![]() |
כבר יומים ועדין לא חזר:(
מאבד גולשים |
ציטוט:
אתה מאבד גולשים, ואני לקוחות, מאוד לא רציני מבחינתי ובמחינתם הם לא עונים לפלאפונים ולא מתחברים לתוכנות מסרים ואני לא יודע מה לומר ללקוחות שלי זה כבר יום רביעי שהחברה לא עובדת, מקווה שתפתרו מהר את התקלה ו...בהצלחה בהמשך |
יווו כבר שלושה ימים האתר שלי לא פועל...
|
בסדר יש תקלה שלא פשוט לפתור הם מנסים לפתור אבל בסופו של דבר השרת יחזור ואתם תקבלו פיצוי
אתם נטפלים כאילו זה בכל יום אני גם בשרת הזה והוא כבר בערך חודש פועל דיי רצוף |
ציטוט:
תראה אני בחברה הזאת כבר שלוש שבועות וכול יום יש לפחות 3 נפילות של חצי שעה שעה:qqb009: |
ציטוט:
אני לא הייתי רוצה להיות במקומכם ממש לא. לגבי S.O.S ציטוט:
ואין דבר כזה בעיה שלא ניתנת לפיתרון. ציטוט:
זה במובן מסויים חוסר אחריות ללקוח. אני לא רוצה להישמע תוקף אבל זה דעתי בכל אופן שיהיה לכם בהצלחה עם הלקוחות והשרת עריכה: טיפ קטן אולי תביאו מישהו מבחוץ שכן מבין ויפתור את הבעיה ותשלמו לו על זמן העבודה ובטוח שיש אנשים מקצועיים שיכולים לפתור את הבעיה |
ציטוט:
1.יותר מידי זמן... 2.צריך להביא מישהו מקצועי מבחוץ 4 ימים ? וואי זה הרבה.....אני שילמתי לטכנאי הרבה כסף על היום הראשון תשקיעו את הכסף הזה גם אתם אם אכפת לכם מהלקוחות שלכם... (ממש ממש סליחה אם זה בעיית חומרה או משהו אחר שלא ניתן לפיתרון ואמרתי משהו לא נכון..) בן. |
ציטוט:
אין דבר כזה לא ניתן לפיתרון הכל ניתן לפיתרון. אנחנו בעידן חדש שהכל ניתן לפתור |
בהצלחה שיהיה לכם.. באמת שמתי לב שהאתר שלכם לא עולה לאחרונה... איזה בסאה... בהצלחה...
גיל. |
ציטוט:
אתה בדיוק כמו שבמצב שאני עכשיו אבל בדיוק!! זה לא מקצועי כלפי הלקוחות שלי וכלפי החברה , במידה ויש תקלה כזאת צריכים לשלם אפילו הרבה מאוד כסף כדי לפתור אותה במהרה אין מה לעשות.. אני שולח הודעה לכפיר הוא מסנן , אני שולח הודעה ליבגני הוא מתנתק למרות שראה תהודעה .. הוצאת לי את המילים מהפה בדיוק כמו שאני חושב...!! מקווה שיפתרו תתקלה הזאת במהרה כי כול יום חשוב .. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ