![]() |
אני לא מבין כולם ישר מאשימים .. כאילו ששום אשם ... במשחק הראשון הוא היה מאמן טוב כי הוא ניצח אבלבמשחק השנ ישהוא הפסיד הוא כבר מאמן לא טוב
|
ציטוט:
לא ממש. מכבי חיפה למרות התוצאה הזוועתית והמבישה של בית"ר משעותית פחות טובה מבית"ר. |
ציטוט:
נכון לאבארו יש קריירה מרשימה. אבל לא ראיתי אותו מתבלט בבית"ר וזאת אכזבה. שחקן ששיחק בריבר פלייט אמור לעבור את המגנים של ויסלה קראקוב ולהבקיע גולים ולא ראיתי את זה במשחק. והחלוצים הכי טובים כיום זה קולאוטי וברדה. יצחקי הרבה מתחתיהם.... |
ציטוט:
ב. שוב פעם, אבארו לא שחקן שעובר שחקנים ובלמים, אבארו הוא חולץ רחבה!! התכונות שלו הם בדר"כ כלל התמקמות, סיומת, נגיחות ופיזיות, בלי קישור הוא לא יכול לעשות כלום אבל כלום. ג. בן דיין? מצויין לנבחרת, כנ"ל קמי סבן אף אחד לא לוקח מהם את הקרדיט, זיו שווה לתחת. ד. הייתי חייב להתייחס לבדיחה שאמרת שברדה יותר טוב מיצחקי, למרות שהם לא משחקים על אותה המשבצת, יצחקי לוקח אותו כיום בהכול, אבל הכול. בקיצור, שתבין קצת מהמשחק הזה שנקרה כדורגל, תבוא להטיח אשמות ולהתכווח ולהסביר למה דווקא בבית"ר הכי כדאי להשתלח ולקנא. |
ציטוט:
שמח בנפילתם של המייצגים שלו, של ארץ ישראל האמיתית.. הרי אתם מייצגים את עצמכם, ארץ ת"א. לכו תקראו לכל מי שאתם שונאים "נאצי" זה מה שעושה לכם טוב, ההתרגשות מקרבות התחתית כנראה לא מספקות אתכם. שאנחנו שיחקנו באירופה אתם נאבקתם על החיים שלכם בליגה. אגב, ד"ש לפביו ג'וניור. |
ציטוט:
שום לא עמד בהם גם העונה וגם בעונה שעברה ולכן הוא צריך ללכת הביתה ומהר. |
למה שום לא עמד בהם ? הוא עמד בהם כמו גודל במשחק הראשון זה שבמשחק השני השחקנים שלו שיחקו כמו לא יודע מה זה לא אמור להיות אשמתו הוא נתן את המערך את המטרות של המשחק .. לא יודע לא נראלי שהוא צריך ללכת הבייתה בגלל זה אולי הוא אשם אבל לא ב 100 אחוז
|
ציטוט:
כשאנחנו בקרבות תחתית אנחנו לפחות מגיעים, אתם הפסדתם באירופה אחרי דאבל ונעלמתם. 300 כרטיסים לא הצלחתם למכור למשחק מול חיפה. ב-ו-ש-ה נ.ב תמשיך לחיות בסרט שיצחקי השחקן הישראלי הכי טוב ותהנה ממנו. |
ציטוט:
ב. אם כך אז הוא לא כזה טוב. |
אם הייתי גדיאמק הייתי משאיר את ולם שמה בפולין שבוע וחצי שיתייבשו שישארו שמה ממש בושה
אם היו מעלים את הנוער הנוער היה משחקיותר טוב |
ציטוט:
אם הוא היה מנהל את משחק אחרת / פותח בהרכב אחר/ מערך אחר / מכין את הקבוצה בצורה אחרת זה לא היה קורה. |
ציטוט:
אם היית אומר לי ששחקן אחד או שניים לא שיחקו טוב הייתי אומר שזה לא בעיה של שום. אבל ברגע שכל ה 11 לא שיחקו טוב,והוא לא עשה חילוף כבר לאחר ה 2-0 בדקה ה 20. לא יודע מה שום עשה או לא עשה בחדר ההלבשה אבל כל השחקנים עלו כבויים ומאחר שאתה לא יכול להעיף 11 שחקנים מהקבוצה לדעתי צריך לקנוס אותם ולהעיף את שום (וכן הוא האחראי הכי גדול להפסד). |
זהשהוא לא עשה את החליוף אתה צודק וגם אני חושב ככה אבל לא יודע כל הקבוצה לא הייתה טוב השחקן אחד אפילו חצי יולת לא היית להם ממש בושה
|
ומי אשם בזה ? השחקנים, אבל בעיקר שום.
|
איזה פאדיחה, כל אירופה צוחקים על ישראל בגלל בית"ר....
|
ממש צוחקים באמת איזה בושה לא להאמין אני עדיין בהלם
|
חחחחחחחחחחחחח..5-0...ביתר טובה רק לליגה ,אבל מה שכן ביתר יכולה להגיד תודה רק על דבר אחד שזה לא הסתיים 7-0 חחח...כי מי שראה את המשחק ראה שכמה בעיטות
של קראקוב לא נכנסו במזל גדול. |
כמו שאני חושב אחרי ה 2-0 בדקה 25 שום היה צריך לשנו תאת המערך מ 5-4-1 ל 4-4-3 לא היה לו מה להפסיד .. טיפש
|
רציתם בארסה קיבלתם חמסה
|
ציטוט:
--רציתם בארסה קיבלתם באסה-- |
אוהדי הפועל זה ברור שירצו שירושלים יפסידו.. כי הם חיים מעולם משלהם..
אבל כל השאר.. מה אתם אנטי ישראל.. רציתם שאוהדי קראקוב המכונים "מכסחי היהודים" ישמחו? כאוהד מכבי.. |
ציטוט:
פשוט הקבוצה היריבה שלהם מזוהה עם היהודים שם מאז ומתמיד, אז מן המתבקש שהם יהיו נגד היהודים (לא פוליטי והם לא אנטישמים, סתם מריבות ספורט כמו שכולנו מכירים ומעודדים). |
דווקא אחד השחקנים שלהם אמר שכמו שבבבית''ר לא ישחק ערבי אז אצלהם לא ישחק יהודי
|
ציטוט:
המקרה פה זה לא המקרה של פיינורד שמקללים יהודים בגלל שאיאקס מזוהה עם יהודים. אני מצטער לומר לך שהפולנים הם בין העמים הכי אנטישמים בעולם. |
ציטוט:
אוהדי בית"ר קוראים לנו ערבים, אנחנו אמורים לאהוד אותם? נראה לך שכשבארסה באירופה אוהדי ריאל בעדה? לא. ואם תגיד שזה בגלל ההתפלגויות שם, אז קח אותה דוגמא בין היונייטד לצ'לסי. |
ציטוט:
שביתר ירושלים בליגת האלופות אני רואה בה גם נציגת ישראל, ככה שביתר הקבוצה הטובה בישראל מושפלת 5-0 זאת גם השפלה מבחינתי לכדורגל הישראלי ולישראל במובן שציינתי קודם. יותר מזה, התקדמות קבוצה ישראלית בליגת האלופות תוביל לגדילת מספר המקומות באירופה לקבוצות ישראליות. עד לפני כמה שנים היה רק 2 מקומות בגביע אופא ומקום אחד בליגת האלופות. הקמפיינים של מכבי חיפה מכבי תל אביב והפועל תל אביב באירופה הביאו למקום נוסף בגביע אופא, גם לקבוצה הזוכה במקום השלישי, מה שמביא ליותר תחרות גם בליגה. נ.ב - הדוגמא של בארסה וריאל לא נכונה, כי הקטלונים שונאים כל מה שקשור לספרד וריאל מייצגת את ספרד והשלטון הספרדי מבחינתם, מדובר פה בייצוג ספרד ולא בייצוג משלהם - קטלוניה. מה שאמרתי זאת דעתי.. לא כלל.. שהפועל בגביע אופא אני גם מאחרוני האוהדים כי אני שונא הפועל.. אבל שזה מגיע לחיפה וביתר שגם לא הכי אוהב אותם בא נגדיר את זה ככה.. אבל עדיין זה ייצוג. ודווקא שהיה הפועל נגד פריס עם כל הפרעות האנטישמיות של אוהדי פריס לפני זה... הייתי בעד הפועל דווקא.. |
ציטוט:
ציטוט:
פיינורד מקללים? אני יודע שיש אנטישמיות בעולם אני לא טיפש חחחח... אולי גם וילסה, אבל לא ראיתי עד עכשיו שום דבר שהם עשו נגדנו, הכל קטע של להפחיד את בית"ר.... כמה שאני שונא את בית"ר, יש להם את הקהל מספר אחד ברעש. שזה דבר חשוב מאוד, אני בטוח שאם ביתר היו עוברים אותם כולם היו אומרים שזה בזכות האוהדים לא בזכות הכסף של גידאמק.... האוהדים של בית"ר מהיום של ההגרלה חיפשו לעשות בלגאן (שזה דבר מבורך, אני בעד כל עוד אין פצועים)... קיצר ככה זה כדורגל - הכל מעורב, פוליטיקה (נראה עכשיו אוהד בית"ר מדבר על הנושא הזה), כסף, דת ולפעמים סתם מוצאים משהו נוח להיטפל אליו. בכלל, לאוהדי בית"ר אסור בכלל לדבר על גזענות.... די אתם לא מייצגים את המדינה, כולה קנה אתכם בן אדם עשיר שעוד מעט גם יברח מבית"ר... אז נו תשלטו כאן עוד 3-5-5 שנים, יש לכולנו סבלנות... לא יהיה כאן מה שקורה למכבי בכדורסל. עד עכשיו רק מכבי חיפה והפועל ת"א (אני לא אגיד שגם בני סכנין קצת כי ההודעה הזו אנטי בית"ר יותר מדי חחח) ייצגו את ישראל בכבוד, למה? כי יש להם מסורת.... |
המקרה אל אייאקס ופיינורד הוא הפוך ממה שאמרתם. קודם כל הקהל של פיינורד התחיל לקלל יהודים, ואז הקהל של אייאקס החליט לעשות "דווקא" ולהביא את דגלי ישראל וכו'...
למרות שבהולנד בכלליות אין יותר מידי בעיות אנטישמיות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב גם הנבחרת לא (מייצגת את ההתאחדות המסריחה). |
זה לא ממש נכון מה שאתה אומר
|
ציטוט:
הקבוצות באירופה מייצגות את עצמן, וזאת צריכה להיות הגישה לדעתי. לא להסתכל על איך "ישראל" נראית באירופה, אלא על איך בית"ר, מכבי, הפועל נראים באירופה... |
ציטוט:
2. מאיפה הבאת את זה שהנבחרות לא מייצגות את הארץ שלהם? זה באמת שטויות!! אתה גם אומר שבאולימפיאדה כל האתלטים מייצגים את עצמם ולא את המדינה שלהם בין היתר? |
ציטוט:
|
ציטוט:
העניין לא אם האוהדים חושבים שהקבוצה שלהם מייצגת את ישראל או לא, העניין הוא מה שאר העולם חושב ומה אופ"א עושה בנידון. כידוע לכולם כשקבוצה ישראלית מושפלת/מצליחה באירופה הדירוג של ישראל משתנה, וכך נוכל לקבל יותר/פחות מקומות באירופה. מכאן שקבוצה ישראלית שמשחקת מייצגת את ישראל. בקשר לנבחרת זה היה ללא ספק אחד הדברים המטומטמים ששמעתי, השחקנים בנבחרת הם השחקנים הישראליים הכי טובים שיש לנו, כלומר הם מייצגים את הכדורגל בישראל. |
ציטוט:
מי מנהל את הנבחרת ? ותוריד את הגישה השחצנית בבקשה. |
ציטוט:
באותה המידה אני יכול לשאול איזה המנון משמיעים כשהנבחרת עולה למגרש ? מה השם של הנבחרת ? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ