הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   ביקורת מצוינת על BasicNetwork. (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=11039)

moshir.t 30-12-05 11:36

דניאל אחלה בחור,
ואחלה חברה.

Shay 30-12-05 11:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי my-hosting.biz
הוא צודק!:qqb003:

חח מאיפה אתה מסיק את זה?
לפי שהוא רשם "נאום ארוך",אני לא אומר שזה לא נכון.
אבל אומרים פה דברים בלי קשר.

Idan_Shloman 30-12-05 11:46

ציטוט:

דניאל אחלה בחור,
ואחלה חברה.
שוב גם אני בחור נחמד....

ציטוט:

חח מאיפה אתה מסיק את זה?
אני באמת מצטער על הבוטות אבל אתה לא מסוגל לקרוא 2 הודעות לפני ולראות שלכל דבר יש סימוכין ?! - מה לא קשור בדיוק לנושא ?

Shay 30-12-05 11:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Idan_Shloman
שוב גם אני בחור נחמד....

אני באמת מצטער על הבוטות אבל אתה לא מסוגל לקרוא 2 הודעות לפני ולראות שלכל דבר יש סימוכין ?! - מה לא קשור בדיוק לנושא ?

קראתי..תאמין לי שקראתי,אבל תאמין לי שהילד שהגיב לא קרא.
הילד הזה ספאמר..
תחפש בפורמים ותראה.

Dodem 30-12-05 13:58

ידוע, אחת החברות הטובות בשוק.

דניאל 30-12-05 15:17

ציטוט:

הכוונה היא ברורה מאוד להזהיר אנשים שלא יפותו בעקבות המלצות סתמיות בפורום.
כמו שאמרתי לך, התגובה שלי היתה עובדית נטו - לא גלשתי לפסים אישיים כי זה פשוט לא מעניין.

צריך לדעת לקבל גם ביקורות שליליות מידי פעם ולא להעלב כאשר אומרים לך שאתה לא עובד כמו שצריך - מזה אני חושב שרק לומדים.

מסכים איתך,
חלק מההמלצות הם לא של לקוחות ישירים באכסון אתרים,
חלק מההמלצות הם של לקוחות שמות מתחם,
חלק מההמלצות אלו פשוט אנשים שתמכתי בהם בצורה מסויימת באמצעות הICQ/טלפון.
ועוד.

צודק, ביקורת שלילית היא מקום ללמידה על הטעויות,
אבל כמו כל דבר, יש דברים שאני מסכים לגביהם ויש דברים שלא.

דניאל.

LinuxServ 30-12-05 15:57

מחזק כל מילה =)

Idan_Shloman 01-01-06 08:41

ציטוט:

אני לא יודע אם הוא צודק,
אבל אתה כעסק מתחרה לא אמור להפיל מישהו שמתחרה איתך ע"י פגיעות כמו אלו.
יש לך אזהרה, אל תעשה את זה שוב בבקשה.
על איזה עסק מתחרה אתה מדבר ?!
אני לא עוסק בכלל באיחסון אתרים כי זה פשוט לא רווחי מספיק עבורי - כל מה שעשיתי זה להעביר אליו שני לקוחות שלי בבניית אתרים ועל זה קיבלתי עמלה.

דבר נוסף, האם אנחנו לא נמצאים בפורום "ביקורות והמלצות" ? - אז איך בדיוק אני פוגע בו, על ידי ציון עובדות בשטח ?

---

דרך אגב, אני עדיין ממתין לתגובה/טלפון/סימן חיים כלשהו מדניאל - כבר עברו מספר שעות מאז שראית את ההודעה שלי, עוד לא מצאת זמן ליצור עימי קשר ? מה גם ששלחתי לך אישית 3 הודעות פרטיות בהוסט, האם גם אותן לא קיבלת ? :mad:

שוב, ניסיתי גם ליצור עימך קשר היום בבוקר ( לפני שליחת ההודעה ) בטלפון וגם זה עלה בתוהו. הפנת אותי בטלפון לדניס - נחש מה ? הוא מחזיר אותי אליך בחזרה עם הודעה משלו.

אז מי יושיע ? כיצד ניתן ליצור עימכם קשר ?
להזכירך, זה נעשה כמו תמיד בשעות התמיכה שלכם.

SHeDoN 01-01-06 08:49

ציטוט:

אני לא עוסק בכלל באיחסון אתרים כי זה פשוט לא רווחי מספיק עבורי - כל מה שעשיתי זה להעביר אליו שני לקוחות שלי בבניית אתרים ועל זה קיבלתי עמלה.

דבר נוסף, האם אנחנו לא נמצאים בפורום "ביקורות והמלצות" ? - אז איך בדיוק אני פוגע בו, על ידי ציון עובדות בשטח ?

---

דרך אגב, אני עדיין ממתין לתגובה/טלפון/סימן חיים כלשהו מדניאל - כבר עברו מספר שעות מאז שראית את ההודעה שלי, עוד לא מצאת זמן ליצור עימי קשר ? מה גם ששלחתי לך אישית 3 הודעות פרטיות בהוסט, האם גם אותן לא קיבלת ? :mad:

שוב, ניסיתי גם ליצור עימך קשר היום בבוקר ( לפני שליחת ההודעה ) בטלפון וגם זה עלה בתוהו. הפנת אותי בטלפון לדניס - נחש מה ? הוא מחזיר אותי אליך בחזרה עם הודעה משלו.

עידן,
המשתמש "ציטט" אותך ורשם "צודק!"
בלי לפרט, בלי לומר עוד שום דבר, המשתמש הזה חדש ולא היה לו ניסיון כאן - על בסיס מה?
לכן הוא קיבל אזהרה.

שמור את העצבים למשהו חיוני יותר,
ושנה אזרחית טובה שתיהיה לך,
אלי.

A1ex 01-01-06 09:37

ציטוט:

---

חחח אמרת שעזבת אותם אז מה אתה צריך עכשיו את דניאל?

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:14.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ