![]() |
ציטוט:
|
בן אדם אמין, קניתיי את השיטה, מדריך מפורט מאוד.
בהצלחה לקונים ! |
ציטוט:
תתכונן להמון שאלות והצעות בפרטי, זאת הסיבה שהקונים האחרים לא מעוניינים שאגיד את שמם.. |
צור איתי קשר בסקייפ : hai_luzon
|
ציטוט:
|
קניתי ממנו את זה, השיטה נראית אמינה, וכל אחד יכול לעשות, יכולתי לחשוב על זה בעצמי , אבל הוא מביא את המתכון המצליח להשיג הכל, עד כמה זה עובד באמת לגמרי לפרטי פרטים אני אדע כשאראה את הכסף שלי בחשבון.
|
ציטוט:
ד"א אני מחפש המון זמן עיצוב וקידוד הוסטינג איכותיים וברמה, אם יש לכם משהו מוכן שאני יוכל לראות ואתם מוכנים להחליפו תמורת השיטה, צרו קשר *מבקש לא להציע דברים אחרים. ערב טוב. |
ציטוט:
|
שמתי 20$ , אעדכן אם זה עובד כמו שצריך..
|
לא נשמע הגיוני שתמכור שיטה שאם אתה יכול לשים 100 שקל כל יון ולהפוך ל500 שקל
תעשה א תזה כול יום בחודש אתה עושה 15 אלף שקל ... |
אני מעוניין.
לאחר שאני קונה את ה"שיטה" אתה מתחייב לכך שאני אוכל להרוויח מזה משהו באמת? דבר שני, כבר קיבלת כסף לחשבון בנק שלך שאתה יכול להשתמש איתו? תוך כמה זמן מקבלים את הכסף / לאיזה סכום צריך להגיע בחשבון על מנת שישלחו לך אותו? |
מעוניין לקנות, אך אני קצת חושש מהעניין.
אשמח לדעת האם יש סכום מסוים לPO? |
אם זה באמת עובד למה אתה מחפש למכור את זה ומבזבז פה זמן במקום להפוך למליונר? חח
בכל מקרה שלח לי עוד מידע בפרטי אני מעוניין לנסות. יום טוב. |
ציטוט:
ציטוט:
ועוד משהו, נגיד וקרה משהו ולא הרווחתי (לא שיכול להיות אבל אני רואה שאתה לחוץ וחושד) אתה תחזיר את ההשקעה שלך לעצמך. ציטוט:
ציטוט:
|
אני מעוניין לקנות , אך לא לפני שמישהו יעדכן שהם באמת הרוויחו משהו , ואשמח אם תעדכנו כמה שיותר מהר .
|
אני מעוניין לקנות, אשמח עם נוכל לשוחח בטלפון.
|
ציטוט:
|
ה"שיטה" מצריכה איזשהו סוג של בזבוז זמן ? מעקב / פעילות כלשהי ?
|
ציטוט:
גם מי שקנה יכול להעיד על כך. |
ציטוט:
רווח בטוח ? בסוף כל מי שקנה מקבל כזה טקסט : תירשם לפורום - תכתוב אשכול : "מוכר| שיטה להכפלת כספך עד פי 5" ותראה איך אנשים פשוט מביאים לך כסף בתמורה לזה שתגיד גם להם לפתוח אשכול כזה... הכפלה בטוחה :) שיהיה בהצלחה !!! |
ציטוט:
|
לקרוא 7 עמודים ולעלות חיוך זדוני כיאלו אני הולך לעשות כמה אלפים ;-)
אשמח לקבל את המעט הפרטים שתוכל לחלוק בפרטי. עריכה: ניזכרתי בפרמידה עולמית כזאת שחבר הסביר לי בצבא שבנאדם משקיע כסף ואין לי מושג איך זה בדיוק עובד אבל זכור לי שככל שמצטרפים אז כולם מרווחים אבל כאשר אנשים עוזבים ומוצאים כספים אז אתה מפסיד יכול להיות שזה זה, לא בא להרוס לך או משהו סתם זה עלה לי לראש כעת. |
ציטוט:
|
חברים יקרים,הבחור היקר הזה מוכר שיטה,למה לנסות להרוס לו,מעוניינים תקנו לא מעוניינים אל תקנו
בהצלחה חבר. |
אם תוכל לשלוח לי עוד פרטים בפרטי אני ישמח ..
|
ציטוט:
לילה טוב. ציטוט:
|
אני ידבר איתך בפרטי
|
שלחתי לך פרטית.
|
פרטים לפרטי, תודה.
|
אשמח לפירוט ככל הניתן בלי לחשוף את הדרך כמובן בפרטי.
ובנוסף שתי שאלות שאשמח אם תענה עליהם בפרטי: 1.זה באינטרנט או איזה סחורה או משהוא? 2.ניתן לראות שיש התעניינות גדולה וכבר כמה אנשים קנו ממך את ה"סוד". האם ככל שיש יותר אנשים פוגע ביכולת להרוויח? |
כולם קיבלו.
ציטוט:
ממש לא, זה לא פוגע בכלל וזאת סיבה שאין לי בעיה למכור את השיטה.. זה לא פוגע בי וברווחים שלי. |
אגב,
מה אתה עושה בנוגע לתשלום מס על הרווחים דרך השיטה? |
ציטוט:
|
אשמח לקבל פרטים נוספים בפרטי.
במידה וזה יהיה משכנע אני קונה ממך :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עוסק מורשה ולא בא לי להתלכלך בשביל כמה שקלים, אם זה נמצא בתחום אפור אני מעדיף לא להתעסק |
ציטוט:
כמו שאתה מכניס תשלום לדוגמא מגוגל אדסנס, אותה רמת חוקיות |
אוקיי ככה ,
אני מעוניין לקנות את השיטה אבל אני צריך כמה דברים : 1.תתחייב שאני מרוויח מזה משהו ושהאתר לא יהפוך לסקאם מתישהו 2.תוכל בבקשה לעשות לי את זה ב 200 שקלים באמצעות פייפל כדי שיהיה לי 12$ להשקיע ? 3.אשמח לדעת עוד אנשים שרכשו את השיטה הזאת , והרוויחו ממנה משהו . 4.אני בא למטרת 500 שקל שאני צריך מהאתר הזה ואני כבר לא ישתמש בו . 5.אשמח לראות "הוכחות תשלום" שהם באמת שילמו לך לפני שאני רוכש . ובשביל להיות בטוח בכח תצנזר את כתובת האיימל של האתר ששלח לך . שלא ידעו את השיטה שלך . :) |
אשמח לקבל יותר פרטים לפרטי.
תודה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:40. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ