הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   מכתב פתוח לעולם (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=70985)

Jonathan 28-01-09 18:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Gak | WebPower.co.il (פרסם 695278)
אז כנראה אתה חש עכשיו שאתה גיבור, כשזה יחזור אליך לא תדבר

לא, לא שטויות

נניח

אתה לא יכול לדעת
אגב, לדעתך אנחנו (אני ואתה זה חלק מישראל אם שכחת) לא מראים נכונות לשלום?

אולמרט , ברק , ביבי , לבני , ליברמן , אלי ישי וכו' לא מייצגים אותי (אבל הם כרגע מייצגים את הצמרת הפוליטית הישראלית).
אני לא חש גיבור , אבל אני מרגיש שאני יודע על מה מדברים (לא כמו החבר'ה מהבתי קפה בת"א) .
"ארץ ש 6 מיליון נהרגו עליה בשואה
ועוד מליונים רבים נרצחו עליה במשך הדורות"
זה לא שטויות ?

Gak | WebPower.co.il 28-01-09 18:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Jonathan (פרסם 695279)
אני לא חש גיבור , אבל אני מרגיש שאני יודע על מה מדברים (לא כמו החבר'ה מהבתי קפה בת"א) .
"ארץ ש 6 מיליון נהרגו עליה בשואה
ועוד מליונים רבים נרצחו עליה במשך הדורות"
זה לא שטויות ?

תחושה זאת הרגשה

ונעזוב את השואה, צודק הם לא נהרגו על הארץ, הם נהרגו באירופה כי היו יהודים
אבל מליונים באמת נרצחו/נהרגו בקרבות על הארץ במשך הדורות (כולל הדורות הרחוקים ביותר)

ותשנה קצת גישה, אל תבוא לבן אדם ותגיד לו "טעות" או "שטויות" פשוט תסביר גם

Amits 28-01-09 18:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Jonathan (פרסם 695276)
חמאס יכיר בגבולות בכיף .
ונניח שלא , אם ישראל תראה נכונות לשלום בשילוב עם תעמולה ישראלית נכונה אפשר להוריד את הפופולאריות של חמאס בעזה בצורה דרסטית .

איזה יכיר בגבולות?
ותראה נכונות לשלום? 60 שנה אנחנו מראים נכונות לשלום.

WebProject 28-01-09 18:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Gak | WebPower.co.il (פרסם 695282)
תחושה זאת הרגשה

ונעזוב את השואה, צודק הם לא נהרגו על הארץ, הם נהרגו באירופה כי היו יהודים
אבל מליונים באמת נרצחו/נהרגו בקרבות על הארץ במשך הדורות (כולל הדורות הרחוקים ביותר)

ותשנה קצת גישה, אל תבוא לבן אדם ותגיד לו "טעות" או "שטויות" פשוט תסביר גם

הייתי ממליץ לכם להפסיק לריב ולדון על הנושא, להסכמה אתם בחיים לא תגיעו, כל אחד עם דעה חקוקה בראש שלו, ולאף אחד מכם אין את הכוח לשנות זאת.

Gak | WebPower.co.il 28-01-09 18:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי WebProject (פרסם 695284)
הייתי ממליץ לכם להפסיק לריב ולדון על הנושא, להסכמה אתם בחיים לא תגיעו, כל אחד עם דעה חקוקה בראש שלו, ולאף אחד מכם אין את הכוח לשנות זאת.

הדבר האחרון שאני עושה זה לריב
תקרא שוב את התגובות

Irit_Levy 28-01-09 19:01

סרטון מקסים,
להתחיל להפיץ באימיל (:

KingSnake 28-01-09 22:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ron-Pro (פרסם 695142)
אנחנו מנהלים על זה ויכוח הרבה זמן,
שלא תבין - אין לי בעיה לקבל דעות כמו שלך,
אבל אתה פשוט מדבר שטויות בלי הכרה!

"בדומה לתנועות הטרור היהודיות" - נתחיל בזה שתיכנס לפה: http://he.wikipedia.org/wiki/טרור

אחרי שהבנת מהו טרור (טרור הוא סוג של מאבק אלים, המופנה בעיקר כלפי אזרחים),
עכשיו חפש את כל תנועות הטרור היהודיות שאתה מדבר עליהם בויקפדיה (לימודי היסטוריה ב' גם היו עוזרים),
ותבין שהם כיוונו את המעשים שלהם כלפי הצבא הבריטי שראו בו ככובש (בדומה לפלשתינים שרואים בנו ככובש).

עכשיו, ברגע שהחמאס רואה בנו ככובש, אין שום בעיה (למרות שכולנו היינו מעדיפים שזה לא יהיה כך), שהם יילחמו אל מול הצבא שלנו ולא אל מול אזרחים חפים מפשע.

אני מקווה שלעולם לא תשווה בין התנועות היהודיות שהיו אז (שבזכותם אתה נמצא פה בכלל),
לבין החמאס שהוא ארגון טרור לכל דבר.

בנוגע לשאלת המלחמה איתם ? קראת את הדעה שלי כבר כמה פעמים, אין טעם לחזור.

אתה חי בסרטים ואשליות. האצ"ל, הלח"י וניל"י היו תנועות טרור לכל דבר (ההגנה היו מעט יותר מתונים), הם ביצעו פיגועים באוכלוסיה אזרחית בדיוק כמו החמאס. וגם המטרה זהה לחלוטין- השתחררות מכיבוש והקמת מדינה.

Amits 28-01-09 22:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 695338)
אתה חי בסרטים ואשליות. האצ"ל, הלח"י וניל"י היו תנועות טרור לכל דבר (ההגנה היו מעט יותר מתונים), הם ביצעו פיגועים באוכלוסיה אזרחית בדיוק כמו החמאס. וגם המטרה זהה לחלוטין- השתחררות מכיבוש והקמת מדינה.

זה לא אותו דבר.
לא הייתה פה מדינה, ככה שזה היה ארגון בדיוק כמו כל ארגון ערבי אחר באותה תקופה.
ואם למדת את אותו נושא כמו שאני למדתי, למדת שההגנה פעלה בשיטת הבלגה - פועלים רק נגד הפורעים עצמם, ולא פוגעים בחפים מפשע.
לאחר זמן מה, ראו חלק מן ההגנה כי מצב זה חייב להשתנות, ולא יכולים להמשיך סתם ככה להרוג יהודים, ואז הוקם האצ"ל.
אז זה לא שהאצ"ל התחיל לפגוע באוכלוסיה סתם, הייתה סיבה - הם פגעו בנו, והאצ"ל האמין שהדרך היחידה שנוכל להציל את היישוב היהודי הוא בלבצע פיגועים וכו' בערבים.

Ron | CSite.co.il 28-01-09 22:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 695338)

"הם ביצעו פיגועים באוכלוסיה אזרחית בדיוק כמו החמאס"
יש הבדל מאוד פשוט בצורה ששניהם פעלו, הארגונים שלנו פעלו כדי לפגוע באוכלוסייה (מס' פעמים נפגעו גם אזרחים) אבך העקרון שלהם היה פגיעה בצבא.
שאל את המורה להיסטוריה שלך.

החמאס, שולח מחבל לאוטובוס,לבתי קפה, רקטות, וזה אך ורק בשביל לפגוע באוכלוסיה.

זה בדיוק ההבדל בניהם,
חפש בויקפדיה ותבין מהר מאוד שהארגונים שלנו (זכו לקריאה שהם ארגוני טרור על פי הבריטים),
אבל כמו שכתוב שם העקרון שלהם היה פגיעה בבריטים, שהם הכובש.

ואתה הדברים האלה אני אומר לך אחרי שיעורי היסטוריה,
שבמקרה למדתי על זה השנה.

אתה צריך להתבייש לקרוא לארגונים שבזכותם אתה חי פה ארגוני טרור.

KingSnake 29-01-09 12:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ron-Pro (פרסם 695340)
"הם ביצעו פיגועים באוכלוסיה אזרחית בדיוק כמו החמאס"
יש הבדל מאוד פשוט בצורה ששניהם פעלו, הארגונים שלנו פעלו כדי לפגוע באוכלוסייה (מס' פעמים נפגעו גם אזרחים) אבך העקרון שלהם היה פגיעה בצבא.
שאל את המורה להיסטוריה שלך.

החמאס, שולח מחבל לאוטובוס,לבתי קפה, רקטות, וזה אך ורק בשביל לפגוע באוכלוסיה.

זה בדיוק ההבדל בניהם,
חפש בויקפדיה ותבין מהר מאוד שהארגונים שלנו (זכו לקריאה שהם ארגוני טרור על פי הבריטים),
אבל כמו שכתוב שם העקרון שלהם היה פגיעה בבריטים, שהם הכובש.

ואתה הדברים האלה אני אומר לך אחרי שיעורי היסטוריה,
שבמקרה למדתי על זה השנה.

אתה צריך להתבייש לקרוא לארגונים שבזכותם אתה חי פה ארגוני טרור.

אתה מתעלם מעובדות. ארגוני הטרור היהודיים פגעו באזרחים פלשטינים על ימין ועל שמאל, אח"כ גם לחמו בבריטים (כדי להקים פה מדינה). זה בדיוק מה שהחמאס עושה- פוגע בעורף, נכנס לקרבות עם צה"ל ומנסה להקים מדינה.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Amits (פרסם 695339)
זה לא אותו דבר.
לא הייתה פה מדינה, ככה שזה היה ארגון בדיוק כמו כל ארגון ערבי אחר באותה תקופה.
ואם למדת את אותו נושא כמו שאני למדתי, למדת שההגנה פעלה בשיטת הבלגה - פועלים רק נגד הפורעים עצמם, ולא פוגעים בחפים מפשע.
לאחר זמן מה, ראו חלק מן ההגנה כי מצב זה חייב להשתנות, ולא יכולים להמשיך סתם ככה להרוג יהודים, ואז הוקם האצ"ל.
אז זה לא שהאצ"ל התחיל לפגוע באוכלוסיה סתם, הייתה סיבה - הם פגעו בנו, והאצ"ל האמין שהדרך היחידה שנוכל להציל את היישוב היהודי הוא בלבצע פיגועים וכו' בערבים.

זה מה שכתבתי, בתור התחלה ההגנה הבליגו והיו פחות קיצוניים, אח"כ הם התחילו להיכנס מעט בבריטים (כובשים, כמו ישראל).
ואתה צודק, היה כאן טרור ערבי, ומולו קם טרור יהודי (עם הסיסמא: "דם תחת דם").

ronka 29-01-09 12:42

הנחש שאני יבין מה אתה רוצה? לחיות איתם בהרמוניה? בחיים לא יקרה. זה אנחנו או הם, בחיים לא יהיה באמצע.

A.M.F 29-01-09 12:51

KingSnake נניח ובאמת הם היו ארגוני טרור האצ"ל והלח"י וההגנה, האם זה באמת נותן לחמאס את הלגיטימציה לעשות את מה שהוא עושה עכשיו? האם זה אומר שאנחנו צריכים להתקפל ולהחזיר תמדנה לבריטים ולערבים ולהתפזר שוב בגולה עד שיגיעו להסכם?

בחייאת אתה חי פה רק בזכות האנשים האלה, ואם המעשים שלהם כל כך מזוויעים אותך אז לך תטוס לקנדה או משהו...

Ron | CSite.co.il 29-01-09 13:01

KingSnake אני מוותר, אין לי כח להסביר לך,
שתלמד היסטוריה ב' אתה תבין על מה אני מדבר.
המטרה לא היתה לתקוף אזרחים (נפגעו אזרחים, אבל זו לא המטרה), הם פעלו כנגד הבריטים.

בכל מקרה,
אני מאוד שמח שהרוב במדינה לא חושב כמוך,
ושדווקא בחודשים האחרונים הימין מתחזק (אל תתפלא אם בעוד מס' שנים תיהיה ממשלה ימנית-קיצונית),
ולדעתי ? רק ממשלה כזו תצליח למגר את הפעולות החולניות שהם עושים.

Amits 29-01-09 13:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ron-Pro (פרסם 695443)
המטרה לא היתה לתקוף אזרחים (נפגעו אזרחים, אבל זו לא המטרה), הם פעלו כנגד הבריטים.

בכל מקרה,
ושדווקא בחודשים האחרונים הימין מתחזק (אל תתפלא אם בעוד מס' שנים תיהיה ממשלה ימנית-קיצונית),

ממשלה ימנית קיצונית, תיצור שואה לערבים.
לא יודע מה אתם חושבים, לדעתי זה כבר יעבור את הגבול, וזה יהיה נורא.

barshahar 29-01-09 15:47

ענק!

dvirhazout 29-01-09 17:31

צריך להתנהג כמו המדינות השכנות שלנו אחרת אנחנו ניכחד. בשביל זה צריך ימין קיצוני בשילטון ובשביל זה יש את ליברמן.

אם הייתה לי זכות הצבעה הייתי מצביע לו ללא ספק!

Matan Levy 29-01-09 17:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 695433)
אתה מתעלם מעובדות. ארגוני הטרור היהודיים פגעו באזרחים פלשטינים על ימין ועל שמאל, אח"כ גם לחמו בבריטים (כדי להקים פה מדינה). זה בדיוק מה שהחמאס עושה- פוגע בעורף, נכנס לקרבות עם צה"ל ומנסה להקים מדינה.

זה מה שכתבתי, בתור התחלה ההגנה הבליגו והיו פחות קיצוניים, אח"כ הם התחילו להיכנס מעט בבריטים (כובשים, כמו ישראל).

חמוד,
חכה לתיכון ואז תבוא לספר לנו עובדות.

KingSnake 29-01-09 17:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי rOnka (פרסם 695438)
הנחש שאני יבין מה אתה רוצה? לחיות איתם בהרמוניה? בחיים לא יקרה. זה אנחנו או הם, בחיים לא יהיה באמצע.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה הורג אותי, אתה יודע?
על סמך מה קבעת את זה? בעצם אני יודע על סמך מה- על סמך תעמולה פוליטית בשם "עופרת יצוקה".

ציטוט:

נכתב במקור על ידי A.M.F (פרסם 695440)
KingSnake נניח ובאמת הם היו ארגוני טרור האצ"ל והלח"י וההגנה, האם זה באמת נותן לחמאס את הלגיטימציה לעשות את מה שהוא עושה עכשיו? האם זה אומר שאנחנו צריכים להתקפל ולהחזיר תמדנה לבריטים ולערבים ולהתפזר שוב בגולה עד שיגיעו להסכם?

בחייאת אתה חי פה רק בזכות האנשים האלה, ואם המעשים שלהם כל כך מזוויעים אותך אז לך תטוס לקנדה או משהו...

אני נתתי לגיטימציה לחמאס?
רק הראיתי שאין כל הבדל בין החמאס לבין התנועות היהודיות, אותה מטרה ואותם אמצעים להשגתה.
ולא, זה לא אומר שצריך להתקפל. זה אומר שצריך להחזיר חלק מהשטחים לרשות הפלשטינים ולסייע בהקמת מדינה פלשטינית.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ron-Pro (פרסם 695443)

בכל מקרה,

אתה שטוף מוח. הם פוגעים באזרחים בדיוק כמו שאנחנו פעלנו בזמנו.

ויש לך הרבה מה להתפלא, נכון שהימין הקיצוני מתחזק. אבל זה לא על חשבון השמאל, זה על חשבון הימין-מרכז. קשה לך לעכל עשרות אלפי מפגינים בעשרות הפגנות שמאל?

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Amits (פרסם 695447)
ממשלה ימנית קיצונית, תיצור שואה לערבים.
לא יודע מה אתם חושבים, לדעתי זה כבר יעבור את הגבול, וזה יהיה נורא.

יעבור?
התהליך התחיל כבר לפני 40 שנה. יש כאלה שכבר אומרים שהוא בעיצומו. לצערי, אחרי הבחירות הקרובות, סביר מאוד שהשואה הפלשטינית תצבור תאוצה.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dvirhazout (פרסם 695512)
צריך להתנהג כמו המדינות השכנות שלנו אחרת אנחנו ניכחד. בשביל זה צריך ימין קיצוני בשילטון ובשביל זה יש את ליברמן.

אם הייתה לי זכות הצבעה הייתי מצביע לו ללא ספק!

מזל שאין לך...

Matan Levy 29-01-09 17:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 695433)

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 695519)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה הורג אותי, אתה יודע?
על סמך מה קבעת את זה? בעצם אני יודע על סמך מה- על סמך תעמולה פוליטית בשם "עופרת יצוקה".

אני נתתי לגיטימציה לחמאס?
רק הראיתי שאין כל הבדל בין החמאס לבין התנועות היהודיות, אותה מטרה ואותם אמצעים להשגתה.
ולא, זה לא אומר שצריך להתקפל. זה אומר שצריך להחזיר חלק מהשטחים לרשות הפלשטינים ולסייע בהקמת מדינה פלשטינית.

אתה שטוף מוח. הם פוגעים באזרחים בדיוק כמו שאנחנו פעלנו בזמנו.

ויש לך הרבה מה להתפלא, נכון שהימין הקיצוני מתחזק. אבל זה לא על חשבון השמאל, זה על חשבון הימין-מרכז. קשה לך לעכל עשרות אלפי מפגינים בעשרות הפגנות שמאל?

יעבור?
התהליך התחיל כבר לפני 40 שנה. יש כאלה שכבר אומרים שהוא בעיצומו. לצערי, אחרי הבחירות הקרובות, סביר מאוד שהשואה הפלשטינית תצבור תאוצה.

מזל שאין לך...

שואה פלסטינית?
שואה פלסטינית?

KingSnake 29-01-09 18:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Matan Levy (פרסם 695524)
שואה פלסטינית?
שואה פלסטינית?

מה קשה להבין? שואה לעם הפלסטיני. גטו ומחנות עבודה כבר יש. וחיסולים מזדמנים..

Gak | WebPower.co.il 29-01-09 18:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 695532)

כן אה? עשה טובה, תשתוק

daMn 29-01-09 18:35

ציטוט:

אתה מנסה לעשות השוואה לשואה שעבר העם היהודי?
אם כן, אני ממש לא ארד לרמה שלך ותגובה לא תקבל ממני.

KingSnake 29-01-09 18:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Gak | WebPower.co.il (פרסם 695534)
כן אה? עשה טובה, תשתוק

למה? קשה לשמוע דברים כאלו, נכון?

ציטוט:

נכתב במקור על ידי daMn (פרסם 695540)

כן, אני משווה. אבל חשוב שתזכור ש-"שואה" הוא מושג בעל משמעות שהיא לא בהכרח מלחמת העולם השניה.
מה שכן- אנחנו בדרך לגרימת שואה לעם הפלסטיני. זה שאני אומר את האמת לא מוריד אותי ברמה, להפך.

Gak | WebPower.co.il 29-01-09 18:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 695542)

בדיוק, המילה שואה היא מילה קשה, אין לך מושג מה היא
כל מלחמה היא שואה? (אגב, זאת אפילו לא הייתה מלחמה)

KingSnake 29-01-09 18:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Gak | WebPower.co.il (פרסם 695546)
בדיוק, המילה שואה היא מילה קשה, אין לך מושג מה היא
כל מלחמה היא שואה? (אגב, זאת אפילו לא הייתה מלחמה)

לא, לא כל מלחמה היא שואה. אבל כשמחזיקים מליון וחצי שבויים בתוך גטו למשך 40 שנה, מנתקים אותם מהעולם החיצון ומדי פעם מבצים בהם טווח- זו שואה.

Gak | WebPower.co.il 29-01-09 18:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 695548)
לא, לא כל מלחמה היא שואה. אבל כשמחזיקים מליון וחצי שבויים בתוך גטו למשך 40 שנה, מנתקים אותם מהעולם החיצון ומדי פעם מבצים בהם טווח- זו שואה.

מי מחזיק אותם? הם יכולים להסתובב בעולם, שיעשו טיול לפריז
זה שהם לא זזים משם זה משהו אחר

sharnon1 29-01-09 18:56

ציטוט:

איתי, הסברת פה לכמה אנשים שהדעה שלהם שונה משלך, שהם שטופי מח. נראה לי שאתה טועה.. שטוף המח היחיד שאני רואה פה הוא אתה. נורא נחמד לחשוב שכולם טועים ואתה צודק. אבל בדרך כלל, זה פשוט לא המצב.

אני שמאלן, אני מוכן לתת 60% משטח א"י בשביל שלום אמיתי וגם אם יש אלטרנטיבה אחרת לבית לאומי לעם היהודי, באפריקה וכו', אני עוזב את הבית בשנייה וטס לשם.

יש קיצוניים בקרבנו, אנשים מסוג "מוות לערבים", "טוב מאד שהרגו ילדים בעזה" וכו', אבל אתה הולך לקיצוניות השנייה, שזה גועל נפש.

ההשוואה לשואה, שהיא השוואה כל כך גימיקית, כל כך פרובוקטיבית וכל כך זולה בעייני היא לא נכונה בעליל.
היטלר וחבריו רצחו יהודים מעצם היותם יהודים, כי הם האמינו שבעולם מתוקן לא צריכים להיות יהודים.
אף יהודי לא הרג 17 נוסעים תמימים באוטובוס של תלמידים בגרמניה, אף יהודי לא שיגר גראדים ולא פעל באלימות כנגד אף גרמני. נראה לי שבזה זה מסתכם.

האצ"ל והלח"י באמת לא היו צדיקים, אני איתך בעניין הזה, אני חושב שהם היו פי אלף יותר מוסריים מהחמאס ופעלו למען מטרה חשובה וריאלית (הקמת מדינה יהודית) לעומת החמאס שפועל בשביל מטרה שהוא יודע שהוא לא ישיג בחיים (גירוש הציונים מא"י, הקמת מדינה פלסטינית על כל שטחי מדינת ישראל) וכן, קראתי את המצע של החמאס.

עכשיו, יש דבר בסיסי שחייבים להבין, האידיאל מבחינתנו (יהודי ארץ ישראל - רובם) זה לחיות בשלום לצד המדינות השכנות לנו.

האידיאל מבחינת מדינות ערב הקיצוניות ששכנות לנו או הארגוניים הקיצוניים הדומיננטים בתוכן (חיזבאללה, סוריה, חמאס), מבחינתם האידיאל הוא שפשוט לא נהיה פה בכלל.

אז אם אתה אומר שהם יסתפקו בעוד קצת שטחים, אולי אתה צודק בקשר ל5 שנים שאחרי הפינוי, כי אחרי זה ירצו עוד ועוד ועוד ועוד.

אנחנו לא צדיקים, לקחנו להם את השטח. אבל צדק בטח לא ייעשה פה ואין מה לעשות, יש פה מלא ערכים מתנגשים. אי קיומה של מדינה יהודית הוא מצב שלא יכול לעלות על הדעת וגם המצב של הפלסטינאים היום הוא מצב איום ונורא.

עכשיו תרשה לי לתת לך עצה. יש אנשים שלא חושבים כמוך, אתה יכול לא לאהוב את הדעות שלהם, אתה יכול לא להסכים איתם. אבל כשאתה מתנשא ולועג למי שהדעה שלו מנוגדת לשלך זה גועל נפש. תגובות מסוג "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה הורג אותי, אתה יודע?" שבסאב טקסט אומרות "אני כל כך יותר חכם ממך ולך מצליחים לשטוף את המח", זו הרמה הכי נמוכה שיש.

עכשיו, לפני שאתה פוסל כל מה שאמרתי בכלל בלי לחשוב, לרגע עזוב את האידיאלי ותחשוב ריאלי..

Matan Levy 29-01-09 19:13

שואה פלסטינית?
אתה יודע מה ההבדל?
אני אעלה לך כמה נקודות:

ל"עם" הפלסטיני יש ברירה.
היהודים לא שיגרו רקטות על היטלר.
היהודים לא ניסו להקים מדינה משל עצמם על חשבון גרמניה.
היהודים לא ניסו להשתלט על גרמניה.

אתה מצחיק אותי פשוט.
האנשים המסכנים והחפים מפשע שאתה מדבר אליהם,
שאנחנו סתם מתנכלים אליהם,
ללא כל סיבה מוצדקת,
מתפללים ליום שאתה תעבור לגור באדמה תחת חתיכת שיש גדולה שתוודא שלא תיצא, אתה ומשפחתך, ואז להקים מדינה פלסטינית.

ישראל על המפה ותישאר על המפה.

KingSnake 29-01-09 19:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Gak | WebPower.co.il (פרסם 695550)
מי מחזיק אותם? הם יכולים להסתובב בעולם, שיעשו טיול לפריז
זה שהם לא זזים משם זה משהו אחר

אתה באמת חושב שאפשר לצאת מעזה? תחשוב שוב.
ציטוט:

נכתב במקור על ידי sharnon1 (פרסם 695553)
איתי, הסברת פה לכמה אנשים שהדעה שלהם שונה משלך, שהם שטופי מח. נראה לי שאתה טועה.. שטוף המח היחיד שאני רואה פה הוא אתה. נורא נחמד לחשוב שכולם טועים ואתה צודק. אבל בדרך כלל, זה פשוט לא המצב.

אני שמאלן, אני מוכן לתת 60% משטח א"י בשביל שלום אמיתי וגם אם יש אלטרנטיבה אחרת לבית לאומי לעם היהודי, באפריקה וכו', אני עוזב את הבית בשנייה וטס לשם.

יש קיצוניים בקרבנו, אנשים מסוג "מוות לערבים", "טוב מאד שהרגו ילדים בעזה" וכו', אבל אתה הולך לקיצוניות השנייה, שזה גועל נפש.

ההשוואה לשואה, שהיא השוואה כל כך גימיקית, כל כך פרובוקטיבית וכל כך זולה בעייני היא לא נכונה בעליל.
היטלר וחבריו רצחו יהודים מעצם היותם יהודים, כי הם האמינו שבעולם מתוקן לא צריכים להיות יהודים.
אף יהודי לא הרג 17 נוסעים תמימים באוטובוס של תלמידים בגרמניה, אף יהודי לא שיגר גראדים ולא פעל באלימות כנגד אף גרמני. נראה לי שבזה זה מסתכם.

האצ"ל והלח"י באמת לא היו צדיקים, אני איתך בעניין הזה, אני חושב שהם היו פי אלף יותר מוסריים מהחמאס ופעלו למען מטרה חשובה וריאלית (הקמת מדינה יהודית) לעומת החמאס שפועל בשביל מטרה שהוא יודע שהוא לא ישיג בחיים (גירוש הציונים מא"י, הקמת מדינה פלסטינית על כל שטחי מדינת ישראל) וכן, קראתי את המצע של החמאס.

עכשיו, יש דבר בסיסי שחייבים להבין, האידיאל מבחינתנו (יהודי ארץ ישראל - רובם) זה לחיות בשלום לצד המדינות השכנות לנו.

האידיאל מבחינת מדינות ערב הקיצוניות ששכנות לנו או הארגוניים הקיצוניים הדומיננטים בתוכן (חיזבאללה, סוריה, חמאס), מבחינתם האידיאל הוא שפשוט לא נהיה פה בכלל.

אז אם אתה אומר שהם יסתפקו בעוד קצת שטחים, אולי אתה צודק בקשר ל5 שנים שאחרי הפינוי, כי אחרי זה ירצו עוד ועוד ועוד ועוד.

אנחנו לא צדיקים, לקחנו להם את השטח. אבל צדק בטח לא ייעשה פה ואין מה לעשות, יש פה מלא ערכים מתנגשים. אי קיומה של מדינה יהודית הוא מצב שלא יכול לעלות על הדעת וגם המצב של הפלסטינאים היום הוא מצב איום ונורא.

עכשיו תרשה לי לתת לך עצה. יש אנשים שלא חושבים כמוך, אתה יכול לא לאהוב את הדעות שלהם, אתה יכול לא להסכים איתם. אבל כשאתה מתנשא ולועג למי שהדעה שלו מנוגדת לשלך זה גועל נפש. תגובות מסוג "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה הורג אותי, אתה יודע?" שבסאב טקסט אומרות "אני כל כך יותר חכם ממך ולך מצליחים לשטוף את המח", זו הרמה הכי נמוכה שיש.

עכשיו, לפני שאתה פוסל כל מה שאמרתי בכלל בלי לחשוב, לרגע עזוב את האידיאלי ותחשוב ריאלי..

תראה, דיברת כאן על הרבה אידאלים, ריאלים וכו'
אני לא אומר שהחמאס הוא מוסרי יותר או פחות מהארגונים היהודיים, אני רק מצביע על העובדות. עובדות שלפיהן נרצחו אלפים לכאן ולכאן, ולא משנה מה "המטרה".

ובקשר לשואה; הסיבה שבגללה היהודים לא יכלו להתנגד היא שהם הוחזקו בגטאות מס' יחסית נמוך של שנים, לא 40 שנה שהם די והותר זמן להתארגנות מחתרתית.

והנה עוד משהו שכתבת: "היטלר וחבריו רצחו יהודים מעצם היותם יהודים, כי הם האמינו שבעולם מתוקן לא צריכים להיות יהודים."
תסתכל כרגע על העם היהודי, על הכנסת ועל הממשלה. אתה עדיין בטוח שאין כאן שנאה עיוורת כלפי האסלם וכלפי הפלסטינים? (כן כן, ילדי ה"מוות לערבים" קיימים גם בכנסת ובממשלה)

ובקשר לפיסקה האחרונה- אתה צודק. לפעמים פשוט קשה לי לחזור על אותן מילים שוב ושוב במתכונת שונה. קשה לשכנע, במיוחד אנשים שעברו כ"כ הרבה שטיפות מוח. כשאני מתעייף מהוויכוח לפעמים אני מגיב ככה, אבל אני משתדל שלא.

Matan Levy 29-01-09 19:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 695564)

תראה, דיברת כאן על הרבה אידאלים, ריאלים וכו'
אני לא אומר שהחמאס הוא מוסרי יותר או פחות מהארגונים היהודיים, אני רק מצביע על העובדות. עובדות שלפיהן נרצחו אלפים לכאן ולכאן, ולא משנה מה "המטרה".

ובקשר לשואה; הסיבה שבגללה היהודים לא יכלו להתנגד היא שהם הוחזקו בגטאות מס' יחסית נמוך של שנים, לא 40 שנה שהם די והותר זמן להתארגנות מחתרתית.

והנה עוד משהו שכתבת: "היטלר וחבריו רצחו יהודים מעצם היותם יהודים, כי הם האמינו שבעולם מתוקן לא צריכים להיות יהודים."
תסתכל כרגע על העם היהודי, על הכנסת ועל הממשלה. אתה עדיין בטוח שאין כאן שנאה עיוורת כלפי האסלם וכלפי הפלסטינים? (כן כן, ילדי ה"מוות לערבים" קיימים גם בכנסת ובממשלה)

ובקשר לפיסקה האחרונה- אתה צודק. לפעמים פשוט קשה לי לחזור על אותן מילים שוב ושוב במתכונת שונה. קשה לשכנע, במיוחד אנשים שעברו כ"כ הרבה שטיפות מוח. כשאני מתעייף מהוויכוח לפעמים אני מגיב ככה, אבל אני משתדל שלא.

שטיפות מוח?
התכוונת לשיקול דעת פשוט?

KingSnake 29-01-09 19:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Matan Levy (פרסם 695568)
שטיפות מוח?
התכוונת לשיקול דעת פשוט?

לא; התכוונתי לצנזורה באמצעי התקשורות, התכוונתי לדה-לגיטימצה של ערבים ע"י פוליטיקאים, התכוונתי לנאומי "אנחנו צודקים" של הצמרת הפוליטית הארץ, התכוונתי לאלפי סטיקרים ותמונות עליהם הכיתוב "אנחנו ננצח" וכו'

Gak | WebPower.co.il 29-01-09 19:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 695564)

כרגע הם לא יכולים כי כולם סוגרים להם את המעברים כדי למנוע פיגועים
לפני זה הם יכלו לצאת חופשי
אז "שבויים 40 שנה"? הנה השטויות שדברת עליהם מקודם
אתה יודע בכלל מה זה שבוי? הם גם לא בני ערובה
אתה מבלבל נושאים וחושב שאתה צודק, תיפתח לדעות אחרות, תחשוב עליהם (הרבה), אל תנסה להתגונן

CSite.co.il 29-01-09 19:39

KingSnake, אתה אחד האנשים השפלים ביותר ששמעתי בזמן האחרון.
אף אחד פה לא עבר שטיפת מוח חוץ ממך והחבר'ה השמאלנים שלך.

אם אתה לא יודע שדרות חטפו 8 שנים טילים, גוש קטיף חטף הרבה, מעל 7000 טילים.
פיגועים מפה ועד להודעה חדשה, אלפי יהודים נהרגים במדינה שלהם

אתה מפספס את הנקודה שהם חיים במדינה שלהם, ארץ ישראל שייך לעם היהודי!
ואם אתה חושב שאני טועה תבדוק במקורות שלך, יותר מזה, אם אתה חושב שאני טועה
צא מהארץ הזאת היא לא שייכת לך!!

איך אתה מעז להשוות את מה שהצבא עושה לשואה, שים לב זה הצבא ששומר עלייך, על העם שלך[יהודי אתה?], על הדודים דודות וכל משפחתך.

אנחנו לא אמרנו לערבים להשאר פה 40 שנה, יש 22 מדינות ערביות למה דווקא הם בוחרים בישראל? איראן, לבנון, עיראק, ירדן וכל אלו תומכים בהם - אז שיקחו אותם! ואתה מוזמן ללכת איתם.

Elad-A 29-01-09 19:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MnM (פרסם 695576)

איך אתה מעז להשוות את מה שהצבא עושה לשואה, שים לב זה הצבא ששומר עלייך, על העם שלך[יהודי אתה?], על הדודים דודות וכל משפחתך.

אנחנו לא אמרנו לערבים להשאר פה 40 שנה, יש 22 מדינות ערביות למה דווקא הם בוחרים בישראל? איראן, לבנון, עיראק, ירדן וכל אלו תומכים בהם - אז שיקחו אותם! ואתה מוזמן ללכת איתם.

הוצאת לי את המילים מהפה...
KingSnake, לא בושה להודות בטעות שלך.
עדיף שתסתכל שוב בהיסטוריה של ארץ ישראל, דילגת על כמה סעיפים..

Jonathan 29-01-09 19:46

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MnM (פרסם 695576)

לפני שאתה מגרש אנשים מהמדינה תחשוב קודם על עצמך .. אתה הרבה יותר שפל ממנו (בלי להתייחס לשטויות שכתבת למעלה , אלפי יהודים נהרגים ? מה עם עשרות אלפי הפלסטינים החפים מפשע שנהרגו?)

Elad-A 29-01-09 19:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Jonathan (פרסם 695582)
לפני שאתה מגרש אנשים מהמדינה תחשוב קודם על עצמך .. אתה הרבה יותר שפל ממנו (בלי להתייחס לשטויות שכתבת למעלה , אלפי יהודים נהרגים ? מה עם עשרות אלפי הפלסטינים החפים מפשע שנהרגו?)

הפלסטינים נהרגים באשמתם בלבד!
מה לעשות שהחמאס מתגונן על ידי שימוש באנשים חפים מפשע?
אתה מצפה שמדינת ישראל תשב ותראה איך כל ישובי הדרום חיים בפחד מהטילים שהם משגרים?
אם כן, אתה ממש טועה. זה לא שצה"ל מנסה לפגוע באזרחים האלה, פשוט אין לו יותר מדי ברירות...

CSite.co.il 29-01-09 19:53

ציטוט:

ומה עם אלפי היהודים החפים מפשע שנהרגו מפיגועים וטילים?
אני לא מבין אתכם, אתה יהודים [לפחות ככה רשום לכם בת.ז] איך אפשר להיות נגד עצמכם,
אתם יורים למדינה כדור ברגל, פשוט אספסוף, אתם הגורם היחיד למצב העגום של המדינה.

yNaxon 29-01-09 20:03

אני מזהיר, בפעם הבאה שמישהו יתקיף משתמש הוא ימצא את עצמו מחוץ להוסטס.

daMn 29-01-09 20:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי daMn (פרסם 695540)

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 695542)

כן, אני משווה. אבל חשוב שתזכור ש-"שואה" הוא מושג בעל משמעות שהיא לא בהכרח מלחמת העולם השניה.
מה שכן- אנחנו בדרך לגרימת שואה לעם הפלסטיני. זה שאני אומר את האמת לא מוריד אותי ברמה, להפך.

בכוונה הדגשתי את השואה שעבר העם היהודי ולא את המונח שואה בלבד,
ובכל זאת אמרת שאתה משווה, כנראה שאתה לא מכיר מספיק את השואה שעבר העם היהודי אז כדי שתחזור קצת ללמוד.

dabi 29-01-09 20:31

ציטוט:

וזה לא הפעם הראשונה שאתה אומר שטויות לאדם בלי להסביר
עשרות אלפי פלסטינים? סלח לי אבל קודם כל אמור להיות לך אכפת מהם שלך
לא אכפת לך מהעם שלך אז אתה הולך להתיפיף עם אחיך הערבים
אולי הם יתנו לך גב

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:08.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ