הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   LALA הפסידו (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=12292)

-Liber- 09-01-06 15:28

בלה לה כתבו ככה:
להלה חזר להפציץ את המדינה !
אנו שמחים לבשר לכם , כי התובעים (27 חברות) , העבירו לידינו מסמך חתום , ובו התחייבות שפרטי גולשים באתר להלה יהיו מוגנים וישארו חסויים מפני תביעות בין בעבר , בין בהווה ובין בעתיד , אפילו אם בית המשפט יחליט אחרת! .
בכך בא לידי סיום הניצחון במערכה הראשונה להגן על הגולשים שלנו . כעת להלה הוא האתר היחידי בישראל המחזיק במסמך המגן על גולשיו בכל מצב ובכל מקרה .
כמו כן , התובעים אישרו את חזרו של להלה במתכונת מורחבת , ובין היתר אישור לאלפי סיקורים שיכללו לינקים ישירים לאימיול . כעת , להלה באויר!!! .
אתם מוזמנים להמשיך להתעדכן באתר המאבק הזה בנושא המאבק שממשיך .
להלה לנד ממשיך להיות האתר היחידי שמצהיר על מלחמה למען , שיתוף קבצים..... , לכניסה לאתר להלה , לחצו כאן לכניסה לאתר להלה . אתר השיתוף של המדינה חזר !

mlnn 09-01-06 15:42

אני כבר מבולבל, מה יהיה???

http://lala.co.il/modules.php?name=F...wtopic&t=50692

eyalk7 09-01-06 16:05

כבר הפסקתי מזמן להוריד מאי-מיול.
זה פשוט כבר לא בטוח.
עברתי ל-morphus.

somebody 09-01-06 17:10

אני לא אתפלא אם להלה כתבו את זה בעמוד הראשי רק כדי שישלחו להם עוד תרומות..

alex 09-01-06 18:18

דבר ראשון אני לא מבין למה האשכול לא נעול.

דבר שני אני לא מבין מה הבעיה?! סוף , סוף אתרי שיתוף נסגרו. והלוואי והם ישבו בכלא (לא בגלל שהם נתנו לינקים) אלא בגלל שהם ניצלו את תמימותם של הגולשים למען אותם "התרומות".

בשעה טובה ומוצלחת מישהו ידחוף להם החוק לתוך הפה.
ולכל האינבלידים, שלא יודעים לעשות חיפוש וצריכים שיביאו להם את הכל ישר לתוך הפה עם כפית..אולי עכשיו, בלעדיכם, האינטרנט יחזור להיות מה שהיה פעם.
סוף, סוף כל ילדון שיודע קצת C שלומד בבית ספר ופותח אתר אימיול , עם אימיול בלעדי ! שמורידים בכל העולם (אפילו סינים !) ידע שיש לזה השלכות , בקיצור אני רואה שתפלותי נענו ואלוהים באמת נותן את מה שמגיע לאנשים.
ורק לידעית כולם, 20 אלף שקל ללינק זה כלום - ואני לא מבין איך אנשים מעודדים את האתרים האלה , אפילו פה בהוסטס , ועוד אומרים "20 אלף שקל זה הרבה" ברגע שמגיע לעיצוב שלכם "כאילו עשו אותו דומה בצבעים" אתם מתחילם לספור כל שק, כעקרון הם אמורים לשלם חצי מליון שקל על כל הפרה, כלומר על כול לינק.

somebody 09-01-06 18:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי alex
דבר ראשון אני לא מבין למה האשכול לא נעול.

דבר שני אני לא מבין מה הבעיה?! סוף , סוף אתרי שיתוף נסגרו. והלוואי והם ישבו בכלא (לא בגלל שהם נתנו לינקים) אלא בגלל שהם ניצלו את תמימותם של הגולשים למען אותם "התרומות".

בשעה טובה ומוצלחת מישהו ידחוף להם החוק לתוך הפה.
ולכל האינבלידים, שלא יודעים לעשות חיפוש וצריכים שיביאו להם את הכל ישר לתוך הפה עם כפית..אולי עכשיו, בלעדיכם, האינטרנט יחזור להיות מה שהיה פעם.
סוף, סוף כל ילדון שיודע קצת C שלומד בבית ספר ופותח אתר אימיול , עם אימיול בלעדי ! שמורידים בכל העולם (אפילו סינים !) ידע שיש לזה השלכות , בקיצור אני רואה שתפלותי נענו ואלוהים באמת נותן את מה שמגיע לאנשים.
ורק לידעית כולם, 20 אלף שקל ללינק זה כלום - ואני לא מבין איך אנשים מעודדים את האתרים האלה , אפילו פה בהוסטס , ועוד אומרים "20 אלף שקל זה הרבה" ברגע שמגיע לעיצוב שלכם "כאילו עשו אותו דומה בצבעים" אתם מתחילם לספור כל שק, כעקרון הם אמורים לשלם חצי מליון שקל על כל הפרה, כלומר על כול לינק.

אני לא אתפלא אם האימיול כל היום פתוח אצלך ואתה מוריד משחקים/שירים/סרטים.

Alon.R 09-01-06 19:01

תאכלס אני לא נוגע באימיול או באתרי השיתוף כי יש לי רשת ביתית וזה מחולק לכמה מחשבים בבית וזה איטי, אני לא מבין את הטענה של אתרי השיתוף, תאכלס זה לא בסדר.
אתרי השיתוף עושים לכם שטיפות מוח ואתם חוזרים אחרי השטויות שלהם.

מי שיוצר את הסרט משקיע מלא כסף בסרט ואתם מורידים אותו חופשי ובחינם איפה ההגיון פה תסבירו לי כי תאכלס אני לא מבין אותכם... איזה צדק יש בזה שאתם לוקחים בחינם משהו שאמור לעלות בכסף? - את זה אני לא יודע.

בכל אופן, הגזימו עם הקנסות לדעתי, שיסגרו את האתרים ושלום על ישראל.

alex 09-01-06 19:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי somebody
אני לא אתפלא אם האימיול כל היום פתוח אצלך ואתה מוריד משחקים/שירים/סרטים.

תתפלא , אני לא מוריד דברים, כי זה לא מכבודי לגנוב, צר לי אבל יש אנשים שעדיין שומרים על החוק, אני בהזדמנות אצלם קופסאות של וינדוס, אופיס , נורטון ושאר את התוכנת שיש לי כדי שתוכל להיווכח שאין אני מוריד - לא שאכפת לי מה אחד כמוך חושב. . .

mlnn 09-01-06 20:25

הפרייארים לא מתים, רק מתחלפים =\

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:47.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ