![]() |
ציטוט:
.. יש לכם מושג למה אני לא מופיע בלוח שנה? |
היכל תהילה לא יכולים לרשום לעצמם...
ותאי, אני סבור שלי יש מושג. |
ציטוט:
בדקתי לא מעט פעמים כולל עכשיו שמסומן לי: "הצג גיל ותאריך לידה" ותאריך הלידה הוא אמיתי. |
למה נעלו את כל הביקורות של חברת דיו-סרב?
|
יש לי הצעה ממש נחמדה לעשות בפורום חנימים.
אני מקווה שראיתה בעבר את התוכנית "תעביר את זה הלאה" תוכנית אשר המנחה (פה המנהל) מתחיל שרשרת של תרומות הוא נותן משהו ובתמורה הוא צריך משהו שלא שייך לכסף. בוא נגיד אני מתכנת ואני צריך קידום אתר, אז אני מתכנת לאיזה מעצב אתר שמקדם מקדם למתכנת אתר ואז זה עובר למעצב. וככה זה עובר מאחד לאחד. אני חושב שזה יכול לעאות את רוח ההיתנדבות פה בפורום, ובמיוחד יעזור לאנשים החלשים בתחום לקבל קצת כלים ומידע להקמת אתרים |
אני רוצה למכור מערכת ניהול לקוחות..
איפה לרשום!??!?! |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אם אתה רוצה לעשות את זה יותר מסודר פשוט פנה אל מנהל הפורום בפרטי. ציטוט:
|
אני ימכור לא בתשלום?
תודה... אמממ עדיף לשאול ולצאת טיפש מאשר לחטוף אזהרה :P |
ציטוט:
|
משהו פה עם האווטרים לא עובד : [דרך קישור]:
Upload failed due to failure writing temporary file. [דרך העלאה]: Unable to move/copy file הרשאות? בכל מקרה, אשמח אם תתקנו =] |
ציטוט:
השם משתמש כלומר. |
ציטוט:
|
אפשר בבקשה לשנות לי תשם משתמש שלי ל:
amital4 או Amital בלי רווח ובלי כלום.. תודה מראש, עמיטל:) |
אני מבקש שתשנו לי את הניק ל-סמי
|
אשמח עם תשנו לי את הניק ל ^Yakir^ תודה מראש.
|
מבקש לשנות כינוי ל Anton
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
אשמח אם תשנו לי את הכינוי חזרה ל:
TaiKaish תודה רבה, אתם עושים אחלה עבודה! |
ציטוט:
|
שאלה, אם יש לי עסק רשום (אחסון אתרים) ואני רוצה שהשם שלי יופיע בסגול בפורום, למי אני צריך לפנות?
ואני צריך לדבר עם מישהו בקשר לזה כי יש לי מקרה מיוחד |
ציטוט:
|
אפשר בבקשה לשנות את הכינוי שלי ל: Rom
תודה רבה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
עריכה:
אוקיי, הסתדרתי. =] |
תשנו לי בבקשה את הכינוי ל
אלמוג אבוטבול תודה :) |
ציטוט:
שם יפה יש לך ;) |
אהלן.
ציטוט:
אודה לכם! |
ציטוט:
המערכת הזאת, חכמה, זה שעבר זמן זה לא אומר שאנחנו צריכים לחשוב שכל הזמן הזה לא היה לך מעולם אזהרות. הנקודות אזהרה ירדו לך, וזה מה שחשוב לך. חוץ ממך, אף אחד לא רואה את האזהרות האלו, רק צוות הניהול, ככה שזה לא צריך להפריע. מתי מורידים לגמרי אזהרה? שהיא ניתנה בטעות בד"כ...חוץ מזה, לא . |
סבבה, תודה רבה.
|
לידיעתכם:
http://www.hosts.co.il/forums/member.php?u=4654 הינו amosamos המורחק, שעתה חזר לפורום במשתמש זה. |
Rothem || LightServ.co.il
תשנו לי את הניק לניק הזה :) תודה רבה מנהלים :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
עדיין אין את כל הגישות. |
ציטוט:
בכל מקרה, נשלחה לו הודעה פרטית שיחזיר לי הסבר למה יש לו 2 משתמשים, במידה והסיבה לא תהיה מספיק טובה מבחינתי, שניהם יושעו. עריכה: המשתמש הסביר לי את המקרה, לאור כך, החוזה נסיון עבר למשתמש הזה והמשתמש הקודם הושעה. תודה על הדיווח. |
כל הכבוד
הבאתם באן תמידי על זה שאמרתי על משתמש שבמקרה הוא מנהל שהוא מעצב לא משהו ממש דמוקרטיה פה (bs) |
שלום.
הייתי רוצה לדעת מתיי תוסר ההגבלה שהוטלה עליי... בהודעה שקיבלתי משי כתוב שהגישות הוגבלו לשלושה חודשים. ושלושת החודשים עברו. אם אפשר להסיר את ההגבלה אני אודה לכם. בתודה מראש, אבישי שמחוני. |
ציטוט:
אתה לא הושעת לצמיתות בגלל זה, אתה קיבלת אזהרה על ספאם, בלי קשר לזה שניר מנהל או לא, אתה גלשת לנושא שלא קשור אשכול ועל זה מקבלים אזהרה. למה הושעת לצמיתות? מכיוון, שהמערכת אזהרות, לאחר מספר אזהרות והשעיות זמניות משעה לצמיתות. אני יתן לך עד סוף היום להגיב ולהבין לזה, ואז אני ישעה את המשתמש הזה. ציטוט:
24-08-06 מאז ממש לא עברו 3 חודשים, יש לך עוד חודש+ עד שזה יהיה 3 חודשים. בתאריך ה24-11-06 אתה מוזמן לפנות אליי או לאלמוג בפרטי, או לשים פה הודעה והגישות יחזרו. |
כל הכבוד לך, מראה איזה פורום רציני אתם
קיבלתי 5 אזהרות סתמיות, כ פשוט אנשים לא אוהבים לשמוע תאמת לא נורא במילא בקרוב גם אף אחד לא יגלוש פה יותר... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ