הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ניהול עסק ומודעות דרושים לעסקים רשומים בלבד (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=20)
-   -   מה אתם חושבים על עיצוב לחברת אחסון מFIRESTYLE? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=33949)

BenLevi 06-11-06 15:03

אם כל אחד יכול להוריד אז זה לא מקצועי בכלל
מקצועי זה עיצוב איחודי

pal 06-11-06 15:23

לא מיקצועי אבל אני לא נגד

Paranormal 06-11-06 19:09

אני רואה שהקפצתם את הנושא, אז אני אומר בצורה אחרת...

אתם אומרים שעיצובים מFIRESTYLE לא מקצועיי ?

אתה משלם עליהם כסף ונכון הם לא ייחודים לך וניתנים להורדה בתשלום!

אתם אומרים שעיצובים מTM לא מקצועיים ? עליהם אתם אומרים שכן. למה ? זה בדיוק אותו דבר, משלמים וניתנים להורדה בתשלום. לא ייחודים.

למה אתם מחשיבים את FIRESTYLE לפחות ? כי זה מחיר נמוך לעמות TM?

נקודה למחשבה.

BHXHUI 06-11-06 19:59

ציטוט:

למה אתם מחשיבים את FIRESTYLE לפחות ? כי זה מחיר נמוך לעמות TM?
התשובה פשוטה בכל הנוגע למקצועיות כאן בפורום (לא תקף למקומות אחרים):
כדי לרכוש מ-TM צריך כרטיס אשראי, והסכום הוא בדר"כ מעל 200 ש"ח לעיצוב טוב. מ-TM אתה מקבל עיצוב מקצועי, ברוב המקרים כולל פלאש וחיתוך של דף ראשי + משנה.

דרך האתר שציינתם, העיצוב עולה 15 ש"ח ונגיש לכל חבר בפורום - הודעת SMS והעיצוב שלך.
אז הזמינות, המחיר הזול, דרך הרכישה והמוצר הסופי שאתה מקבל (יש שם דברים שממש לא מכובד שיהיו) הופכים את העיצובים משם למקצועיים פחות.

Ori 10-11-06 17:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BHXHUI
התשובה פשוטה בכל הנוגע למקצועיות כאן בפורום (לא תקף למקומות אחרים):
כדי לרכוש מ-TM צריך כרטיס אשראי, והסכום הוא בדר"כ מעל 200 ש"ח לעיצוב טוב. מ-TM אתה מקבל עיצוב מקצועי, ברוב המקרים כולל פלאש וחיתוך של דף ראשי + משנה.

דרך האתר שציינתם, העיצוב עולה 15 ש"ח ונגיש לכל חבר בפורום - הודעת SMS והעיצוב שלך.
אז הזמינות, המחיר הזול, דרך הרכישה והמוצר הסופי שאתה מקבל (יש שם דברים שממש לא מכובד שיהיו) הופכים את העיצובים משם למקצועיים פחות.

אין בעייה להפוך את דרך התשלום באתר לתשלום באמצעות כרטיסי אשראי ולמחיר גבוה בהרבה יותר,

רק שככה אני לא אגיע לאותו קהל יעד שהגעתי עד עתה.

חוץ מזה, תאמין לי שהאתר כבר עשה את שלו ויש לו רק להתקדם.

Opacity 10-11-06 18:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ori
אין בעייה להפוך את דרך התשלום באתר לתשלום באמצעות כרטיסי אשראי ולמחיר גבוה בהרבה יותר,

כל מילה בסלע,
אגב, אם אתה מעצב או יודע להשתמש בפוטושופ תמיד אתה תוכל להוריד עיצוב, לערוך את ה PSD שלו ולהתאים אותו לצרכים שלך ככה שיהיה שונה ממה שהאחרים הורידו,
אם החברה והשירות שלך יהיו טובים יהיו לך לקוחות מבלי שיהיה לך עיצוב "ייחודי" כפי שדניאל אמר.

BHXHUI 10-11-06 18:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ori

הביקורת לא הייתה כלפי האתר, ואני בטוח שהוא עשה את שלו ויש לו לאן להתקדם.
לדעתי עיצוב שיכול להיות בשימוש במספר אתרים/חברות אינו מקצועי, וזה לא משנה אם זה מ-TM או מאתרך.
התגובה הקודמת שלי הייתה בקשר לשאלה "למה אנשים חושבים שעיצובים משם לא מקצועיים בעוד העיצובים של TM נחשבים למקצועיים".

מה שכן, אם תשנה את שיטת התשלום ואם העיצובים יהיו יותר מקצועיים ויכללו תיכנות ולפעמים פלאש הרווח יהיה יותר גדול (כמובן שלא 40% מ-15 ש"ח) וקהל היעד יהיה יותר רחב. לדעתי עדיין אין אתר ישראלי בסגנון TM ואני מניח שהראשון שיעשה את זה יצליח בגדול (שוב, הכל תלוי ברמת המוצרים).

ציטוט:

אגב, אם אתה מעצב או יודע להשתמש בפוטושופ תמיד אתה תוכל להוריד עיצוב, לערוך את ה PSD שלו ולהתאים אותו לצרכים שלך ככה שיהיה שונה ממה שהאחרים הורידו,
-אם אני מעצב, למה שאני אוריד עיצוב?
-אני מניח שרוב האוכלוסיה לא יודעת להשתמש בפוטושופ.

Opacity 11-11-06 11:15

תאמין לי שכבר היו כאלה שהורידו ושינו כמו גדולים, לא חייב להיות "מעצב" בשביל זה.

Shlaker 11-11-06 11:35

מקצועי, לא יותר מידיי אבל זה בסדר גמור..
העיצובים הם עיצובים לכל דבר לא ייחודי זה נכו אבל עיצוב לאתר לא תמיד חייב להיות ייחודי ולא כל החברות איחסון עם אותו עיצוב אם בכלל יצא לך לראות עוד אחת אם אותו עיצוב אשרך.
המחיר לא הכי משנה..

מה שכן אני גובל בזה שצריך לוגו יצוגי יחודי ולא מהאתר.

BHXHUI 11-11-06 14:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Opacity
תאמין לי שכבר היו כאלה שהורידו ושינו כמו גדולים, לא חייב להיות "מעצב" בשביל זה.

מה הקשר? אמרתי רוב האוכלוסיה, כמובן שקהל היעד הנוכחי שלכם ברובו יודע פוטושופ, כי אני מניח שרוב המורידים הינם ילדים הגולשים בפורומים ויועים להשתמש ברמה מסויימת בפוטושופ.

אבל אם אתם רוצים להתקדם כמו שאמרתם באחת התגובות, אל תסמוך על זה שבנאדם בן 25-40 יודע להתעסק עם פוטושופ.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:44.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ