![]() |
ציטוט:
אם זה באמת יקרה השוק של שרתי המשחק יעשה מהפכה גודלה [לטוב, ולרע ] .... מקווה שהעניין הזה יוסדר בהקדם ההפשרי. |
אני מרגיש שהד-ארצי רק פקה פקה פקה ...
ואני בטוח שמישהו דיווח עליהם כבר מזמן בזמן .. את הד ארצי זה לא מעניין , למרות שהם חירטטו מכתבים ואיומים . בכל מקרה אני לא מאמין שיעשו להם משהו , מצטער . |
ציטוט:
אני חושב שהד ארצי לא מענין חברה אחת קטנה שמוכרת סרברים פרוצים, אבל אם הם לא יעשו משו בנידון, זה ימשיך להתפשט לעוד "חברות" ואז הם יהיהיו בצרה ... |
ציטוט:
אני כבר דיברתי איתו והוא עשה לי טובה שהוא בכלל דיבר עם החברות האלו . כמו שאמרתי - פקה פקה . בכל אופן אם אתה רוצה את המספר בהד ארצי תגיד אני יחפש לך אותו ... |
כמו שכבר נאמר כאן, אני חושב שההד הארצי באמת סתם ניסה להפחיד. להראות שכאילו איכפת להם משרתי המשחק הפרוצים.
|
ברור שהתגובה שלי היתה בציניות.
יש כאן אנשים דו-פרצופיים שלא היתה להם בעיה להתפרנס ממכירה של מוצרים לא חוקיים ופתאום אחרי שהם הפסיקו, אנחנו רואים כאן איך הם מלשינים כמו ילדים טובים להד ארצי : ציטוט:
|
או קאיי בני, אני מבין את הכעס שלך אבל אתה צריך עכשיו ללכת ולפעול עד לסגירת התופעה לתומה, ולא היא תתפתח ותתפרץ ותהיה גדולה יותר ממה שהייתה.
זכור - דבר גורר דבר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בני, לדעתי תסיים מה שהתחלת.. אני חושב שסיימתי את מה שהתחלתי. אני העליתי את כל הנושא הזה למוּדעוּת. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ