הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   [דרוש] מתכנת PHP/ASP עם ניסיון גדול - 500 ש"ח, תקציב לעבודה : 500 ש"ח (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=29317)

WEBox 23-08-06 22:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Concept
ומישהו שאל אותך?

אופה, בחור קשוח.. חצי שנה שלא הגבתי כאן אבל אתה פשוט קרעת אותי מצחוק שהייתי חייב לשחזר סיסמה והכל על מנת להגיב לך ולהגיד לך שאף אחד לא ירדוף אחריך בשביל 500 ש"ח, במיוחד לא מישהו רציני. למה שמישהו יסכים לדבר על עבודה ולהראות לך פרטים לפני שהוא יודע מה אתה מבקש?
500 ש"ח זה לא כסף בתחום הזה, המתכנתים שלוקחים סכומים כאלה בדרך כלל צעירים-אני יודע כמה אני משלם בשביל עבודה איכותית ואני יכול להגיד לך שהמחיר משולש+ מהמחיר שהצגת כאן, וגם במחירים האלה שאני משלם אני עדיין "רודף" אחרי המתכנת ולא הוא אחרי.. כי אם כל הכבוד-אתה צריך את המתכנת.
אתה לא מציע פה פרויקט במליון דולר ואין שום סיבה שמישהו ירדוף אחריך.
בהצלחה לך בחיים

omercnet 23-08-06 22:18

www.omerc.net/O.Cohen-CV2.he.rtf

אפשר לקבל פרטים?

BHXHUI 23-08-06 22:24

שלום,

אני אשמח להציע לך הצעה מצוות פיתוח בני 22-25 ונוכל לספק לך תיכנות בשפת PHP או בטכנולוגיית ASP (לבחירתך).
בנוסף, אם תרצה, נוכל לספק לך עיצוב גראפי מותאם למערכת.

אנו עובדים בצורה מהירה, יעילה, בטוחה וחסכונית. לא יהיה איחור בזמנים וחוזה הוא תנאי מחייב מבחינתנו.

תגובתי לנושא:
אני לא מסתכל על אתר דומה ואז נותן לך הערכת מחיר, לאחר שתספק לי אפיון מלא ומובן של המערכת, אני אשלח לך הצעת מחיר.
אבל, אני כבר יכול להגיד לך שתיכנות ברמה גבוהה לא תמצא ב-500 ש"ח בלבד, שהם שכר עלוב למתכנת.

Concept 23-08-06 23:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי WEBox
אופה, בחור קשוח.. חצי שנה שלא הגבתי כאן אבל אתה פשוט קרעת אותי מצחוק שהייתי חייב לשחזר סיסמה והכל על מנת להגיב לך ולהגיד לך שאף אחד לא ירדוף אחריך בשביל 500 ש"ח, במיוחד לא מישהו רציני. למה שמישהו יסכים לדבר על עבודה ולהראות לך פרטים לפני שהוא יודע מה אתה מבקש?
500 ש"ח זה לא כסף בתחום הזה, המתכנתים שלוקחים סכומים כאלה בדרך כלל צעירים-אני יודע כמה אני משלם בשביל עבודה איכותית ואני יכול להגיד לך שהמחיר משולש+ מהמחיר שהצגת כאן, וגם במחירים האלה שאני משלם אני עדיין "רודף" אחרי המתכנת ולא הוא אחרי.. כי אם כל הכבוד-אתה צריך את המתכנת.
אתה לא מציע פה פרויקט במליון דולר ואין שום סיבה שמישהו ירדוף אחריך.
בהצלחה לך בחיים

עם כל הכבוד ששיחזרת את הסיסמא ^^...גם אותך אני לא שאלתי וזה גם לא מעניין אותי מה הדעה שלך, זה לא ממש משנה גם מה תגיד, כי פנו אלי המון פניות של אנשים בני 15 עם עבודות קודמות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת, אל תגיב אחרי.

BHXHUI 24-08-06 00:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Concept
כי פנו אלי המון פניות של אנשים בני 15 עם עבודות קודמות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת, אל תגיב אחרי.

לא שאני מתנגד למתכנתים בני נוער, אפילו עבדתי עם כמה בני 16-18 והם היו מעולים, אבל בקשר לעבודות מדהימות- מראה עיניים יכול להטעות (וזה לא משנה הגיל), זה שהמערכת פועלת כלפי חוץ לא הופך אותה למדהימה, אפילו לא לטובה.

bigimot 24-08-06 00:18

עזובת'ו
שיקח איזה מתכנת מעפעפן שיכין לו איזה מערכת מגעילה ב 500 שקל עם 20 באגים בלי אבטחה בגרוש ובלי תמיכה
שיהנה

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:07.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ