![]() |
ציטוט:
אתה יודע, קיימים שירותים צד שלישי (Zoneedit, xname) ליצירת DNS |
גודדי - מעולים!
פאנל נוח וטוב, למתקשים - כנראה האנגלית שלכם לא משהו... אם יש בעיה, צור קשר. |
ציטוט:
אבל הם דווקא בסדר מהירים, נוחים והכי חשוב אמינים. אפשר להזמין דרך פאי פאל, צ'ק ודרך כ.א. לפי דעתי הכי טובים iPower גם כן מעולים אבל גודדי זה עולם אחר לגמרי לא צריך לחפש איך לבטל חידוש אוטומטי כי הוא לא קיים זה כל היופי. כמובן שהם לא מסתירים מהלקוח שום דבר ופאנל מעולה עם כל האפשרויות. |
ציטוט:
חפיף אתה יכול להבין תוך 2 דקות כי אתה מבין אנגלית בסדר גמור.. אבל מי שלא, לא יכול. לא לפחד מהפאנל שלהם, אחלה פאנל! כל פעם אני מגלה שם דברים חדשים...כמה אופציות יאלללה!. ויש לי וותק איתם - יש לי בחשבון מעל ה30 דומיינים. לילה טוב מאורי, וכל השאר. |
ציטוט:
וגודדי הכי טובים גם מבחינת המהירות... תוך פחות מ-30 שניות מתעדכן DNS...!! ולמי שאומר שהפאנל שלהם לא נוח טועה... הדומיין הראשון שלי היה בגודדי כשבקושי הבנתי בדומיינים והכל, ושם הבנתי הכל וכל דבר שצריך!! חברה מומלצת מאוד! |
הפאנל לא כ"כ משנה
אתה נוגע בו פעם ב...... וכן גלובט פחות טובים תראה אם אתה רוצה אכות תשלם אין מה לעשות |
"תוך פחות מ-30 שניות מתעדכן DNS...!!"...
בגלובט אני לא מכיר, אבל אני לא בטוח שזה כזה מהיר, הייתי ממליץ לך על גודיי ועל איפאוור... אני קניתי מספק ב 30 שקל וממש ממש התאכזבתי לכן עדיף לשלם עוד 10 - 20 שקל ולהנות. |
כמו שאמר כאן אחד הגולשים
"עד שלא תזמין לא תדע" - צודק.! תזמין דומיין בשביל עצמך ב -8 שקלים מגלובאט ותראה איך הוא. ושייצא לך להזמין ללקוח או משהו תזמין מ Ipower או godaday ותבדוק ותראה שגלובאט לא רק שמגיע הכי מהר.... גם הכי טוב. גלובאט מעולים. לא עושים לי בעיות ולא עשו לי בעיות אף פעם. בברכה, אבישי שמחוני. |
ציטוט:
אתמול עידכנתי DNS תוך פחות מחצי דקה זה עידכן... וזה לא הפעם הראשונה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ