הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   נפילת קטיושות בנצרת.! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=26780)

meshuga 20-07-06 00:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior
אני ביקשתי מאלמוג שיחיל את החוקים האלו.

meshuga, זה ממש לא משנה לדעתי. אפשר למנות פה כמה וכמה אתרים חשובים באיזור הצפון שלא כדאי שתיפול שם פצצה, ועדיין..זה לא משנה אם הם כן 100 שנה, 10 שנה או שנפתחו אתמול, או אם החיזבאללה יודע או לא. בדיוק כמו שביקשו ומבקשים מכלי התקשורת לא לפרסם ולא לצלם כמה שיותר (ז"א, כמה שפחות לעשות את זה), אז אני מניח שזה אמור לחול על המקום הזה גם, למרות שאני יודע שהסיכויים שה"חזיבאללה קוראים בהוסטס".

כמו שאמרתי, זה כבר פורסם בתקשורת מזמן מזמן שאלה הכוונות של חיזבאללה (חיזבאללה אמרו את זה...זה לא שערוץ מסויים החליט להגיד את זה)....אחרת לא הייתי בכלל מדבר על זה פה.

MaorA 20-07-06 00:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
הם לא מנסים להפציץ רק את בסיס חיל האוויר רמת דוד (אנשים, זה לא שם סודי, לכו לGoogle Earth ותראו אותו :\) אלא את טבעון (איפה שאני גר), מכיוון שמרבית הדלק של המדינה והצפון נמצא שם... וזה 5 דקות נסיעה מרמת דוד.
קפצו לGoogle Earth, תחפשו Kiryat Tivon (צפון מערב לרמת דוד) ואתם תראו 8-9 מכלים ענקים של דלק. כל המטוסים שטסים עכשיו בלבנון חיים על הדלק הזה, זוהי המטרה שלהם ולצערי אני גר במרחק של 10 דקות הליכה משם. מטעמי צנזורה אני לא יכול להגיד יותר מזה ואני גם לא יכול להגיד האם הם פגעו בישוב או לא ואני ממליץ לכם גם לא לדבר על אלונים אשר נמצא בפאתי הישוב. אנא מחקו את התגובה ! אתם נותנים הנחיות...

לדעתי עם הייעד שלהם היה טבעון אז מזמן כבר היו מפציצים את הישוב, הם הפציצו היום את אלונים עם אני לא טועה, וזה לא כל כך בעיה בשבילם להגיע לטבעון, עם היו רוצים מזמן היו מגיעים.

ובקשר להנחיות, אני לא מאמין שנסראללה גולש בפורום אבל שיהיה ;)

dvir | point-serv 20-07-06 00:52

מה בקשר למחבל שהיה לידי בערך קילומטר מהבית שלי כמעט נרצחתי[כפר סבא אני גר] אז זה לא כזה הרבה קילומטר אבל מזל שתפוסו אותו..פחות אחד יותר נחמד!

SaDi 20-07-06 04:07

לפי מה שאני יודע הם דרוזים לא?

MaorA 20-07-06 06:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SaDi
לפי מה שאני יודע הם דרוזים לא?

לא גבר, הם ערבים, יש שם נוצרים ויש שם מוסלמים.

AvishySH 20-07-06 08:07

החליטו ליפול עלינו חזק נסראללה הכלב הזה...

שמעתי הבוקר שחיל האוויר כבר בזבז בלבנון 23 טון חומר נפץ....

אבל לא צריך יותר מחחצי קילו בכדיי לאדות את השיח המעצבן הזה שלהם...

ה' ייקח אותו..!

Zvaim 20-07-06 09:01

ווווווואימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני גר בנצרת עילית בשכונת שלום ואנחנו בדיוק ליד נצרת הפרד של 100 מטר מפריד בינינו (בירידה), איזה בומים לפנים!!!! הרגו ערבים ובשביל זה התפללתי מאז שזה התחיל....מה לעשות אלוהים אוהב אותי...

MaorA 20-07-06 10:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Zvaim
ווווווואימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני גר בנצרת עילית בשכונת שלום ואנחנו בדיוק ליד נצרת הפרד של 100 מטר מפריד בינינו (בירידה), איזה בומים לפנים!!!! הרגו ערבים ובשביל זה התפללתי מאז שזה התחיל....מה לעשות אלוהים אוהב אותי...

חחח אני מחני סנטר וואלה היה בלאגןן משהו אש

syn 20-07-06 11:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Zvaim

וואלה? אני גם גר באזור :). איזה בלוק אתה גר?
הייתי בחוץ, שמעתי את הבומים, נכנסתי ללחץ התחלתי לחפש את סבתא שלי ואח שלי.
בינתיים זה מה שהיא הכי קרוב אלינו.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:14.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ