![]() |
איזה אשכול (ביקורות) מטומטמות רשמת
כל עוד לא שילמת לבחור, הוא לא חייב לך כלום |
ציטוט:
שיהיה לך בהצלחה ומקווה שתלמד לקחים (פותח האשכול). |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז אני מציע סכום לא גבוה תמורת עיצוב נחמד ולא עיצוב של האתר הכי יפה בעולם. למי שדיבר על חוזה לא חוזה, שטויות, אף אחד לא עובד על חוזה דרך האינטרנט, מספיק שאתה מתחייב לי שתעשה לי עיצוב ולא גומר אותו. |
ציטוט:
רגע רגע, פעם ראשונה ויתרת על המחיר? אתה רוצה שאני יראה פה לכולם איזה מעצב שפל אתה?! אני חיפשתי מעצב לאתר אחד שאני עוזר בו, מנהל האתר הוא מתכנת והוא אדם די מבוגר ולא כמוכם שכל היום מסתובב בפורומים כאלו ומבין במחירים ובדברים כאלו, יש לו עבודה, האתר אינטרנט שלו זה ממש תחביב! אז הסכמת ב-150 שקל, ולכן בחרתי בך(לא שהיו מעצבים אחרים שחופשי הסכימו רק תמורת 200 שקל!) וזה לא גם שאני משלם, פשוט לא רציתי לתת לו בכזה יקר כי זה לא נעים כי הוא זה שמשלם! אז ככה, לאחר שהסכמתי ב-150 שקל, באת אליו, והבנת שהוא לא מבין גדול והקפצת את המחיר ל-320 שקל! במילה אחת - גנב חשבת שתפסת איזה פראייר אז הקפצת תמחיר ביותר מפי 2! עכשיו נעבור לשקר השני שלך, עידכנת אותי? במה??? איזה עידכון?! תוך כמה ימים הבאת לי תעיצוב, סבבה. אחרי שבוע שאני מחכה לעיצוב השני אתה בא אלי ואומר לי שאתה לא יכול לגמור אותו ומצטער, זה לעדכן אותי?!?! אחרי שבוע ולא אחרי יום יומיים? אז אל תבלבל במוח, כי שבוע וחצי ביבזתי עליך על עיצוב שבכלל אל סיימת אז אל תדבר שטויות לפני שאתה כותב אותם פה! |
ציטוט:
אני אמרתי למעצבים אחרים שלום ותודה כי מצאתי מעצב וזהו! אז כל עוד הוא לא סיים לי תעיצוב, הוא ממש, אבל ממש אבל ממש לא עשה לי שום טובה! אלא ביזבז לי זמן יקר! ditale גר בצפון וכולם יודעים שלא כל היום במקלטים! מיסטרהיט שיגעתי אותו? במה? בזה שהוא רצה להמשיך לי תעיצוב הקודם אמר לי שהוא יעשה תשינויים שביקשתי והוא לא עשה אותם? תפסיקו לדבר שטויות כבר, מה זה משנה כמה אני משלם, הוא הסכים לעשות את העבודה וזהו! אז זה בעיה שלו. פעם הבאה שלא יסכים אם הוא יודע שהוא לא מתכוון לגמור תעיצוב, לא?!?! שיגיד תודה שהוא מקבל 150 שקל על העיצוב שלו וזהו, אם הוא היה מעצב כזה טוב אני מאמין שהיו לו לקוחות אחרים שכבר היו משלמים לו הרבה יותר והוא לא היה פונה אלי בכלל. אז הוא לא מעצב טוב, אז לפחות שיגמור תעבודה כמו שצריך ולא ישאיר אדם עם חצי עיצוב. ולפעמים עדיף למכור, גם אם המחיר נמוך, מאשר לא למכור בכלל! |
אתה ממש לא רציני סתיו...
אני לא התחייבתי בשום דבר לא קשור בחוזה במילים אפילו לא התחייבתי אז אני תכנית לא חייב לך כלום! אתה בן אדם ממש לא אמין ולא רציני חלאס לדבר שטויות. אם הגישה שלך לא נראה לי שבקרוב תשיג עיצוב אבל בהצלחה. |
ציטוט:
האתר היה יותר מורכב והרבה מאוד דפים גם בהתחלה לא הסכמתי על 150 ישר הלכתי על 320 ירדתי איתך עד 250 אבל בגלל הגישה שלך שוב אפילו לא התחלתי אם העיצוב כי תמיד יש לך בעיות עם המחיר למרות שהייתה המתווך בכלל, בקיצור אתה לא רציני! |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל דף כמעט ולא היו פרטים.. אולי עבודה של כמה דקות בודדות לדף. בסך הכל היה לכתוב אבל אם היית מסביר לאותו אדם שזה חלק מהתיכנות הוא היה עושה לבד. הלכת על 320? וירדת עד 250? חלאס, פשוט תפסיק, אתה שקרן. אני אדם לא אמין? אתה אדם לא אמין. איך אני לא אמין? רק תסביר לי איך? לא התחייבת על כלום, ברור אני לא מכיר מישהו שבאמת מתחייב על חוזה דרך האינטרנט, אבל אמרתי לך שאם אתה לא רציני אז תרד מזה עכשיו ובילבלת לי במוח שאתה רציני.. מה גם שאתה מעצב על הפנים אבל לא משנה.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ