![]() |
שם מלא:בן זיסמן
תאריך לידה: 4/10/1990 מקום לידה: רוסיה לא נולדתי בארץ :p מזל: מאוזניים תחביבים: מחשבים ,ספורט,כדור רגל ,כדור סל תוכניות אהובה: ארץ נהדרת מוזיקה אהובה: ישראלית זמר\ת אהוב\ה:הראל מויאל שיר אהוב: :אמצא הלילה בכפר מקצוע אהוב: מחשבים ,ספורט ,היסטוריה ,גיאוגרפיה (מיקצועות שצריך לחשוב קצת ) מקצוע שנוא:ביולוגיה ,פיזיקה :p |
ציטוט:
_____________ תאריך לידה: 26 למרץ 1990 מקום לידה: בית חולים 'העמק', עפולה מזל: טלה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום העדפה: סיוון(תראו,תתעלפו :p ) מקום מגורים: עפולה,שכונה מערבית בי"ס: "ברוש" תחביבים: לשחק במחשב,כדורגל .... מקצוע אהוב: מחשבים :P מוזיקה אהובה: טראקים (סקאזי רולזזזז) מוזיקה שנואה: ערבית |
שם :: מתן
תחביבים :: טרקטורונים , כדורגל תאריך לידה :: 10.09.1990 תפקיד :: בעלים של פאנצ'ר נט :) (ואוהב את זה מאוד) דברים שאני אוהב :: בחורות יאס יאס .. לא נשיקות .. אלא נשיקות ++ --- > ... בע לא אומר חח בקיצור בקיצור ..תורכם |
שם פרטי:דיאמונד
שם ישראלי:שלומי מקום לידה:אמריקה תאריך לידה:19.1.1988 שנת עלייה לארץ:1990 גיל:עוד מעט בן 18 תחבייבים:מוזיקה,סרטים,מחשבים |
שם: טל גרטי
תאריך לידה: 18.10.1990 עיר: חדרה מזל מאזניים ביצפר: תיכון חדרה(מקורי אה?) ידע: תואר IT ואמצע CCNA (:D) מקצוע אהוב: נו באמת, תיהיו רציניים! אתרים שלי ברשת: TalGarty.Com | ZolaZone.Net | (פורום שאני לא יפרסם פה) | פרויקט חדש שבקרוב תשמעו עליו. סוג מוזיקה אהוב: כמעט כל דבר, העיקר לא דיכאון. איסיקיו: 6706723 מסנג'ר / אימייל: Tal@TalGarty.Com זה אני :D |
שם: אלמוג צמלמן
תאריך לידה: 17.7.1990 עיר: חדרה בית ספר:תיכון חדרה מזל:סרטן ידע: IT1+IT2+ אמצע CCNA מקצוע אהוב: מדעי המחשב+מתמטיה(בלי גאומטריה) כל השאר בעעעעע.. אתרים שלי: freetopsite.co.il מוזיקה אהובה: לא מוגדר כל מה שיפה:) מסנג'ר: almog@Freeopsite.co.il איסקיו: יש בחתימה אני לא זוכר אותו בעלפה חחח.. |
שם: אלון רוט
תאריך לידה:5.4.1991 מקום לידה: רחובות מזל: טלה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום העדפה: בלונדיות מקום מגורים: פתח תקווה - P.T.City =] בי"ס: חט"ב ברנר תחביבים: מחשב, כדורגל, כדורסל, חברה שלי, מוזיקה =] מקצוע אהוב: אנגלית.. הכי פחות קשה מקצוע שנוא: למה ביחיד? ברבים - כולם! מוזיקה אהובה: ראפ, פסיכודלי! =] מוזיקה שנואה: מזרחית מצב משפחתי: רווק.. אח אחד גדול ואחות אחת יותר גדולה איך הגעתי לפורום?: מאיפה אני זוכר.. \= |
שם : אליאור
|
הייתי בטוח יש פה ילדים הרבה יותר גדולים פתאום אני מגלה הרוב פה 13-14-15 ...
ויש כאלה שציפיתי שהם לפחות 16+ .. טוב לראות בני כמה אתם |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ