![]() |
מה איכפת לי.
השרת לא פעל שבועיים. זה בעיה שלך. מי שם בשרת איחסון באונסרים? אין לך מקום? תשכיר עוד שרת. זה האחריות שלך. |
ציטוט:
כנראה שלא הבנת את כוונתי שהביאנסי סופק לו בכוונה אחרת .... |
ציטוט:
אללה אבי פה. אבי שאתה רואה תהודעה בבקשה תתקשר אלי 0525244420. אם לא אני מתקשר לאלכסנדר. |
ציטוט:
ואין לך מה לדאוג - קשה לי להאמין שלקוח יתבע אותך על כך שהיתה לו אי-זמינות של BNC. פרט לזה, אתה יכול לפצות אותם. |
ציטוט:
אני שילמתי לו כסף על ביאנסים ואני ישלם לו עוד כסף בשביל פיצוי לכל לקוח ולקוח בנפרד? פשוט בושה |
דוגרי הוא ממש ילד סעמק הוא מציף את כל המירק של cs.il ושל gamer.pro עם השרתי 1.6 שלהם ב55 הוספתי אותו פעם אחת שאלתי אותו כמה דברים בקשר לשרתים מאז הוא מציף אותי כל היום בפרסומות של החברה שלהם שמתי אותו באיגנור
זה מראה כמה הם לא מצקועיים וילדים קטנים שרעבים ללקוחות |
טוב לדעת, אני אשכול את הצעתו לגבי הדומיינים לאחר הביקורת הזאת.
בכל מקרה, אני בטוח ב100% שיש סיבה{מוצדקת} ותאמין לי שאני בטוח בכך! המשך יום נעים, וערב טוב!!! |
ציטוט:
כל יום אמר עוד יום ועוד יום הוא מחפש ספק אחר. וסיבה מוצדקת אין: הסיבה לכך היא כמו שכמה אמרו פה. הוא שם את הבאונסרים על השרת של האיחסון. וזה נובע מזה. אי אפשר לעשות דבר כזה. צריך שרת לאיחסון נפרד. (כמו בכל חברה) ועוד שרת לשרתי משחק BNC EDD RADIO וכל זה. אצלו זה לא ככה. אין לך מקום? תשכיר עוד שרת. זה כבר לא בעיה שלי. |
אני לקוח של ליאור ונהנה מכל רגע,
יש לי שרת רדיו ורייסלר אצלו, והשרת עובד בלי נפילות ובמהירות גבוהה. אני לא יודע אם רוב המגיבים כאן נגד ליאור חוץ מפותח האשכול הם הלקוחות של ליאור, אבל אני אישית נהנה מהשירות של ליאור. |
חבל חשבתי הם חברה טובה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ