![]() |
ציטוט:
משיקו...מה אני שומע פה..חח..סתם...אבל אני באמת תיכנתתי |
ציטוט:
מזה ההכפשה הזאת יא אפס ... מי אתה תשבוא ותגיד לי שאני מעתיק , את המערכת דומיין זה הדבר היחידי שלא העתקתי אלא תירגמתי , ואין לי בעיה עם זה כי היום מכרתי אותה , ול שיקרתי לקונה אמרתי לו שאני תירגמתי ושיניתי עיצוב בסה"כ . מי אתה בכלל שתגיד מה כן ומה לא אני עשיתי ... אני עשיתי את המערכת מ א עד ת ואת העורך מצאתי ואני גם בזה מודה אבל ראיתי שהמתכנת IKKI או משו כזה עשה בזה שימוש במערכת ניהול תוכן שלו אז שמתי גם . ואם נמאס לך מהמתכנת הזה אל תיכנס לאשכול . אתה לא מרגיש קצת חצוף ? תחשוב אתה הייתי עובד ומשקיע הרבה זמן על איזה מערכת ואז שסיימת היית כותב והיו באים ואומררים לך שהעתקת ... איך תרגיש? לגבי העורך - הוא חינמי - ואני לא מוכר אותו אלא מוכר מערכת שמשתמשת בו להשגת מטרה - זה חוקי ואנשים עשו בעורך הזה שימוש לפני . יום טוב , ובקשר לאנשים שרצו ליקנות אני כבר יצור איתכם קשר או שתיצרו איתי |
ציטוט:
ד"א על העורך אין לי תלונות.שלא תחשוב שזה קשור התגובה הזאת... |
ציטוט:
מהההההההההההההההההההההההההההההההההההה? נו עוד אחד... מה לא מובןם במילים את המערכת בניתי מ א עד ת ואת העורך מצאתי? לא נגעתי בקוד מקור של הערוך כי הוא מתורגם כבר לעיברית .... ואני לא יתן לכם להרוס לי את המכירה כי יש כבר קונים ואחד כבר סגר איתי .... כל מי שראה את הפאנל עד היום סגר איתי ... אני לא חייב לך או לאף אחד כאן דין וחשבון ... לא טוב לך אל תיכנס יותר לאשכול . סע לי המעניים . |
ציטוט:
אפילו כתבתי לך כי ידעתי שתחשוב שהגבתי בקשר למערכת עם העורך שעליה נפתח האשכול ...כתבתי את זה בהקשר למערכת חיפוש דומיינים שכתבת והודתה פה שלקחת חינמית תרגמת ומכרת שזה מעשה אסור כל עוד אין לך אישור,זה כמו שibheb היו מוכרים את 1.3 בגלל שהם תרגמו...... "סע לי המעניים" אוו אני מת מפחד......אל מי אתה חושב שאתה מדבר?אתה חושב שמישהו שם עליך משהו כאן?עוד "עבריין מקלדת" |
נו תראה ילד בן 12 מדבר איתי , תנגב את החלב מהשפתיים ואז רק דבר איתי .
אני העלתי את המערכת דומיין לראות אם היא עובדת והחלטתי להשאיר . שיניתי בה פוול דברים ואם אני יראה לך את המקורית אתה תראה שיהא בכלל לא דומה למה שאני עשיתי גם מבחינת תיכנות וגם עיצוב . זה לא שלקחתי את המערכת שיניתי שפ ומכרתי... בא אלי בנאדם באייסיקיו אמר שהוא רוצה את זה , אמרתי לו שזה חינמי וסה"כ שיפרתי אותה ותירגמתי , בכל זאת הוא רצה לקחתי לו 30 ש"ח !!!! 30 ש"ח על תיכנות דבר שבחיים אני לא עושה ... הוא יצא מאושר עד הגג... אם לא נח לך אל תקנה אבל אל תהרוס לאחרים שכן רוצים לקנות ... יום טוב שהיה לך ... |
שלום לכולם...
אני ראיתי את המערכת ואני רוצה להגיד לכם שיש בה ה כ ל ! ! ! מהערכיה עד להוספת מנהלים סקרים ה כ ל! ! ! שווה כל שקל ושקל... ממליץ בחום רב |
לפי התגובות שלך חי כאן בפורום לא מומלץ להתעסק איתך אי אפשר לדעת אם המערכת שאתה מוכר חינמית או מתורגמת או שאתה בנית.
מזה פה אתה מתרגם מערכת ומוכר? אתה חוצפן אתה יודע? אפילו שעשית בה מליון ואחת שיפורים אסור לך למכור מערכת מוכנה גם לא בעד שקל ולפי המחירים שלך 30 שקל זה שיא בשבילך אז אל תעשה פה רעש כיאלו אלה מוכר באלפים |
ציטוט:
עכשיו בוא אני יסביר לך משהו..נגיד אתה לוקח דוגמית של מפעל מדלל אותה במים ומוכר...זה נראה לך מותר?הרי.."עשית שינויים"... זה כמו למכור אכסון בלי להיות רשום......ללקוח ולך זה לא אכפת אבל למדינה כן!.. ואני בטוח שאם המערכת הזאת בנויה על רשיון GNU ומישהו יגיד להם את זה שמכרת אותה...אתה יכול להסתבך... כי כמו שאמרתי..זה כמו לקחת מערכת פורומים IB לתרגם...לעשות "שינויים" ולמכור..זה נראה לך בסדר? עזוב אתה כנראה לא מבין,ובחיים לא תבין...יש גם סוג כזה של אנשים..מה לעשות.. |
hi_sorie לא היה עדיף שלא היית מציג את העורך כהסמל (אם אפשר לקרא לזה כך) שמוביל את המערכת שלך?
אולי היית פשוט אומר "מי שקונה את המערכת אני אוכל להתקין לו עורך חינמי בלי שום קשר לתשלום שהוא שילם, ההתקנה תהיה בחינם." ואז מי לעזאזל היה יכול להאשים אותך בהעתקה\גנבה\מכירת עורך חינמי? |: |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ