הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   נוסטלגיה.... (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=16537)

biker 25-02-06 12:16

איזה סיפורים חחח לא לא קרה משהוא רציני חות משנפלתי בגן....וסדקתי את הברך וירד ל יאיזה חצי ליטר דם ..

ikkon8 25-02-06 12:17

נזכרתי בעוד משהו :>,
שבוע אחרי שאני משחק טניס דפקתי תמתקה בראש [ פי.. מזמן ], יש לי עדין סימן קטן של המתקה חח :>

RazRaz 25-02-06 12:25

שהייתי קטן, בגן.
אז נתלתי על החלון , זה היה מזמן אז היו כאלה תריסים , בקיצור נתלתי והתריס נשבר עליי
חחח היה מצחיקק!

Shay 25-02-06 12:25

וואה וואה,מזל שכולכם יצאתם מזה בחיים.
קלטו סיפור שכמעט לא יצאתי מזה בחיים.
באיזה גיל(ניראה לי 2-3),אתם יודעים תמיד "בורח" לך הפיפי במיטה.
יום אחד באמצע השינה ברח לי הפיפי,ואז התחלתי לבדוק אם יש כתמים או רטיבות של פיפי.
אז שמתי לב שאין כלום,לא כתמים לא רטיבות לא כלום.
לאחר מכן הלכתי לאמא שלי ושמחתי והייתי מאושר.
ושמנו לב שיש עליי כתמים של פיפי והתחלתי לבכות.

עד כאן פינתו להערב,לפניות חייגו 08-8888888 או בפקס 08-8888889

Alon.R 25-02-06 13:01

נזכרתי בעוד משהו :-)
מתחת לבית שלי יש כזה חצר (זה לא בית פרטי..אגב..)
בכל אופן, שהיינו ילדים קטנים (אני בכיתה ב/ג, הוא כיתה ה/ו) הלכנו לשחק למטה כדורגל,
אחרי איזה חצי שעה של משחק, נפלתי על זכוכית ענקית עם היד, וכל כף היד שלי נפתחה וירד לי מלא, אבל מלא (!) דם... הייתי ילד קטן, לא ידעתי שצריך לעצור את זרימת הדם שאני לא יאבד הרבה דם, אחשלי ידע את זה ולחץ לי על היד עם היד שלו :) גיבור... :-D

The Penguin 25-02-06 13:39

ואייייי
שהייתי קטן בפורים
אתם מכירים תקקי הזה "פיקות"
אקיצור עשינו קרב מדומה רצתי בטיל עם 20 מחסניות כאלו אתם יודעים שבכל אחת יש 5 ענקיים שבהם יש 6 פיקות רצתי רצתי רצתי
ואז זה קרה..
היה חיכוך וכולי עליתי באש
תאמינו לי לא היה לי נעים
כל הרגל נשרפה וגם כל המכנס וקצת מהחולה
וזה בדיוק מתאים לפורים הדבר הזה
אני לא אומר אל תשחקו בפיקות בכיף
אבל תמנעו מ 20 מחסניות בכיסים :(

Pro-Host.co.il 25-02-06 20:45

חח איזה סיפורים D=
בלי להשוויץ, יש לי מלא סיפורים כאלה.
בחרתי לספר לכם היום את הסיפור "בלה בלה בלה"
לא לא,סתם.
הייתי בגן חובה גיל 4 וחצי משהו כזה.
היינו משחקים בחצר והיה איזה ילד אחד ממש קטן כזה שעבר דרך הסורגים של הדלת לכניסה מהחצר לגן הסורגים היו ממש קטנים מבחינת רוחב ראיתי אותו עובר או שבכלל דימיינתי את זה אני לא ממש בטוח, התערבתי עם חבר שאני עובר גם, באנו סגרנו תדלת באתי לעבור הרגל עברה והראש נתקע D= אל תשאלו מה היה חעחע הזמינו מכבי אש בשביל לפתוח תסורגים כי לא הצליחו להוציא אותי משמה.. חחחח D=

רונן אבנעים [אדם פונטה] 26-02-06 12:41

מצטער אני בגילי כבר לא זוכר נוסטלגיה מגיל 3 אולי מגיל 7 אני זוכר כמה נוסטלגיות בכל מקרה
תהנו לכם עם הנוסטלגיות

DaNieLLL 26-02-06 14:35

בגיל 6 הגיעו אלינו אורחים + דודה שלי לבית שלנו וישבו עם אמא שלי במטבח לאכול.
ביינתים אני ואח שלי היינו במכולת. אנחנו באים לבניין, עולים במעלית ואח שלי מתחיל להביא לי מכות
ולדחוף אותי על קירות המעלית. נכנסתי הביתה וצעקתי ליד כל האורחים: "אמא, ליאור דופק אותי במעלית"
<ליאור זה השם של אח שלי>

אין לי זיכרון יותר טוב מזה:\

pReDaToR. 26-02-06 14:58

היתי בערך בן 6 ..אבא שלי קנה לי את האופניים השלישיות שלי באיזה 1400 שקל..(מוסטנג עם 3 בולמים,שזה רק יצא).
שנה אחרי זה ...שיחקתי אותה ולנטינו רוסי (אופנוען :P ) עמדתי על האופניים לקחתי סיבוב ובלאט עפתי לחומה ,התקפלתי על הרצפה איזה 5 דקות..אמממ לבסוף יצאתי מזה עם שבירת יד+זעזוע מוח קל..
אגב..אני החזרתי את האופניים לבית עם כל הכאבים ,סעס אני אה? :)
ועוד מש'ו קטן :p אמא שלי הכניסה אותי למקלחת..ואני בוכה מת...פתאום אחותי עוברת והיא עושה לי.."אה זה סתם שריטה " איזה עצבים חטפתי עליה,ונחשו מה עשיתי? רצתי אחריה ערום בכל הבית ואחר כך זרקתי עליה בקבוק שמפו :)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:35.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ