![]() |
ציטוט:
ביקשתי את התגובה שלך|?| למקרה שאתה מתלבט - לא.|Stare| אני בעד שיפרצו ויורידו כל פורום או אתר שעוסק בפעילות לא חוקית, אם זרועות החוק במדינה מדשדשות ולא יכולות לתת מענה מתאים - לפחות מישהו אחר יעשה את זה. |
ציטוט:
נראה לך שאני ביקשתי את התגובה שלך בעניין? ממש לא. זה שאתה מתנהג כמו ילד קטן ואומר "מגיע לך" החלטה שלך. ועוד חשבתי שאתה בוגר|Rolleyes| חחח אני רואה שערכת אז בוא יערוך: הפורום שלי לא חוקי ונכון, אין מה לעשות. אתה מכיר פורום כללי שהוא חוקי בלי לינק אחד של הורדה? |
ציטוט:
בכל אופן, כפי שזה פורום ולא פגעתי בך בצורה כלשהיא, אני באמת לא רואה סיבה שתפגע בי בצורה כלשהיא, כמו שאתה מגיב ומציג את דעתך -> גם אני עשית כך..וללא שום קשר אליך. יום נפלא! :-] |
ציטוט:
מה אתה מציג בעניין שלך? שמגיע לי? אני לא מבין מה יוצא לך מזה. לדעתי ערבים שפורצים לישראלים מגיע להם למות, סבבה? נגיד ופורצים לשרת שלך מה אתה חושב בעניין? |
ציטוט:
אני בעד שיפרצו ויורידו כל פורום או אתר שעוסק בפעילות לא חוקית, אם זרועות החוק במדינה מדשדשות ולא יכולות לתת מענה מתאים - לפחות מישהו אחר יעשה את זה. |
|
חחח
באמת כדי לריב האשכול הופך לספאם. ובקשר לפתוח האשכול תחפש מתחזק טוב. |
פרצוווווו עכשיו גם למתחרים הכי גדולים של הוסטטטטטטטטטטט, כולם להיכנס לשם, בעע אני לא יביא לינק כי אסור סעמק חחח
|
חחח! והם עוד קוראים לעצמם "פורום של מקצוענים!"...
|
ציטוט:
אני מאוכסן במקרה על הפורום המתחרה של הוסטס-.- על מי אתה חושב שדניאל ואני מדברים עליו ולמה הגענו לוויכוח הזה? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ