![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אהה ו"ואני גם חושב שאתה חוצפן וחסר יכולת לשליטה עצמית" זה ממש קשור לדעה שלו. חוצפן זה הכל בדעה... כל מילה בסלע. דרך אגב, לעולם, אבל לעולם אל תזלזל בידע של מישהו לפני שאתה יודע מה הידע שלו (במקרה הזה, שלי). |
ציטוט:
מה שאני לא מבין זה איך הסקת מזה שאני חסר שליטה עצמית? לפי דעתי האגו שלך גדול מדי. |
הראת בעבר לא? זה לא היה ללקוח שבגללו עשית את הצבע המשעמם הזה?
העיצוב עצמו פשוט ורציני במקצתו, אך גם משעמם חסר תוכן גראפי |
ציטוט:
כן, חסר תוכן גראפי ומשעמם הן מילות המפתח :P נדרש ממני: בלי תמונות גוון אחד בלי הרבה קישקושים :\ לא ממש מרוצה מהבקשה, אבל הלקוח תמיד צודק :< הביצוע ביחס לבקשה (לפי דעתי) טוב מאוד, לא מדהים ואני בטוח שיש פה בפורום הרבה שיכולים לעשות הרבה יותר טוב, אבל הלקוח אהב מאוד והוא ממש מרוצה (בעיקר מהמבנה). |
אני חולק את דעתך,
ברגע שאתה עושה משהו לפי דרישות לקוח וזה מוגזם ואתה לא אוהב, אין טעם שתעשה תגיד לו שימשיך בדרכו ואתה בדרככך עיצוב עושים מאהבה או לא עושים בכלל אחרת יוצא בע? לא? |
ציטוט:
אתה לא תמיד אמור לאהוב מה שהלקוח רוצה אם זה מה שהלקוח ביקש ככה תעשה.. אם אתה תעשה רק מה שהלקוח רוצה וגם אתה אוהב אז מצבך קשה :\ |
ציטוט:
דבר איתי בMSN - hydra@eye-soft.net. |
הקטע הוא,
שאם מעצבים ב"כוח" לא יוצא טוב כי בעצם אין לך חשק לעצב ואז אתה מעצב בשביל ה"כסף" בלבד! הקטע הוא שאם אתה מעצב לכיף ואפשר להרוויח כסף בצד מזה אז פנאן אך אם אתה מעצב בשביל הכסף ולא בשביל ה"פאן" אז זה לא יילך לך פשוט, יש מבין? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ