![]() |
אני ועומר (ibconcept) כבר מתחילים לעצב ולתכנת
חיפשנו מישהו שינהל אתה מוזמן ליצור קשר 6806203 icq |
במקרה גיסי פתח קרן לחיילים שצריכים עזרה כספית ומהכספים גם כן קונים את מה שחסר
להם לדוגמא מימיות נוחות יותר לשתיה וכו'. במידה ותהיה מעוניין אשמח להפגיש ביניכם אולי תוכלו לעזור אחד לשני. בדיוק בימים אלו ממש הוא פנה למספר משקיעים מחו"ל. במידה ותהיה מעוניין לדבר איתו תשלח לי הודעה פרטית. |
ציטוט:
הוא ביקש בסה"כ אתר שמורכב מדף אחד עוד שנייה תפתח חברה רק בישביל האתר הזה |
בואנה אנשים פה אוכלים סרט לגמרי
הוא כולה ביקש דף עם שתי מילים עשיתם סיפור על איפיון וניהול עוד מעט יהיה פה "מנכ"ל הדף www.xx.co.il" דף דף !! אם הייתי יודע הייתי עושה אבל אני לא ... בכל מקרה עזוב את כל המתכנתים והמעצבים והמאפיינים תנסה להוריד עיצוב חינמי ולשנות את המילים באנגלית לעברית וזהו ... מההתחלה ידעתי שהאשכול הזה יהיה אחד הדפוקים |
ידעתי שזה מה שייקרה...
הבטחות כמו חול ואין מה לאכול... כולם נעלמו כאילו בלעה אותם האדמה... איפה אתם...? האמת שהיו איזה 2 צדיקים בסדום. מישהו עשה לי עיצוב בסיסי נחמד, אני צריך קצת ליטושים קטנים שם (יש לי את הקובץ PSD). ואני צריך מישהו שייעשה את כל הקטע של הקידוד של הדף והחלוקה לסלייסים (פריימים) או משהו כזה. אז איפה כולכם!?! נעלמתם. בבקשה שמישהו יעזור. (ותודה למי שכן עזר באמת.) |
לא צריך כמה אנשים. חברת iBConcept תשמח לעזור לך ולבנות לך את האתר חינם.
שלח לי אפיון מלא לפרטי עם כל מה שצריך.. צבעים.. תמונות.. כפתורים והכל. אולי אני יוכל להביא לך גם דומיין, אז שלח לי את הדומיין שאתה רוצה .net/.com. נשמח לעזור לך ולעשות את הטוב ביותר. בברכה, עומר. |
יצרתי קשר ב-ICQ.
תחזור אלי בבקשה. |
דיברתי איתך אמרת לי בסוף מישהו אחר הכין לך. הם לא סיימו לך?
ומה איפיון לעזאזל? מה אתה עד כדי כך לא מבין כלום בעיצוב שאתה לא מסוגל לחשוב לבד על איך לעצב דף אינטרנט פשוט כזה ?! |
"הם" (="המעצב") עשה לי רק דף בפוטושופ וזהו.
יש כמה דברים שם שאני רוצה לתקן אבל הוא אומר שמעבר לזה זה בתשלום... מעצבן שאני צריך לרדוף אחרי כל אחד. יש מישהו שבאמת מוכן לעזור? (חוץ מ-iBConcept שפניתי אליו, אני ממתין) נשאר ללטש את הדף שהכינו לי ולעשות מזה אתר (מבחינת קידוד). תודה. |
הבנתי. טוב תעדכן פה אם הוא בונה לך או לא.
לא צריך 2 מתכנתים שיעבדו על זה :| |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:25. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ