הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   אחים שלי כל אחד אם לב טוב שאוהב חיות שיכנס דחוף!!! הגיע הזמן להפסיק אם זה!!! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=12159)

beng 08-01-06 15:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ohed
אתה מלחיץ יותר מדי, אתה לא יכול לבוא לאנשים בכח ולבקש
הם צריכים לבוא מטעמם

צודק אני מתנצל תודה על ההרעה...

the cute one 08-01-06 17:50

אני אעצב לך בכייף

מראש אני אומר שאין לי כ"כ זמן
אז נראה לי שאני אוכל לעצב את האתר אבל לא יהיה לי זמן לכל כפתור קטן או משהו כזה...

אי סי קיו : 3623347
אי מייל: netaessar@yahoo.com

beng 09-01-06 20:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי the cute one
אני אעצב לך בכייף

מראש אני אומר שאין לי כ"כ זמן
אז נראה לי שאני אוכל לעצב את האתר אבל לא יהיה לי זמן לכל כפתור קטן או משהו כזה...

אי סי קיו : 3623347
אי מייל: netaessar@yahoo.com

יש מעצבת!!! והיא טובה מאוד בעיצוב! :)

רותם 09-01-06 20:23

אם אתה צריך איחסון,דומיין או משהו אחר תפנה אלי אני ישמח לעזור לך. :)

Ikki 10-01-06 00:22

עוד ילד שרוצה "להציל את העולם!", נמאס כבר מכל העמותות שלכם!...

beng 10-01-06 15:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ikki
עוד ילד שרוצה "להציל את העולם!", נמאס כבר מכל העמותות שלכם!...

אוי נו סתום תפה! מה הבעיה שלך?!?!? אתה ממש מסכן בלי חיים אם אתה מוסיף תגובה רק בשביל זה!@!!!

sport 10-01-06 16:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי beng
תגובתי לתגובה שלך:
1)אחי קודם כל למה ניראה לך שאני לא ממש מבין באתרים??
2)כותבים בבניית ולא בבניין.
3)אני בא ומבקש מאנשים לעזור נכון מה אני עשיתי בעיניין הזה?!?!? אני מארגן את האתר! תאמין לי אתה חצוף מאוד! אני מצאתי שני כלבים נטושים ברחוב ואימצתי אותם אז אל תתן לי את השטויות שאני לא עושה כלום גם לארגן את המבצע זה משהו!!
4)יש דומיין ויש איחסון! אל תגיב בנושאים שאתה לא יודע!!! ממש חצוף!
5)כל היום אני יושב פה וקורע את התחת ואת תחתית הארנק מרצון טוב ואתה לא מעריך את זה בכלל!!

בקיצר אומנם יש לך זכות להגיב בנושא ואתה מנצל אותה לרעה! אם אין לך משהו טוב לומר או שאתה לא יודע על מה אתה מדבר כמו במקרה הזה אל תגיב!!!

איזה דומיין יש?
melona.net ? כי נראה לי דווקא שמי שמחזיק בדומיין הזה בקטע של לאכול את הכלבים לא להציל אותם?

אני חושב שזה בזבוז אחד גדול של משאבים שמוכנים לעזור לקהילה..
תחשוב איזה אתר בדיוק אתה בונה? פורטל שכל אחד שולח סיפור התעללות בכלבים? אוי ואבוי!
ואיזו פינת אימוץ תהיה בדיוק? פינת אימוץ מאתר אחר?
האתר שלך לא ימשוך כמעט אנשים ולא יראו אותו מספיק ! אין לך תקציב לשם כך..
בשביל זה יש את האתרים הגדולים כמו petnet , petking וכו' שמעודדים אימוץ ובעלי פינת אימוץ.

תפסיקו עם הרעיונות האלה! אחד רוצה להציל כלבים? השני רוצה לעזור לילדים שמגמגים?
כולם מדברים ומבקשים את העזרה של אחרים.. ולא עושים כלום בעצמם! כמה כסף השקעת בעצמך בפרוייקט? איך בדיוק קרעת את תחתית הארנק? אם אחסון ודומיין אתה גם מקבל! וזה גם עולה גרושים!
בנוגע לאתר, לפחות היית עושה משהו שימשוך אנשים ויגרום להם לרצות את הכלבים , אבל אתר עם סיפורי התעללויות? הסיפורים עצמם מזעזעים מספיק ואני יכול להגיד לך , שאף אחד לא יכנס לאתר הזה בשביל לראות אותם...

ואני מדבר כאוהב וחיות ובעל כלב מאומץ בבית!

mr build 10-01-06 16:45

אשמח עם תשלח לי בפרטי כתובת האתר ואולי אני התנדב

mr build 10-01-06 16:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sport
איזה דומיין יש?
melona.net ? כי נראה לי דווקא שמי שמחזיק בדומיין הזה בקטע של לאכול את הכלבים לא להציל אותם?

תחשוב איזה אתר בדיוק אתה בונה? פורטל שכל אחד שולח סיפור התעללות בכלבים? אוי ואבוי!
בשביל זה יש את האתרים הגדולים כמו petnet , petking וכו' שמעודדים אימוץ ובעלי פינת אימוץ.

כולם מדברים ומבקשים את העזרה של אחרים.. ולא עושים כלום בעצמם! כמה כסף השקעת בעצמך בפרוייקט? איך בדיוק קרעת את תחתית הארנק? אם אחסון ודומיין אתה גם מקבל! וזה גם עולה גרושים!
בנוגע לאתר, לפחות היית עושה משהו שימשוך אנשים ויגרום להם לרצות את הכלבים , אבל אתר עם סיפורי התעללויות? הסיפורים עצמם מזעזעים מספיק ואני יכול להגיד לך , שאף אחד לא יכנס לאתר הזה בשביל לראות אותם...

אל תרד עלע.

אני השקעתי בדומין,שרת,עכשיו גם שילמתי למעצב.השגתי מספר אנשים שמבינים בזה{דר'}

ואני עובד קשה מאוד

אז אל תעליב אף אחד קודם תעשה ואז תעליב אנשים אחרים

beng 10-01-06 16:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sport
איזה דומיין יש?

אחי לא הבנת את הרעיון!.... עזוב שהאתר יהיה מוכן אני אשלח לך כתובת בפרטי...

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:46.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ