הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עיצוב וגראפיקה (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=13)
-   -   לימוד פלאש בשיעורי וידאו פסיכים (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=26690)

O-B 19-07-06 19:11

אתר נחמד מאוד..
רק תשנו לעיצוב מקצועי יותר

4flasher 19-07-06 22:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי uni
האמת שלא... בשיעורי ווידאו אנחנו האתרים היחידים...
ועדיין לא יצא לי לראות מדריך שלהם אז אני לא אוכל להביא ביקורת בונה עליהם :)

אבל בהצלחה למרות שהעתקתם את הרעיון ממני

בחייך, להעתיק ממך, מה אנחנו ילדים טמבלים? יש מקום לכולם. אני אומר לך את האמת - אם זה יעשה לך טוב - חשבתי על הרעיון הזה כי ראיתי שבחו"ל זה נורא מצליח. עשיתי את החיפוש שלי ומבחינת אתרים בארץ לא מצאתי בכלל! אחרי שהאתר התחיל לעבוד נתקלתי בך במהלך העבודה שלי על מילות המפתח. בהתחלה נבהלתי, כי שמחתי נורא מהידיעה שעדיין אין לי תחרות.
ותראה מה זה, חיפשתי מילות מפתח ומצאתי כמה מילות מפתח - עדיין ותחרות!
בקיצור הכל טוב, לא צריך לריב, כולנו כאן בשביל להעביר את הזמן עד שנמות.

בכל אופן, תודה רבה לכל המגיבים, אלה ששיבחו ואלה שגידפו :) בקשר לבחורצ'יק שטען שאני ואבי לא מעבירים טוב את השיעורים. אז תשמע, זה כמובן, כמו שאמרו לפניי, עניין יחסי. אני מאמין שמבחינתך הקול שלי לא נעים אבל אני מקב לאחלה פידבקים, אנשים טוענים שהם צוחקים בטירוף ונהנים במקביל לזה שהם מצליחים לעשות דברים מגניבים בפלאש. אני מקווה שהם לא משקרים :)

גיא.

4flasher 20-07-06 04:24

אני לא חושב שזו בושה לקחת כסף. גם אני לדוגמא מתכוון לקחת כסף בעתיד, אבל על שיעורי פרימיום בלבד. אלה יהיו שיעורים מתקדמים שהעבודה עליהם תהיה קשה מאוד.
אף אחד לא מכריח אותך לשלם אם לא נראה לך שזה ישתלם לך.

מה שכן, אבי דורש כסף באתרו על שיעורים ממש בסיסיים, ואת זה אני חושב שלא כדאי לעשות מבחינה אסטרטגית. אתה מאבד את הנאמנות של הגולשים שלך.

4flasher 20-07-06 04:27

נכתב במקור על ידי uni
האמת שלא... בשיעורי ווידאו אנחנו האתרים היחידים...
ועדיין לא יצא לי לראות מדריך שלהם אז אני לא אוכל להביא ביקורת בונה עליהם

אבל בהצלחה למרות שהעתקתם את הרעיון ממני

נכתב במקור ע"י דור:
להעתיק ממך ? שאתה לוקח כסף על מדריכים ? פשוט ב-ו-ש-ה

אני לא חושב שזו בושה לקחת כסף. גם אני לדוגמא מתכוון לקחת כסף בעתיד, אבל על שיעורי פרימיום בלבד. אלה יהיו שיעורים מתקדמים שהעבודה עליהם תהיה קשה מאוד.

מה שכן, אבי דורש כסף באתרו על שיעורים ממש בסיסיים, ואת זה אני חושב שלא כדאי לעשות מבחינה אסטרטגית. אתה מאבד את הנאמנות של הגולשים שלך.

HoGo 20-07-06 14:16

uni מה יש להעתיק מהאתר שלך שלא עובד בכלל?
היה בו 10 מדריכים סה''כ שילד בן 10 לימד איך לעשות הברקות
אם כבר האתר שלך לא עובד חצי שנה..
והם לא העתיקו הם השקיעו .

uni 20-07-06 14:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי 4flasher

לידעתך...

אין לי שום מדריך בסיסי באתר שאני לקחתי עליו כסף!
חס ושלום זה בכלל לא המטרה שלי ולאמיתות הדבר אתה מוזמן להכנס לאתר שלי...

www.fla-p.com

כנס תחת מדור חינמי ותראה בעצמך כמה מדריכים יש שמה כרגע פשוט בזמן זה אין לי זמן לעשות יותר מדריכים אני מתכוון לקחת תשלום רק על מדריכים שילמדו AS והנפשה מתקדמת יותר.
וכן פעולות מקיפות.

תראה אני לא אחד שיש לו עודף זמן פנוי....
ב"ה יש לי תואר ראשון ופסיכומטרי על הראש ועוד לימודים ונהיגה אז ככה שלא חסר לי מה לעשות...

-VladK- 20-07-06 16:07

אולי תפסיקו לריב ;)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:41.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ