![]() |
ציטוט:
הדוגמא שנתת היא לא טובה. אם אני אלך לעבוד בשבילו, אני אפסיד כסף כי זמן = כסף. אבל אם אני אלחץ ואכנס לאתר שגם ככה רציתי להכנס כדי לראות אז זה גם לא יעלה לי כסף וגם הוא ירוויח. בקיצור רואים שאין עם מי לדבר. אני מקווה שמשתמשים אחרים כן מבינים את התופעה וחושבים שצריך למגר אותה. |
הדבר היחיד הנכון שאמרת, אין עם מי לדבר.
אני מניח שהיום לא מספיק להגיד תודה במילים פשוטות. ובקשר לדוגמא של הלעבוד גם אותה לא הבנת, הכוונה היא שלא צריך לעשות משהו כל פעם שמישהו עוזר, ואם הוא עוזר לך שתעשה משהו בשבילו אז זאת לא עזרה. אולי אתה מקבל את ה"חוקי עזרה" האלו, וסבבה, תעשה מה שבא לך. רק אל תגרור אותנו לזה. *SITEAM סתם נפלת קורבן, אתה יכול להתעלם :P |
זו תוכנה למניעה של סגירת החשבון באדסנס?
נראה לי קצת מוזר \= |
טל וף-MLNN (מצטער, לא יודע איך קוראים לך) - מן הסתם תמיד יהיו כאלה שכואב להם. מה שהוא לא יודע זה שגם אחרי שהוא נתן את הקישור "האמיתי", במידה והוא ירכוש אני ארוויח עליו...
עידן - התוכנה לא מונעת סגירת חשבון, אלא מונעת את ההגעה למצב שבו גוגל יחשדו בך ברמאות ויסגרו לך את החשבון. הרי מה הבעיה בעניין? אני נכנס לאתר שלך ומתחיל ללחוץ כמו מטורף על הפרסומות. גוגל יחד יחשדו בך שאתה מרמה ויסגרו את החשבון. מה שהתוכנה הזו עושה זה בעצם להסתיר את הפרסומות (או להחליף עם פרסומות של מפרסם אחר) אחרי שמישהו לוחץ על אחת הפרסומות של גוגל. התוכנה לא מסתירה את הפרסומות משאר הגולשים באתר, אלא רק מאותו אחד שכבר לחץ על פרסומת |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ