![]() |
ציטוט:
|
איזה יופי לך
באמת שמח בשבילך חבל שאני רק נדפקתי שילמתי לפני חודש 180 שקל על שרת ומאז הבטחות ולא שומדבר תמיד עוד מעט מחר מחרתיים חודש כבר ואין מוצר לא יודע אולי עושים לי בכוונה אם מישהו יכול להביא לי מספרי טלפון של מישהו חוץ מליאור זה יעזור לי ושיהיה לך בססבבה עם השרתים אני בטוח שהם טובים |
חברה שוק כל הזמן הסרבר נופל אין למי לפנות אין כלום בקיצר לא מאמיין עליהם
|
ליאור הוא הכי שקרן שיש הוא לקח כסף ולא הביא תמורה,
אתם יכולים לראות את החתימה המשגעת שלי! |
ציטוט:
|
ליאור אתה לא בת"א?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא רק אומר את האמת. ליאור הוא שקרן, ואני אומרת את זה מניסיון איתו. יאיר רק מזהיר אנשים שלא יודעים את זה עדיין. בשביל שרת משחק שעלה 80 שקל הוצאנו מעל 400 שקל בגלל שיחות לליאור, שכל פעם המשיך עם התירוצים שלו, שהוא לא נמצא בבית, והוא לא על המחשב כרגע, והאינטרנט שלו לא עובד, ועוד שעה זה יתוקן, ועוד.. אנחנו שילמנו בתחילת-אמצע ספטמבר על שרת משחק, ועד עכשיו לא קיבלתי את החודש ההוא במלואו.. וכמו שיאיר כבר אמר, אחרי כמה שבועות שהתקשרנו לליאור לשאול מה עם השרת ולמה הוא לא עובד עכשיו.. הוא פשוט בא אלינו בו "איפה אתה היית 3 שבועות?! " , הרי, אנחנו הלקוחות שלו, הוא אמור לדאוג שזה יהיה בסדר, וזה לא היה ככה. אנחנו הגענו למצב שהשרת עובד, אבל נופל כל 2 פקודות.. וחוזר אחרי כמה זמן, וליאור אמר שהוא יתקן את זה, ועוד הרבה דברים, והאדון גם כבר לא עונה לאיסיקיו, ולא מוכן להחזיר פיצויים, ולא מוכן להחזיר כסף ולא כלום. ואני אומרת שהמשתמש שפתח את האשכול הזה פקטיבי, זה יותר מדי ברור. |: ציטוט:
אבל הנה 3 דוגמאות לביקורות דיי רעות, עכשיו אתה מרוצה? אחת שתיים שלוש ערב טוב. |
ציטוט:
יש דרכים אחרות להודיע על חברה שהיא אינה מומלצת (בשביל מה נועד פורום זה לדעתך?). |
ציטוט:
אבל זה לא שמה שהוא אומר הוא לא נכון גם ככה. \: ו..בע, הפורום הזה נועד לביקורות חברה, לך תאשים את יאיר. X: |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ