![]() |
לא ידעתי שעושים מתכונת ב HTML. (|Lol|)
|
גם אני לא כל כך מפחד מ007 בגלל שאני יודע את כל הווקטורים מפיזיקה-וגם מתכנות בc++ וכו..
אני מקווה שאני יוגש על 100 ב005- וב006 יש לי גם קצת בעיה- אני מקווה להיות מוגש על יותר מ90. בקשר להיסטוריה, גם לי יש מחר מתכונת:| כמה חומר!??!? יא אללה..אין לי כוח לזה. |
אח אח
005 96 006 91 007 79 לא יודע אם לשפר 07 או לא (אין לי ממש כוח) |
ציטוט:
ותרוץ לשפר! זה סתם הורס לך את הממוצע של 005 ו-006... חבל..\= |
חחחחחחחחחחחחחח
יש לי עוד שבועיים מתכונת בהיסטוריה אלוהים ישמור מה זה המורים התקמצנו על לימוד החומר אז עשו לנו חבורת עם כול השאלות והתשובות לבגרות פחות עבודה הייתי אומר ! מה זה אבל כמה חומר חח יש לי גם בעוד שבועיים בגרות בחשבונאות סיימנו את כול החומר שם איזה כיף !! |
ציטוט:
לי היה דווקא נחמד בטופס 5 אבל אני כולכך שונא גיאומטריה זה יוצא כבר מהתחת אני רק מת לסיים אם זה וזהו. ותגידו שווה לרדת ל4 יחידות שנה הבאה? |
ציטוט:
אז זה ממש לא טוב ל-006..(אולי גם ל-007 אני לא יודע) ב006 יש נושא שניקרא הנדסת מרחב, שזה גאומטריה*342324234324, זה הרבה משולשים, ריבועים וכו.. בצורה אחת(יעני תלת מימד), ובזה באמת חייבים גאומטריה, חוץ מזה שיש גם כמו גאומטריה רגילה, רק עם טריגו(אבל לנו זה ירד במיקוד ככה שזה לא משנה :)). אבל אתה יכול לנסות ולהתחזק, מקסימום לא הולך תרד שנה הבאה.. |
ציטוט:
שעד סוף יב' אי אפשר לשנות מגן.... בגלל זה כתבתי שאחרי בי"ס/אחרי צבא..אני ישפר אם יהיה צורך. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ