![]() |
לא חושב, רציתי להבהיר את העניין בצורה נחרצת? מה רע שאפרט?
ואתה יודע מה? אני דווקא אוהב להשוויץ, למרות שפה אני לא רואה איפה בדיוק עשיתי את זה. דיברתי אל יאיר בעניין ה-18+ |
ציטוט:
בכל מקרה תודה לתומכים מבטיח לעדכן בהמשך. |
בסך הכל, יוצא לך רווח - אם זה אתר רווחי.
בהצלחה =] |
יאיר, כמה דברים :
1. קרא חוקים של גוגל אדסנס - המלצה חמה. 2. הדוגמאות שנתת פה על 2000 גולשים עם 10$ זה דוגמאות לפורומים בעברית. האתר שלך הוא באנגלית ואני מניח שהוא לא מבוסס על פורום ולכן זו הסיבה. 3. פרסום בגוגל אדוורדס יכול להניב רווחים לטווח הקצר ( לטווח הארוך גם אבל לא תמיד ). כמו כן, בסופו של דבר הרווח שלך הוא 2.5 שקל - אני כבר רואה את ה - 7K. |Rolleyes| 4. תתפלא, אבל הרבה יותר קל לעשות כסף ולשמור על אחוז לחיצה גבוה כאשר אין הרבה גולשים, ברגע שיהיו לך גולשים חוזרים לאתר - זה ישתנה. כמו כן, ניתן לעשות את זה גם באתרים עבריים ובמקרה הזה אני מדבר מניסיון יומיומי ( ללא פרסום באדוורדס ). 5. סודיות - אני באמת לא מבין את כל עניין הסודיות, אבל לפי דעתי המפסיד העיקרי הוא אתה. הימור שלי : האתר שלך עוסק בהפניות גוגל אדסנס. |
עידן, אפשר לדעת איך הגעת למסקנה הזו?
במידה וזה אכן נכון קשה לי להבין אז למה הוא לא מפרסם את האתר לישראלים ככה אולי יוכל להרוויח עוד כמה הרשמות דרכו. |
ציטוט:
כדי שיסגרו לו את החשבון. |
ציטוט:
זה בעצם בגלל הגולשים הקבועים, שמתרגלים לפרסומות ובעצם מתעלמים מהם. |
ממ.. אפילו לא קרוב (: תחשבו מחוץ לקופסא.
תכבדו את ההחלטה שלי לסגור את קהל היעד לישראל, זה לא אישי. האתר שלי תואם לתנאי Google Adsense ו-Adwords ולאתר יגיעו כניסות חדשות (: מבטיח לעדכן, ובזאת אני גם מסיים לשחק איתכם "נחשו על איזה נושא האתר של יאיר". |
ציטוט:
אולי הוא מצא נישה טובה ובצדק הוא לא רוצה לגלות כדי לשלוט בה. |
*נא לקרוא חוקים*
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ