![]() |
ציטוט:
וזה לא PHPNUKE ולא HEBNUKER....זה על פלאנט נענע.....שים לב שהכל שם זה HTML...ככה שזה אומר שגם מאוד משעמם לבן אדם. |
ציטוט:
אויש, ומה קשור, יכולים להעביר לו כסף חופשי, מה זה משנה אם הוא רשום או לא :\ בקשר לאלה שאומרים לצחוק או לבכות, בעבר, אני מתערב חלקכם התחלתם ככה, אולי לא התחלתם עם סאב דומיין, אבל התחלתם עם עיצובים גרועים, עיצובים גנובים מ TM, דומיינים שחולקו בחינם BE INFO ותאמינו לי, שרק שמנסים מצליחים |
psycho
אני הייתי אומר שעל כסף לא מדברים כאשר אין הוכחות. אין לך מושג שהוא לא מרוויח כסף טוב מה שנקרא.. אז אין טעם שתגיד שזה לא נכון. |
אלון ודניאל,
זה לא משנה אם אתה מרוויח חצי מליון שקל לרבע שעה. זה לא מה שאתה אמור לעשות בגיל הזה, לא הכול בחיים סובב סביב כסף. |
זה כובש אבל אנשים שאינם מבינים.
|
ציטוט:
ומראים תמונה של אתר שבנוי על phpnuke! ועוד מוכרים את זה בכסף!!! לפני שאתה אומר משהו תסתכל קצת באתר!! |
למרות כל החוסר מקצועיות של האתר, דבר אחד יש לי להגיד -
אתר חמוד! חח זה נחמד לראות ילדים קטנים שמנסים להשקיע...אישית? אחלה אתר!. נ.ב המחיר 300 ש"ח לפורטל נראה הזוי. |
ל
|
ציטוט:
|
כמה ציטוטי משפטים:
א. לכחת מעטפה ועל תשכחו שמי שקונה מקבל 3 ימי פרסום בדף הראשי בחינם! נימכר האתר עוקם עבור בוני אתרים את התמונות והכפתורים אני עושה על תידאגו כמו שאמרו פה רבים - לא יודע אם לבכות או לצחוק =\ |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ