![]() |
אז ככה, יש פה כמה אנשים שפיתחו כמה סגנונות, ואנשים אחרים פשוט באו לקחו את הסגנון הזה והשתמשו בו לעיצובים שלהם, יש מצב כמו כמה מכאן שממש גנבו מבנים, תמונות, וכל הבא לייד.
הקטע הוא שיש אפשרות להשתמש בהשראות מידי פעם, אבל לא להיסחף. כי אם נחשוב רגע, מה הכי קשה בעיצוב!? לא הרמה הגרפית עצמה, אלה איך לפתח את העיצוב, איך המבנה יהיה, מה נשים כאן, את הרעיון החישובי של העיצוב זה הדבר הקשה. הרמה הגראפית וכל השאר זה החלק הקל עוד למעצבים שמעצבים די הרבה זמן! כי איך אנחנו מודדים מי ברמה יותר גבוהה מהשני ? איך המבנה שלו נראה, איך הוא מחלק את העבודה, יש גם רמה בסיסית של גראפיקה בעיצוב, אבל נשים לב שאצל הרבה מעצבים מוכשרים אין משהו מיוחד ברמה בגראפית, ליירים בדיוק כמו אצל מעצבים חדשים בסגנון אחר. בסה"כ אני אומר תעבדו עם עצמכם, תנסו לפתח את הסגנון שלכם למקומות אחרים ושונים, וכמובן תפתחו את המחשבה שלכם למבנים ורעיונות יותר מרשימים ונוחים לעין. שיהיה לכולכם שבת שלום :) |
ציטוט:
|
יש דברים נכונים ולא נכונים..
אור... תסביר לי למה אתה משתמש בפונט שמישהו אחר ישב והכין? הא? וכל אחד פה שלא משתמש בפונטים הנורמאלים של ווינדוז גונב מיוצר אחר נקודה. אז אל תשחקו אותה נשמות טובות עכשיו... חוץ מהPIXEL FONTS שאפשרי להכין אותם עם עיפרון.. חוץ מזה... כל פונט ניקרא גניבה לחלוטין! ויש לי דוגמא מחברות בין לאומיות: SK התחילו עם האופנה שניקראת SLIDER... הנה באה LG וייצרה פלאפון SLIDER משלה, אומנם שונה קצת במבנה המפורט, אבל בכללי זה הוא "סגנון" של SK. אם תיראה משהו שהוא ממש בידיוק אותו דבר ואם תשים אותו אחד על השני הוא פשוט לא ישתנה, זאתי העתקה/גניבה. וזאת הדיעה שלי... יום טוב =] |
קודם כל על המאמר,
ישר כוח. כל הכבוד על המאמץ שהשקעת. בנוגע לk.machine ציטוט:
גנבים אני מקווה שתלמדו מזה משהו ותתחילו בסגנון משלכם או שפשוט תעזבו את הפוטושופ. |
ציטוט:
ושמע,אל תנסה להשמע חכם עם זה: "SK התחילו עם האופנה שניקראת SLIDER... הנה באה LG וייצרה פלאפון SLIDER משלה, אומנם שונה קצת במבנה המפורט, אבל בכללי זה הוא "סגנון" של SK." כי מאיפה אתה יודע שSK לא רשמו את זה כפטנט וLG שילמו להם המון בשביל זה?...(אני לא אומר שקרה אבל סביר מאוד להניח שכן)...אז פשוט די..יש פה תופעה מסריחה מאוד של גניבות רעיונות וזה ממש לא לעניין.. |
ציטוט:
ורוצה לראות משהו מעניין שכתבתי לפני כן? קבל ציטוט: ציטוט:
|
קודם כל אני מצטער על הדאבל פוסט פשוט לא שמתי לב להודעה הזאת..
ציטוט:
אין מה להוסיף. |
רפי שמענו עליך הרבה... אני לא צדיק... ואתה כן...
כולם גנבים, אבל אתה לא. אתה מוכן להסכים שעיצוב הוא עניין של טעם? יופי... עכשיו לנושא אחר... אם LG שילמו כסף... אז על מה המעצבים של LG מקבלים כסף? בשביל לקנות עיצוב מכשיר? עכשיו בא ותגיד.. אולי ל-LG אין מעצבים בכלל... נו באמת =] ואני לא אומר שאין גניבות והעתקות... ורפי, דיברנו על הסמלים באחד העיצובים האחרונים שלך... חינמיים או לא... הם לא שלך... יש מקצועיות? לא. נקודה. אני מעדיף להעתיק ולא לקחת משהו חינמי שלא אני עשיתי ולנסות למכור אותו. פשוט עלוב. [ולא שאני חושב שאני כזה... אם תשים לב רפי... רק אתה אמרת לי את זה...] |
ציטוט:
-ומה הקשר?? הם חינמיים להמחשה! הם לא גנובים! למה אני כמוך שעשית עיצוב שלם שהוא 100 אחוז דומה לשל אור! אז אל תדבר עליי! כי ראינו מה קרה באשכול הקודם. |
ציטוט:
מה שאמרת (SLIDER) זה לא עיצוב זה פטנט!...הסגירה ופתיחה!.. עיצוב זה משהו אחר לגמרי!...עיצוב זה מראה מבחינת צבעים סגנון (נגיד , קצוות מעוגלים או לא שטויות כאלה)..על זה המעצבים מקבלים כסף!...ומה שהם עושים בד"כ יחודי... |
פרסם בבקשה את העיצוב שהוא 100% דומה לשל אור.
אם תביא עוד אחד שיסכים איתך שזה 100%, אתה יודע מה, 80% כמו של אור, אני לא אכנס לפורום הזה לעולם =] סבבה? חחחח... רק בשביל שיהיה לך טוב... ציטוט:
וואלה לך תלמד מה זה עיצוב. SLIDER זה עיצוב לכל דבר. |
ציטוט:
עוד מעט תגיד לי שעט-עפרון זה עיצוב של עפרון..... |
מה הקשר? הסליידרים נראים אותו הדבר... אם הסליידר של LG היה משושה הייתי מבין אותך..
הוא פשוט דומה 95%. |
איך הגענו מסלידר לעיצוב אני מדבר על העתקות בעיצובי אינטרנט! בבקשה לא לחרוג מהאשכול!
|
חחחחחחחחח... אור איזו יציאה... מנסים הביא דוגמא ל"העתקות" שלכם...
גם במכוניות יש את הדברים האלה... את הפנסים הקדמיים והאחוריים, ורואים את זה בהרבה מכוניות שהן דומות לדגם של חברה אחרת משנה לפני. |
ציטוט:
ותגיד אתה מתחיל לעשות שטויות? "אם הסליידר של LG היה משושה הייתי מבין אותך.." אוי,באמת... אתה יודע מה,כשאתה מצייר מרובע אתה מעתיק ממי שהמציא אותו כנ"ל עיגול כנ"ל משולש ואני יכול להמשיך ולהמשיך....אז די....בו נעצור את זה כי אנחנו לא נגיע לשום מקום..... אתה יודע למה בדיוק התכוונו בסגנון......וזה ממש לא קשור לקטע של SK-LG סתם דחפת את זה במקום שלא צריך.. |
הבאתי לך הוכחה. באתר של SK הם רושמים ב Main Features:
Unique Design - A slider type handset for a more enjoyable use מעניין מה זה אומר =] תתרגם לבד... אני הבנתי את זה טוב מאוד =] http://www.s-k.co.il/newsite/7200_eng.htm |
ציטוט:
הנה העיצוב שלך: http://readme2.fxp.co.il/silvercase/ והנה של אור: http://point.wserv.co.il/fp/fp.html אהה ועל הדרך: www.sharvit.net אז אל תדבר עליי בכלל! שקרן! |
ציטוט:
|
ציטוט:
נראה לך שהם יכתבו ככה: "Unique Patent - A slider type handset" אנשים לא אמורים לקבל כאלה דברים,וככה גם לא כותבים עלון מידע.....לאנשים פונים בפשטות אבל אתה יכול להיות ב90% בטוח שרשום על זה פטנט.. כדאי שנפסיק את זה כי אנחנו גוררים את האשכול למקומות שהוא לא אמור להגיע |
נכון... אז SK לא יודעים מה לכתוב והם עובדים על הלקוחות. עזובתי באימא שלך.
~~~~~~~ רפי... אור יצא להגנתי... לפחות =] ו... מאוד דומה 100%... תחזור לכיתה ה ללמוד מתמטיקה? =] |
עזוב לא רוצה לפתוח שום מריבות.
אני מבין שכולם כבר הבינו מה רציתי לומר לגבי גנבים ומעתיקנים. יום טוב. |
וחוץ מזה... זה לא עיצוב של אור... זה עיצוב שלי ושל אור מה שלא בא לך להכניס לראש.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תנסה להתחכם. יש כאן 2 עיצובים! לא אחד! אז איך זה עיצוב אחד שמשותף לך ולאור איך?? תסביר לי?? דיי כבר עם הראש בקיר! |
אתה פשוט אומר שSK לא רושמים נכון... זה לא בן אדם מסכן מרמלה..
זה פאקינג חברה בינלאומית לפלאפונים. ויש מלא אתרים שרושמים SLIDER DSIGN והפירוש של זה מן הסתם, הוא: עיצוב סליידר. אין לי מושג איך לרשום תמילה סליידר בעברית... מחליק נשמע לי מפגר =] ותגידו מה שאתם רוצים... אני בכלל ספרתי למעצב של שרביט.נט [אילן ניראה לי] על מאקס... היינו מדברים על זה הרבה... אז ניראה לי... כן... רפי לי ניראה שאפשר לומר עליך מקנא ולא עליי מעתיק =] יותר הגיוני לי =] |
ציטוט:
ציטוט:
תבין לבד את כוונתי. |
בריחה? מעניין מה זה:
"עזוב לא רוצה לפתוח שום מריבות. אני מבין שכולם כבר הבינו מה רציתי לומר לגבי גנבים ומעתיקנים. יום טוב." ואני אגיד לך למה ניראה לך שהעיצובים דומים... כי כל הטקסטים והתוכן לקחתי מהPSD של אור והוא הסכים לי... זה באמת להמחשה כי אחרי תיכנות אין פונטים עם AA נכון? לפחות תסכים עם זה =] ומפת האתר וצור קשר הוא גם השכים לי... וזאת לא העתקה זאת השאלה. |
ציטוט:
איזה מן שטויות אלו! אז אני יבקש מאלירן את הpsd של דיגיטיק ואז אני יבקש ממנו רשות להעתיק! אז מה?! הוא הסכים לי! שוב, דיי עם הראש בקיר! |
ציטוט:
אני פרשתי מהאשכול הזה ביי |
ציטוט:
הוא סתם מנסה להגן על המעתיקנים. ואתה כבר ראית את זה מההתחלה. |
ואני הוא זה שבורח... שאין למישהו מה לומר הוא אומר ביי.
למי שיש מה לומר ולהגן על עצמו, נישאר ואומר את מה שיש לו. אני לא מגן על אלה שעושים "העתק" - "הדבק" ואלה ממש לוקחים אתר שלם ומוכרים. אבל אני ראיתי אחד שחשבתי שהוא העתיק... ניראה לי PASSION, ובסוף מסתבר שזה היה אלירן שלקח ממנו כמה פרטים בחבילות. אז גם מעצבים דגולים משוטטים ברשת ורואים דברים ואוהבים ואורים: זה ישתלב עם הסגנון שלי. אז יש דברים שאפשר לקחת בתור רעיון ולהכניס אותו לעיצוב שלך... מה שאתה לא צריך לעשות זה למכור את זה כמו שזה... |
תגובות בהתאם לאשכול! חאלס עם זה תריבו בפרטי :)
|
אור דווקא חזרנו לנושא... אבל משוגע וק.מכונה הלכו להם והם לא יגיבו פה לפי דבריהם...
אני רוצה להוסיף גם... אין מעצב שעבד על עיצוב שלם לבד... תמיד יהיה פרט אחד, שניים אפילו שלושה שאפשר למצוא אותם בעיצוב אחר. |
ציטוט:
ומתי אמרתי שאני לא יגיב כאן? אל תדבר סתם. ובקשר למה שאתה אומר- פרט או שניים מעיצוב אחר...על מה אתה מתכוון בדיוק? שיהיה חבילה של הוסטינג? אז איזה עיצוב זה בלי חבילה של הוסטינג? (הכוונה לעיצוב הוסטינג) אל תדבר שטויות. כולם כבר יודעים, איך זה לעצב תיבה של הוסטינג, בצורה ובמבנה שיחודי לאחד, ואז יבוא הגנב ויעשה את אותו דבר. תתקן את דבריך בבקשה. |
לאלא... דברים יותר ספציפיים רפי... הרבה יותר ספיציפיים...
יש דבר שניקרא תת-מודע ניראה לי... כן... כל מה שראית פעם נישמר שם כנראה.. תמיד אפשר למצוא דברים דומים... אם זה מבנה, אם זה לוגו, אם זה רקע, אם זה התמונות של האנשי העסקים שנמצאות באותו מקום בעיצובים שונים. וגם הקופסאות האלה של השירותים נוספים... אתה יודע איפה מצאתי את זה? בחברת הוסט נידחת שמצאתי כשחיפשתי בגוגל.. והעיצוב שלה ממש ממש ממש ממש ישן.. אז הנה =] |
ציטוט:
אור בנוגע לטופיק,או פשוט כל הכבוד לך. --------------------------- מאור,לא הבנתי אלירן העתיק ממני? או שאתה אומר שאני העתקתי? :qqb010: |
דיברתם על המחירים, אמרתם שמדובר בהבדל של "3 ש"ח".
אבל זה ממש לא ככה, מדובר בהבדל של עשרות שקלים ואתם לא תאמינו כמה לקוחות איבדתי בגלל הדברים האלה. SkFreak: גם אם העיצוב מועתק ברשות השני, הוא עדין מועתק. חשבתי שלפחות בעיצובים אי אפשר לבלף אבל אני רואה שלאנשים לא ממש אכפת והם יקחו את כל מה שזול (כמו באחסון). |
-לנעוץ-
|
אור ישר כח על המאמר הכל נכון!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ