![]() |
ציטוט:
כל העם דורש הגנה וההדפה נגד מה שקורה עם הטרור. במילא מתים לנו מידי שבוע כל כך הרבה אנשים, ובמילא - זה יפרוץ בסוף (אז אולי עוד כמה שנים - שאיראן תסיים ליצור טיל גרעיני). אף אחד מהעם לא רוצה מלחמה, אך כולנו רוצים שהמדינה שלנו תגן עלינו ותהדוף את הדברים - גם אם מדובר בהקרבה שלנו ושל אחרים, אי אפשר לשתוק לטרור. |
אנשים....לפני שאתם ממשיכים את כל הנושא הזה...
http://video.google.com/videoplay?do...&q=linkin+park תצפו בזה...תעזינו...ותפנימו! מי שהמוזיקה הזאת לא בטעם שלו אז עדיך שיסבול כמה דקות... |
nico אנחנו ננצח אין לך מה לדאוג :)
אל תכנס להיסטריה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אולמרט לא ירצה להפסיד בכהונתו הראשונה |winky| |
תגיד תודה באמת שלא באתה וזה היה קורה שאתה הייתה פה..
אני גר בטבריה.. ותאמין לי שזה מבהיל כל הסיפור הזה.. פעם ראשונה שמגיעים עד לפה.. ואני התעוררתי מהבום של הקטיושה.. היא נפלה ליד הבית שלי!! |
ציטוט:
|
עוד לא הבנתי ממש מה הקשר של זה אבל לפי מה שהבנתי מהתמונות זה מהשואה והמלחה שהייתה בין גרמניה לסין..
ציטוט:
|
אולי תפסיקו אתה ועוד כמה ילדים קטנים לא מבינים ?
אין יותר פצצות בכור בדימונה יא חכמים LOL זה כור עתיק ! יש כורים שאתם לא יודעים עליהם ולא דימונה הכור לא פעיל ....(זאת אומרת מבחינת פצצות ...) תהיו בריאים ! ד"א אני מדריך בקייטנה של אגד (כן חברת האוטובוסים) ובסוף ביטלו לילדים שלנו את הרפטינג :( |
הכותרת נערכה... והאשכול ננעל! אשכול ילדותי, יש דברים יותר חשובים כמו המדינה שלנו שנאבקת בטרור הזה, ותלמד לשלוט על הפה שלך!
--נעול-- |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ