![]() |
ציטוט:
לגבי השקעה אם ז ההשקעה רק של תחום ההוסטינג אני לא מבין בזה אבל אני משערך משהו כמו 4000 ש"ח בתור התחלה אני היית משקיע סכום בערך כזה, אבל בגלל שאני לא מבין בתחום והאמת אני לא מתימר להבין גם אז אני לא ישקיע ולא יכנס לתחום. |
עזבו גם מבלי כל הקטע שצריך לעזור למדינה וכ..
אני כלקוח אם לא רואה שהחברה שלו חוקית אני לא קונה מימנו כלום |
יש הבדל בין להתחיל בריסיילר ברצינות לבין להתחיל בריסיילר ולזלזל בשאר שאתה נכנס לחברת
ריסיילר ורואה עיצוב מועתק או עיצוב "זול" במובנים שונים מבינים את חומרת הזלזול, אגב מסקרן אותי למה קוראים לפורום הזה ניהול חברות איחסון ולא ניהול חברות :} סתם נקודה למחשבה למרות שהיות הוסטס פורום איחסון עונה על כך. |
מסכים אך אינכם חושבים שסטינו קצת מהנושא?
ואכן, זו לא בושה להתחיל מריסליר אני משקיע על ריסליר עם:פתיחת ריסליר רדיו+ריסלרים+שרתי רדיו+שרתי אכסון+רישום דומינים. וכל זה 1500 ש"ח לחודש!מכספי.זו לא בושה.ואין לי כוח ליעודי.. ועוד השגתי עיצוב ב500 ש"ח לא נורא לי....נשאר לי קצת... אבל עדין להרישם במכס זה לא,איני אומר שאני אוהב ומעודד אי חוקיות,אך עדין קודם שהחברה שלי תרוויח די ואז נרשם.ואיני רוצה תתגובות של הבכינים בבקשה עם הציטוט של הודעתי. בבקשה לנעול. מאור יוסף-לשעבר PWH |
ציטוט:
אני לא מחזיק מעצמי כ"כ עסק גדול שאני כבר יעשה צעד כזה. חוץ מזה אני בן 15.. באסה! |
נו אז מה שאתה בן 15
אני בן 15.5 החברה שלי רשומה במס הכנסה ואני נירשמתי הלכתי עם ההורים שלי ונירשמתי |
ציטוט:
|
אני התחלתי כרסיילר ועדיין רסיילר אצל הוסטריק
אני נהנה אני לא מנצל קרוב לשלוש רבעים מהתכולה שקיבלתי אז אין לי בשביל מה לעבוד ליעודי אני רשום במע''מ |
ציטוט:
|
אפשר רגע להחזיר את האשכול לחיים?
מקווה שזה בסדר. אני יותר מעוניין לדעת פרטים לגבי קניית שרת + אחסון בחוות שרתים של ספקית אינטרנט. הוצאות על השרת+התקנת OS+תשלום לספק וכו'. תודה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ