![]() |
ציטוט:
ונכון אני מחפש כסף אבל זה לא בשבילי אלא בשביל לפתח עוד דברים ובשביל זה יש לי פירסומות באתר מכל הכסף שהרווחתי בינתיים שום דבר לא הגיע לכיס שלי אני בחיים לא ביקשתי ממישהו שיכין לי מערכות כי אני גם לא צריך אם אני יצטרך אני מעדיף לקנות מערכת מקצועית ב100 דולר שאני יודע שהיא תיהיה משהו חזק ואני ירוויח ממנו כפול אז זה ישתלם לי ועמיטל זה שאני אומר שאני מרוויח מלא כסף בבצפר זה סתם דיבורים בלחץ 1000 שקל בחודש אני מרוויח וגם לא |
ציטוט:
סוף סוף יצאת בהוסטס לאוויר ... תאמין לי אני לא רודף כסף והרבה יגידו את זה עלי ..אפילו אתה בעצמך מכיר אותי שכסף לא משחק אצלי.. ובכול זאת יש לי כסף .. איך זה שיש לי ? פשוט מאוד עבדתי ועכשיו בחברה אני ישר והגון עם הלקוחות ונותן את כולי בשביל שהיו מרוצים עד הגג , כמובן עכשיו יבאו כאלה ויגידו כן וגם מפסיד המון ... אז אני יפתיע אותכם אני כן מרוויח ברוך השם ולא מעט אבל זה לא בגלל שאני לוקח הרבה זה בגלל שלקוחות שאצלי מביאים עוד אנשים ולמה? כי הם מרוצים ממני ויודעים שתמיד אני אומר להם רק את האמת..ואפילו אומר להם שיתקשרו באמצע הלילה אם משהו מפריע להם .. גם פעם אחת בחברה השרת נפל , רוב החברות היו אומרות "זה כבר הסתדר" "זה לא מהשרת " אני פשוט מאוד אמרתי להם תאמת השרת נפל ויחזור עוד שעה ! מה שאני מנסה להגיד כאן שתהיו ישרים והגונים ותקבלו פי 2 ממה שנתתם .. סליחה שנתתי הרצאה קטנה אבל חפיף.. {חשוב לציין חי שבכול מה שאמרתי כאן לא דיברתי עלייך כי הספקתי להכיר אותך ואתה ישר וקצת הגון חח.. אגב שמחתי שאתה עכשיו אומר תאמת וכול זה .. הפתעת אותי . מה שנאמר כאן נאמר בכלליות לא לגבי מישהו אישי} שיהיה לכולם יום טוב! עמיטל |
אם אתה תמיד תעזור בחינם זה לא יגמר אף פעם וזה מניסיון במיוחד בעיצוב!
אתה עושה למישהו משהו הוא מראה לחבר החבר שואל אותו מאיפה? אז הוא אומר לו ההוא עשה לי בחינם עכשיו החבר גם הוא בא אליך והנה עוד אחד בחינם וככה זה מתגלגל, אז אני הולך בדרך הנוחה המדברת על כסף. |
ציטוט:
אני הכנתי אותה יש בעיה? היה לי משעמם בלילה אז פתחתי כתבן ואמרתי בו נתרגל JS, וכתבתי גלריה בJS.. יש משהו רע בזה? נכון מערכת שלמה בצ"ש לא הייתי יושב וכותב למשהו מתוך שיעמום, אבל אם זאת מערכת נורמלית משהו קטן שגם עוזר לי לתרגל ולחזור על דברים אז למה לא? בקשר לתכנות חינם וכו.. LOADIN צודק ב 100%. גם אני בתור מתכנת ישבתי קראתי ולמדתי כדי להגיע למה שאני יודע היום, בכלל שאשכול הזה יש נימה גדולה מאוד של זילזול בעבודה של התכנתים. אתה לקחת מערכת שמופצת בחינם שינית כמה דברים וזהו. ואתה גם לא יכול לקחת עליה כסף זאת מערכת קוד פתוח, אתה לוקח כסף יאללה בית משפט.... בקיצור זהו..:) |
אני רק מFTP ופאבים .
תוך שעה מוריד משחק \ סרט מלאים . אמיול כבר העלה אצלי אבק כבר בתקייה Program Files .. ובקשר למה שדיברת , אתה צודק .. אנשים [ובמיוחד ישראלים] חושבים היום רק על כסף , וזה דיי מחליא .. אי אפשר לעשות טובה או לעזור ?! .. |
אתה לא ממש צודק, יש דברים לממן.
מה לעשות על רוב הדברים לוקחים כסף |
אני חושה שהאשכול עשה את שלו,
הוא כבר..עיייף, והוא מוצא, ננעל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ