הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   פורום תיכנות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   סקריפט נחמד שהחלטי לתת:) (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=24806)

Eye-Soft 25-06-06 09:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eran-s
נחמד מאוד אך אני חושב שיכלת לתמצת בקוד

ערן :O
מה קורה גבר. מה קרה שחזרת ?

ariel40 25-06-06 10:18

אממ

עריכה:

תודה לכולם.
חיים טובים גם לכם.

Eye-Soft 25-06-06 10:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ariel40
זה יהיה מקסים מצדך אם תנסה לבנות לי ספר אורחים פשוט..|מסמיק| |קורץ|
שיש קישור "הוסף תגובה", שלוחצים זה חלון חדש שיש תיבות למלאות אימייל הודעה ושם, וכפתור שליחה. ששולחים זה נקלט בדף ישירות ורואים את ההודעה שעכשיו נכתבה עם כל ההודעות הקודמות.

לפרטים--->הודעה פרטית.
שבוע טוב!:-)

אתה רוצה גם חיבוק לילה טובה ונשיקה על המצח ?
לא, כאילו רק תבקש...

meshuga 25-06-06 10:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
ערן :O
מה קורה גבר. מה קרה שחזרת ?

מממ...מתאים יותר לפרטי לא ?...נוותר הפעם ;)

somebody 25-06-06 10:36

ציטוט:

נראה אחלה, רק להבא הייתי ממליץ לך לא להשתמש בdocument.write, זה לא ASP. צור אזור SCRIPT בheader וכל הHTML בBODY.
Script חייב להיות בHead...

אני יודע, באתר שלי זה ככה.
אבל כאן כדי לפשט עשיתי ככה..

וכתוב לי במחברת "החלטי", פעם לא זוכר איזה שיעור לשון זה היה, אז משהו אמר החלטתי, והיא אמרה שאומרים החלטי, והסבירה גם למה..
לא יודע, זה הדבר היחיד שזכרתי מלשון, אני כל כך שונא את המקצוע הזה, אבל זה הדבר היחיד שנזכר לי..

ariel40
אני דיברתי על SCRIPT, זאת אומרת סקריפט בצד לקוח(JS), לא על מערכת עם שימוש במסדים וכו..
וגם ככה זה לא יעזור לך, אין לך שרת WINODWS, ואני לא יודע PHP, ככה שבכל אופן זה לא משנה.

וminiature, אני עדיין מחכה לראות את אותו הדבר ב CSS, וכמובן שיהיה יותר יעיל, ויותר מהיר, הרי לא סתם אמרת שאפשר בלי לדעת אם אפשר, או לא לפני, נכון?

Eye-Soft 25-06-06 10:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי somebody
אני יודע, באתר שלי זה ככה.
אבל כאן כדי לפשט עשיתי ככה..

וכתוב לי במחברת "החלטי", פעם לא זוכר איזה שיעור לשון זה היה, אז משהו אמר החלטתי, והיא אמרה שאומרים החלטי, והסבירה גם למה..
לא יודע, זה הדבר היחיד שזכרתי מלשון, אני כל כך שונא את המקצוע הזה, אבל זה הדבר היחיד שנזכר לי..

ariel40
אני דיברתי על SCRIPT, זאת אומרת סקריפט בצד לקוח(JS), לא על מערכת עם שימוש במסדים וכו..
וגם ככה זה לא יעזור לך, אין לך שרת WINODWS, ואני לא יודע PHP, ככה שבכל אופן זה לא משנה.

וminiature, אני עדיין מחכה לראות את אותו הדבר ב CSS, וכמובן שיהיה יותר יעיל, ויותר מהיר, הרי לא סתם אמרת שאפשר בלי לדעת אם אפשר, או לא לפני, נכון?

אם אני צודק, בCSS אם בכלל אפשר זה יהיה מסורבל ומגעיל. CSS לא בנוי לדברים כאלו. CSS בנוי לעיצוב דברים ושינוי העיצוב שלהם On The Fly. למרות שאפשר לכתוב בJS CSS, זה לא מומלץ.

somebody 25-06-06 11:07

ציטוט:

אם אני צודק, בCSS אם בכלל אפשר זה יהיה מסורבל ומגעיל. CSS לא בנוי לדברים כאלו. CSS בנוי לעיצוב דברים ושינוי העיצוב שלהם On The Fly. למרות שאפשר לכתוב בJS CSS, זה לא מומלץ.

אני יודע שזה מסורבל, זאת הייתה שאלה רתורית(איך שלא כותבים), רק אולי הוא מצא דרך, מי אני שאני אגיד שלא?
אבל אני בטוח שהוא לא מצא דרך יותר קצרה מזאת, פשוט אני לא אוהב שסתם זורקים דברים לאוויר בלי לאמת אותם.

miniature 25-06-06 12:22

אוקי, בדקתי את הדרך שלי, ואתה צודק - היא באמת פחות נוחה משלך.
מצטער ;)
יום טוב =]

somebody 25-06-06 13:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי miniature
אוקי, בדקתי את הדרך שלי, ואתה צודק - היא באמת פחות נוחה משלך.
מצטער ;)
יום טוב =]

חחחח לא נורא;)

ואפשר להגיב אתם יודעים, אני מסכים חחח..;)

Kuchi 25-06-06 13:48

טוב תנו לי להסביר לכם לאחר שבדקתי
החלטי זה אני החלטי לגבי זה שאתה אשם ! // תרגום "אני **בטוח** שאתה אשם ! ...
אני החלטי לגבי זה אני בטוח בזה !
אני החלטתי זאת הבחירה שלי ...
אני החלטי של שפת רחוב של אנשים = אני החלטתי כמו שאני יגיד השיער שך ... ובעברית השיער שלך ...
סבבה ? תודה

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:54.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ