הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   כמה מעצבים גרועים אפשר כבר להיות?!?!? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=29117)

ohadamar 19-08-06 12:47

איזה אשכול (ביקורות) מטומטמות רשמת
כל עוד לא שילמת לבחור, הוא לא חייב לך כלום

ditale 19-08-06 12:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ohadamar
איזה אשכול (ביקורות) מטומטמות רשמת
כל עוד לא שילמת לבחור, הוא לא חייב לך כלום

גם נכון וגם לא התחייבתי בשבילו בשום דבר כך שעל סמך מה הוא נותן את הביקורת שאני "מעצב גרוע"?
שיהיה לך בהצלחה ומקווה שתלמד לקחים (פותח האשכול).

stav49 19-08-06 12:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Open
זה ממש לא קשור,
שמעצב לוקח על עצמו עבודה ולא משנה באיזה מחיר הוא צריך לבצע אותה..

חבל מאוד שזה מה שקרה.

סופ"ש טוב ובהצלחה,

בידיוק התגובה שלה ציפיתי. תודה.

stav49 19-08-06 12:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MetaCode
זה נכון אבל זה ברור שאם תשלם לו סכום יותר יפה יהיה לו יותר מוטיבצייה לעבוד על זה מהר ולהשקיע.
------------
בקשר לפותח האשכול סתיו היקר,
להגיד לך תאמת???
מגיע לך, אתה בא לפה ומחפש עיצוב של אתר ספורט?? ב-150 ש"ח זה מצחיק...
אתה יודע כמה עלה לוואן העיצוב? אתה יודע כמה עלה לספורט 5 ?? עדיף שלא תדע זה מחיר של 4 ספרות לפחות אם לא יותר.
וכן אני משווה אותך אליהם כי לדעתי יש לך פוטנציאל להצליח אבל אם לא תשקיע השקעה מינימלית שכזאת אז לצערי לא תצליח.

אבל למה אתה חושב שיש פה איזה מישהו שמתקרב לרמה של המעצבים של האתרים הכי מקצועיים בארץ?
אז אני מציע סכום לא גבוה תמורת עיצוב נחמד ולא עיצוב של האתר הכי יפה בעולם.
למי שדיבר על חוזה לא חוזה, שטויות, אף אחד לא עובד על חוזה דרך האינטרנט, מספיק שאתה מתחייב לי שתעשה לי עיצוב ולא גומר אותו.

stav49 19-08-06 13:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ditale
אז ככה זה הפעם השניה שאני עבדתי עם הבן אדם הזה.
בן אדם ממש לא אמין.
קודם כל בפעם הראשונה ויתרתי על זה בגלל המחיר שלו וכד', אוקיי פעם שניה הוא חזר אליי והסכמתי לעשות לו את העיצוב תמורת 150 ש"ח.

בשלושת הימים הראשונים סיימתי יותר ב2/3 של העיצוב והראתי לו והכל.
אחר כך התחילו הבעיות, קודם כל לא התחייבתי מהרגע הראשון בשום חוזה וכד'.
דבר שני, מסיבות תכניות עדכנתי את הלקוח שאני לא אוכל להמשיך בעיצוב וגם מסיבות אישיות שונות, עומס וכד', כמו שאפשר לראות באשכול הזה:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=28874

אז כל צעד וצעד שעשיתי עדכנתי הכל עם הלקוח והוא ידע כל דבר על העבודה או התפתחויות כלשהם.
אחרי זה לא הייתי זמין הרבה זמן והיו לי הרבה בעיות בנתיים הנה תחילת שיחה וכמובן השיחה עצמה שניהלתי איתו:

שקול (08:20 PM ):
נו??!?!?!?!?!
שקול (08:22 PM ):
כוס אמא שלך תענה יא בן זונה
שקול (08:22 PM ):
תענה יא זייןןןןןןןןןןןןןןן
שקול (08:25 PM ):
חכה חכה
על גופתי המתה ישארו לך לקוחות יא בן זונה
Ditale (09:15 PM ):
אני פה
שקול (09:23 PM ):
לא צריך אותך
אתה לא עושה לי טובה
סלאמת
יש לי עכשיו 10 מעצבים שרוצים לעשות לי עיצוב
Ditale (09:23 PM ):
בהצלחה
Ditale (09:27 PM ):
אני רואה שאתה ממש לקוח רציני נראה איזה עיצוב תשיג, אני מאחל לך בהצלחה אבל עם כל מעצב שתעבוד איתך פשוט אי אפשר כי אתה לקוח ממש קשה, אני הסברתי לך הכל ואם לא קראתה באשכול שעשיתי מחירת חיסול רשמתי שאני פורש זמנית בגלל בעיות במחשב ועוד סיבות אישיות, אבל אתה דופק את הראש בקיר ועומד על שלך ניסיתי לפצות אותך בכך שאשלך לך את הPSD שעשיתי עד עכשיו ב50 ש"ח בלבד שזה כבר עיצוב גמור ניסיתי לפצות כי אחרי הכל זה הבעיות אצלי במחשב אבל אתה ממש לקוח לא רציני שאי אפשר לעבוד איתו אז בהצלחה לך אם האתר ונראה איך יתקדם אם אתה מתכוון להמשיך את הוויכוח הזה בקללות ו"בסגנון" שלך אז אפילו על תגיב לי עכשיו.
יום טוב שיהיה לך.
שקול (09:28 PM ):
יש צורה לכל דבר ואתה יצאת לא בסדר שאתה נעלם ככה פתאום ומשאיר אנשים בהמתנה!
מה אני יעשה עם עיצוב לא מוכן? מי ימשיך אותו?
שקול (09:28 PM ):
אף אחד
Ditale (09:29 PM ):
אז אני כבר לא יודע מה לעשות, יש לי הרבה בעיות על הראש במיוחד עכשיו בימים האחרונים הייתי בעומס לא הייתי זמין בשבוע האחרון בכלל עדכנתי אותך בכל דבר שהתקדם ניסיתי לפצות אותך ולגמור את זה בסדר אבל זה כבר לא בעיות שלי התגובה ודרך המחשבה שלך אז בהצלחה.
שקול (09:30 PM ):
שום פיצוי
לא סיימת לי תעיצוב
וזהו
Ditale (09:31 PM ):
אוקיי דבר ראשון כמו שזכור לי לא חתמתי על שום חוזה התחחייבות או משהו כד'.
והסברתי לך כבר למה אני לא יכול להמשיך וממש יש לי בעיה אם זה עכשיו אם תעקוב אחרי בהוסטס תראה שאני מחפש מחשב חדש והודעתי על פרישה זמנית וכד'.

אז לפי השיחה תוכלו להבין הכל בן אדם ממש לא מומלץ וממש לא רציני!

תגיד לי על איזה שטויות אתה מדבר? זה שקיללתי אותך נכון, כי זה מגיע לך, אתה לא תבוא אלי תבזבז לי שבוע וחצי ותצא נקי כי לא "התחייבת על שום חוזה" אז זה מראה בידיוק מה הרמה שלך!

רגע רגע, פעם ראשונה ויתרת על המחיר? אתה רוצה שאני יראה פה לכולם איזה מעצב שפל אתה?!
אני חיפשתי מעצב לאתר אחד שאני עוזר בו, מנהל האתר הוא מתכנת והוא אדם די מבוגר ולא כמוכם שכל היום מסתובב בפורומים כאלו ומבין במחירים ובדברים כאלו, יש לו עבודה, האתר אינטרנט שלו זה ממש תחביב!
אז הסכמת ב-150 שקל, ולכן בחרתי בך(לא שהיו מעצבים אחרים שחופשי הסכימו רק תמורת 200 שקל!) וזה לא גם שאני משלם, פשוט לא רציתי לתת לו בכזה יקר כי זה לא נעים כי הוא זה שמשלם!
אז ככה, לאחר שהסכמתי ב-150 שקל, באת אליו, והבנת שהוא לא מבין גדול והקפצת את המחיר ל-320 שקל! במילה אחת - גנב חשבת שתפסת איזה פראייר אז הקפצת תמחיר ביותר מפי 2!

עכשיו נעבור לשקר השני שלך, עידכנת אותי? במה??? איזה עידכון?!
תוך כמה ימים הבאת לי תעיצוב, סבבה.
אחרי שבוע שאני מחכה לעיצוב השני אתה בא אלי ואומר לי שאתה לא יכול לגמור אותו ומצטער, זה לעדכן אותי?!?! אחרי שבוע ולא אחרי יום יומיים? אז אל תבלבל במוח, כי שבוע וחצי ביבזתי עליך על עיצוב שבכלל אל סיימת אז אל תדבר שטויות לפני שאתה כותב אותם פה!

stav49 19-08-06 13:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי iBConcept
חחחח מעצבים לא הכי..?
Misterhit אחלה בן אדם ואחלה מעצב שרצה לעזור לך ושיגעת אותו.
Ditale גר בצפון, כמה זמן אתה חושב שיהיה לו? אין לו חיים חוץ מעיצוב? הוא כל היום היה במקלטים.

2 המעצבים האלה לא באו כאילו אתה לקוח כל כך טוב שלהם, הם באו כדי לעשות לך טובה ולעזור לך ולעצב לך ב 150.. אתה עוד במיא עליםה ביקורות? חחחח

איזה טובה איזה? הוא התחייב שהוא יעשה לי עיצוב נקודה!
אני אמרתי למעצבים אחרים שלום ותודה כי מצאתי מעצב וזהו!
אז כל עוד הוא לא סיים לי תעיצוב, הוא ממש, אבל ממש אבל ממש לא עשה לי שום טובה! אלא ביזבז לי זמן יקר!
ditale גר בצפון וכולם יודעים שלא כל היום במקלטים!
מיסטרהיט שיגעתי אותו? במה? בזה שהוא רצה להמשיך לי תעיצוב הקודם אמר לי שהוא יעשה תשינויים שביקשתי והוא לא עשה אותם?

תפסיקו לדבר שטויות כבר, מה זה משנה כמה אני משלם, הוא הסכים לעשות את העבודה וזהו! אז זה בעיה שלו. פעם הבאה שלא יסכים אם הוא יודע שהוא לא מתכוון לגמור תעיצוב, לא?!?!
שיגיד תודה שהוא מקבל 150 שקל על העיצוב שלו וזהו, אם הוא היה מעצב כזה טוב אני מאמין שהיו לו לקוחות אחרים שכבר היו משלמים לו הרבה יותר והוא לא היה פונה אלי בכלל. אז הוא לא מעצב טוב, אז לפחות שיגמור תעבודה כמו שצריך ולא ישאיר אדם עם חצי עיצוב.
ולפעמים עדיף למכור, גם אם המחיר נמוך, מאשר לא למכור בכלל!

ditale 19-08-06 13:18

אתה ממש לא רציני סתיו...
אני לא התחייבתי בשום דבר לא קשור בחוזה במילים אפילו לא התחייבתי אז אני תכנית לא חייב לך כלום!
אתה בן אדם ממש לא אמין ולא רציני חלאס לדבר שטויות.
אם הגישה שלך לא נראה לי שבקרוב תשיג עיצוב אבל בהצלחה.

ditale 19-08-06 13:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי stav49
תגיד לי על איזה שטויות אתה מדבר? זה שקיללתי אותך נכון, כי זה מגיע לך, אתה לא תבוא אלי תבזבז לי שבוע וחצי ותצא נקי כי לא "התחייבת על שום חוזה" אז זה מראה בידיוק מה הרמה שלך!

רגע רגע, פעם ראשונה ויתרת על המחיר? אתה רוצה שאני יראה פה לכולם איזה מעצב שפל אתה?!
אני חיפשתי מעצב לאתר אחד שאני עוזר בו, מנהל האתר הוא מתכנת והוא אדם די מבוגר ולא כמוכם שכל היום מסתובב בפורומים כאלו ומבין במחירים ובדברים כאלו, יש לו עבודה, האתר אינטרנט שלו זה ממש תחביב!
אז הסכמת ב-150 שקל, ולכן בחרתי בך(לא שהיו מעצבים אחרים שחופשי הסכימו רק תמורת 200 שקל!) וזה לא גם שאני משלם, פשוט לא רציתי לתת לו בכזה יקר כי זה לא נעים כי הוא זה שמשלם!
אז ככה, לאחר שהסכמתי ב-150 שקל, באת אליו, והבנת שהוא לא מבין גדול והקפצת את המחיר ל-320 שקל! במילה אחת - גנב חשבת שתפסת איזה פראייר אז הקפצת תמחיר ביותר מפי 2!

עכשיו נעבור לשקר השני שלך, עידכנת אותי? במה??? איזה עידכון?!
תוך כמה ימים הבאת לי תעיצוב, סבבה.
אחרי שבוע שאני מחכה לעיצוב השני אתה בא אלי ואומר לי שאתה לא יכול לגמור אותו ומצטער, זה לעדכן אותי?!?! אחרי שבוע ולא אחרי יום יומיים? אז אל תבלבל במוח, כי שבוע וחצי ביבזתי עליך על עיצוב שבכלל אל סיימת אז אל תדבר שטויות לפני שאתה כותב אותם פה!

לגבי המחיר הראשון!
האתר היה יותר מורכב והרבה מאוד דפים גם בהתחלה לא הסכמתי על 150 ישר הלכתי על 320 ירדתי איתך עד 250 אבל בגלל הגישה שלך שוב אפילו לא התחלתי אם העיצוב כי תמיד יש לך בעיות עם המחיר למרות שהייתה המתווך בכלל, בקיצור אתה לא רציני!

d0rix 19-08-06 13:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי stav49
אבל למה אתה חושב שיש פה איזה מישהו שמתקרב לרמה של המעצבים של האתרים הכי מקצועיים בארץ?
אז אני מציע סכום לא גבוה תמורת עיצוב נחמד ולא עיצוב של האתר הכי יפה בעולם.
למי שדיבר על חוזה לא חוזה, שטויות, אף אחד לא עובד על חוזה דרך האינטרנט, מספיק שאתה מתחייב לי שתעשה לי עיצוב ולא גומר אותו.

תאמין לי שיש...|כועס|

stav49 19-08-06 16:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ditale
לגבי המחיר הראשון!
האתר היה יותר מורכב והרבה מאוד דפים גם בהתחלה לא הסכמתי על 150 ישר הלכתי על 320 ירדתי איתך עד 250 אבל בגלל הגישה שלך שוב אפילו לא התחלתי אם העיצוב כי תמיד יש לך בעיות עם המחיר למרות שהייתה המתווך בכלל, בקיצור אתה לא רציני!

חתיכת שקרן אחד..
בכל דף כמעט ולא היו פרטים.. אולי עבודה של כמה דקות בודדות לדף.
בסך הכל היה לכתוב אבל אם היית מסביר לאותו אדם שזה חלק מהתיכנות הוא היה עושה לבד.
הלכת על 320? וירדת עד 250? חלאס, פשוט תפסיק, אתה שקרן.
אני אדם לא אמין? אתה אדם לא אמין.
איך אני לא אמין? רק תסביר לי איך?
לא התחייבת על כלום, ברור אני לא מכיר מישהו שבאמת מתחייב על חוזה דרך האינטרנט, אבל אמרתי לך שאם אתה לא רציני אז תרד מזה עכשיו ובילבלת לי במוח שאתה רציני..
מה גם שאתה מעצב על הפנים אבל לא משנה..

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:03.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ