![]() |
כמו שאמרו כבר
תקנה דברים בזול ותמכור ביותר יקר |
ציטוט:
|
לך לקיוסק הקרוב שאל את המוכר על משחק ההימורים "ווינר" ותמלא..
אבא שלי הימר 500 שקל על 3 משחקים וזכה.. אולי גם לך יתמזל המזל.. |
בקיצור, המלצת פורום הוסטס להתעשרות:
למלאות ווינר ולקנות תפוחים. |
איך זה שאף אחד כאן לא הציע משהו כמו להשקיע? יש מספיק אתרים קטנים, במיוחד בקהילה הזו, שיכולים לנצל את הכסף הזה וצריכים את הכסף הזה בכדי לפתח את עצמם. כאשר הם מצליחים, אתה מקבל החזר על ההשקעה לפי הרווחים שלהם. ברור שמדובר בתהליך ארוך ואף מסוכן, אבל בשביל זה יש לנו מוח, שעוזר לנו להחליט במי להשקיע ומתי.
אף פעם לא יצא לי להשקיע באתר קטן וגם לא בסכום שכזה, אבל תמיד שווה לנסות. |
איפה החכמולוג שתמיד אומר "תביא לי את הכסף, אני כבר אדאג לו" =\
הוסטס - גדלנו =) |
הרעיון הכי טוב זה לשמור את הכסף ולחסוך לרישיון.
אבל לבקשתך: תשקיע את הכסף בבניית אתר, לאחר שהאתר עלה לאוויר תקדם אותו שיזרמו אליו גולשים ואז תמכור אותו וכך תרוויח כסף. זכור שבפעולה זאת אתה לוקח סיכון, כי אף אחד לא מבטיח לך שתצליח למכור את האתר או שהאתר יצליח. |
אל תשקיע במשהו שקשור למחשבים אחי עצה שלי תקנה משהו אתה לא תצליח למכור ביותר ממה שקנית..
אני הייתי שם ווינר של 200 שקל על 3 משחקים כאלה נחמדים היית מרוויח קצת זה לא כל כך בעיה להכפיל סכום בווינר.. אם זה מצליח לך תעשה עוד פעם ככה.. זה גם סיכון אבל זה כיף אגב אני מכיר הרבה חברים שלי שהכפילו תסכום דרך ווינר.. חבר אחד שלי שם 100 שקל הרוויח 600 |
הימורים זאת לא הדרך להתעשר. אני לא מבין איך אתם בונים על כאלו דברים :|
|
ציטוט:
500 שקל לבנית אתר זאת ממש לא "השקעה". אפילו 2000 שקל זה לא סכום לאתר רציני.. הדבר היחיד שהוא יכול לעשות איתם זה ליקנות עיצוב ולקודד אותו|: כמו שאמרו, אין ממש מה לחסוך 500 שקל, תשתמש בהם, גם פק"פ ק"קם וכל החרט הזה, עם 500 שקל זה לא יביא לך כלום, גם לא 30 שקל לחודשיים..(16% ריבית שנתית אם כבר שזה 80 שקל לשנה.. 13.3 שקל לחודשיים) כמובן שאתה יכול לשמור אותם, ואז אם תקבל עוד, אז תוכל לקנות/להשקיע יותר כסף.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ