![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
וזה המקום היחיד בארץ שמוגן בפטריות באופן קבוע סביר להניח, שמוחבא שם משהו הרבה יותר מסוכן מאשר בתי הזיקוק.. ולא סתם זה נמצא ב... מצטער לא יכול להגיד |Rolleyes| |
ציטוט:
חיזבאללה יודעים בדיוק איפה ממוקמים דברים כאלה .. סמוך עליהם ... רושמים פטריוט ד"א .. |
ציטוט:
הם לא יודעים איפה זה, אף אזרח רגיל לא אמור לדעת איפה זה.. גם אני לא יודע איפה זה, אני יודע בערך איפה זה אני לא יודע בדיוק, אין שום אמצעי לדעת בדיוק איפה זה. שום טיל שיש לחיזבאללה לא יכול לפגוע בזה. ואם אני יגיד איפה זה בערך, זה מסוכן כי אני לא אמור לדעת איפהזה בערך. אני מעדיף לשתוק :) |
תתעוררו !!!
הם שלחו היום כ 100 קטיושות!! ופה בטבריה 10 רק היום.. פעם ראשונה שמגיעים עד למרחקים האלה.. וזה מפחיד.. ולפי מה שאמרו בחדשות כל מה שהם שלחו היום זה פחות מ 10% ממה שיש להם.. ולגבי זה: נכתב במקור על ידי Fector חח צחקתי .. חיזבאללה יודעים בדיוק איפה ממוקמים דברים כאלה .. סמוך עליהם ... רושמים פטריוט ד"א .. בטוח הם יודעים.. למשל היום שהם פגעו פה בטבריה באולם ארועים.. עכשיו לא יהיה בוא ארועים הרבה זמן..הם כבר יודעים את הכוון לאן לכוון בדיוק.. |
הם רוצים להגיע הכי רחוק נראה לי רק בשביל להראות למדינה עד לאן הם רוצים והם בטוח ירצו להגיע לתל אביב וירושלים שהם זורקים לא נראה שאכפת להם איפה זה יגע העיקר לעיר הכי רחוקה ומקום ששי בוא תושבים.
|
ציטוט:
|
נראה לכם שהם כיוונו בכוונה לאולם אירועים?
ו Vajda, התקשרו מהבלוקבאסטר וביקשו שתחזיר את הסרט שאתה חי בו. אתה באמת נסחף קצת עם הדמיון... |
ציטוט:
ציטוט:
אתה לא יודע שום דבר סודי, לעולם לא תידע ומעולם לא ידעת. אם ילד מסכן בן כמה ? 15-16 יודע משהו כל בן אדם אחר יודע גם כן, אז די לעשות רוח, תשב בשקט ותפסיק לזיין את השכל כאילו אתה מיוחד. אתה באמת חושב שילד בן 16 יודע משהו שמחבל עם מרגלים לא יודע. אתה בטוח שאתה לא בן 12 ? תתבגר... |
דרך אגב, זה יהיה ממש יפה אם הם ינסו להגיע הכי דרומה שאפשר עם הטיל המיוחד עם ה600 ק"ג חומר נפץ שעובד עם דלק גולמי והם יפגעו בטעות בעזה. אתם מבינים שהם יעשו בשבילנו את העבודה השחורה :P
זה יהיה מדהים :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ