![]() |
עוד עבריין צעצוע לאוסף
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא דיברתי על מדריך, חוזה ולא יודע מה חשבת. דיברתי סך הכל על שירות שירות זה סבלנות, אדיבות, זה לא לקרוא ללקוח מדריכים או חוזים בטלפון. לידיעתך רק לסבר את אוזנייך בשירות חב' הסלולר הן היום נותנות השירות מס' 1 במדינה. אני לא יודע באיזה חברה או מי דיברת אבל זה ממש לא נכון ולא צודק והבל הבלים מה שאתה כתבת כאן. (אני כבר לא עובד בחברה הזאת ולכן אין לי שום אינטרס לרשום זאת). אז לפני שמגיבים, להבין ולקרוא טוב את הרשום בהודעה. תודה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה כניראה מתבלבל, אני לא הייתי תומך טכני הייתי נציג שירות לקוחות. מאיפה אתה קובע שכל השירות בארץ הוא לדברייך: "עלוב"? בינתיים עפ"י סקרים ודעת קהל (אתה מוזמן לבדוק זאת בעצמך), שירות החב' סלולר הוא שירות לקוחות מס' 1 בארץ!!! אם תוכל להביא לי הוכחה אחרת (לא הוכחה אישית שלך, כי אתה לא מייצג שום גורם מבחינתי) אז אולי אני אסכים איתך.|קורץ| אני מחכה להוכחה ממך, תבדוק את הדברים טוב טוב לפני שאתה מגיב בעוד כל מיני הרגשות אישיות שלך ולא מסתמך על עובדות ומחקרים שנעשו בעניין. |
ציטוט:
נחזור לנושא האשכול. |
ידעתי שכך הייה..
|
איזה יופי,
ילדוני כתב ביקורת, ילדוני מרגיש שהוא גבר גבר ומרשה לעצמו לאיים, ילדוני חושב שבגלל 25 שקלים מגיע לו כל העולם. אגב, זה לא העניין של "רק 25 שקלים", זה עניין שיותם רשאי "לבחור", אם לעשות זאת בעצמו או להדריך אותך (כחלק מנתינת שירות), מה גם ש"לשמור את הגיבוי על השרת" עולה כסף, וכמו שילדוני אמר..רוצה שירות? תשלם בהתאם. אגב 2, ילדוני..איומים...עזוב את החברת אינטרנט שלך, זו עבירה פלילית, אהה כן, גם פריצה למקומות, בייחוד כשאתה החשוד העיקרי ברגע שיקרה כרגע משהו לשרת...מי אתה חושב שיהיה הראשון שיפנו אליו? אז אני מצטער ילדוני, אתה בהחלט יוצא עלוב מכל הסיפור הזה, במקומך, בשביל להציל את כבודך האבוד (אפילו שמדובר סה"כ בפורום הוסטס), הייתי מבקש לערוך או למחוק את הביקורת חסרת הטעם הזו. יום נפלא ילדוני, דניאל. |
ציטוט:
מקווה שהוא יבין. דני |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ