![]() |
ציטוט:
|
מי אמר לך את זה?
הם כבר דיברו במשרד החינוך, והגיעו להסכמה, שכל בתי-הספר, בכל הארץ, כולל בצפון, יפתחו כרגיל, רק שילמדו בקבוצות קטנות, זאת אומרת חלק במיקלטים השכונתיים, חלק במיקלטים בבצפר, ובשעות שונות, זאת אומרת לא כולם יתחילו ב 8 בבוקר, אלא חלק ב-7, חלק אחרי הצוהריים. |
ציטוט:
somebody, כמו שאמרתי, מתכונת מלחמה. |
ציטוט:
אתה בעיקרון יודע מה תהיה עבודת הגמר שלך? אני יודע שהנדסאים עושים שרטוט לכל החשמל ביניין כל שהו :) |
בולשיט, אי אפשר לפתוח כאן בתי ספר.
אנחנו תיכון וחטיבה של 1500 ילד ועוד איזה 150 ביסודי כאן.. יש לנו אולי 20 מקלטים לא יותר, חצי מהם שייכים לפנימייה. זה בית ספר אזורי, משמע באים אליו ילדים מכל הישובים\מושבות הסמוכות אליו, ויש כאלה של חצי שעה נסיעה ויותר. אני לא חושב שמישהו יפתח את בית הספר בגלל הסיכון הקטן שזה צורך, ולא נראה לי שמישהו יסכים לנטול אליו את האחריות כאשר יש אזעקה ואחרי 5 שניות נופלת קטיושה ( למי שלא מבין אין זמן לרדת למקלט ) אי אפשר ללמוד במקלטים, זה בולשיט, מי שאומר את זה אף פעם לא היה בתוך מקלט כנראה. ואתם יודעים מה? אני בטוח במיליון אחוז שב80% מההורים לא ישלחו את הילדים לבית הספר כי אני פה במושבה וחצי עזבו ויש כאן מושבות שחוטפות הרבה טילים באופן קבוע ואין נפש חייה אז מי לעזעזל ילך לבית ספר ? זה לא אפשרי. פשוט מאוד, שתגימר המלחמה נחזור ללמוד, ואם הבית ספר יחליט אחרת, לא יהיה תלמידים כי אף הורה לא יקח תסיכון הקלוש שהבן שלו יפגע. ד"א לי אין בעייה ללכת לבית ספר, אני גם ככה עובד בחופש. |
ציטוט:
לנושא, אז סתם עוד שמועה שמופצת כל שנה? בתקופה שלנו עוד היה נורמלי כי אחרי כל חופש כמעט היו שביתות. מי שבתיכון אבל נהנה (אני מרמת גן, אין אצלנו חטיבה אני לא יודע איך זה), רק כיף (חוץ מהחלק שצריך ללמוד בו) הייתי מת לחזור. |
אני מת שזה יקרה
|
ממש מקווה שלא, יש לי גם ככה שנה קשה ועכשיו אם יקחו חודש, זהו אני פורש חח =\
|
לא שמעתי,
אם המלחמה תגמר, לא יוסיפו עוד חודש, אם המלחמה תמשיך, יכולים להוסיף עוד חודש, ובו הכל יישאר אותו הדבר לתושבי הצפון (אנחנו בקושי יוצאים מהבתים). |
שמועות זה לא דבר טוב.
אני מאמין שאם המצב במלחמה הלימודים יפתחו כסדרם. יולי תמיר אגב, היום הבטיחה כי בתחילת הלימודים הם מוערכים ומוכנים לתכנית שהייתה על המלחמה וסיוע שלא הייתה בארץ קודם. החינוך לא נמצא אצל משוגעת (לימור לבנת למשל), ויש לנו מזל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ