![]() |
ציטוט:
זה שקיבלת 200 ש"ח לאדוורדס לא אומר הרבה, אולי הרמאי סידר לך 200 ש"ח לאדוורדס בשביל שלא תחשוד ולא תעקוב אחר פעולות האשראי (אפשר לבטל פעולה בדיעבד אם לא נעשתה על ידך) - ובעד ה200 ש"ח האלו ייקח לך את הכסף שהוזכר :X. ד"א, מה אתה כל הזמן תוקף ומתנגד, אפשר לחשוב שרוצים את רעתך - רק מנסים לעזור לך. אמנם יש סיכוי קטן, אבל קיים, שתבכה אח"כ, אז למה לקחת את הסיכון בלי לפחות לברר כמה שאפשר? להרים טלפון, קשה? רק רוצים את טובתך =\. |
אני הכי שונא שמגיבים פה מתוך חוסר ידע!
אתה יכול להיות שקט, אכן Google חילקו קופונים כחלק מתהליך שיווקי (גם דרך TheMarker). אני יכול להגיד לך שלא מזמן היתי בכנס גדול של Google בארץ וקיבלתי שם 4 קופונים, כל אחד על סך 200 ש"ח וכך גם כל משתתף אחר (כולם לקחו אחד כמובן... אני לקחתי 4 ולאף אחד לא היתה בעיה). בקיצור זה לא רמאות וזה לא נוכל... אין לך מה לדאוג! אתה יכול לישון בשקט ולהנות ושכל השאר ימשיכו לקנא. שבת שלום |
"הרמאי מדה מרקר" לא קיבל שום פרטים עליי.
הטופס שמילאתי היה בשרתים של גוגל. הנה הטופס למי שרוצה, תנסו אולי זה יעבוד גם לכם: http://services.google.com/marketing/links/themarker5 בקיצור, הכל דרך גוגל, לא יכול לקרות פה כלום. |
טוב, שכח כל מה שאמרתי, מצטער שרציתי לעזור.
WEBox, די לדבר שטויות, לא הגבתי מתוך חוסר ידע אלא רק לברר, ובירור לדוגמא הוא בדיוק מה שאמרת (עוד אנשים קיבלו קופונים כאלה למשל). אז אם זה כ"כ לא נחוץ, למה כתבת את זה? |
ציטוט:
|
זה אמיתי
למי שלא מאמין,
זה הופיע כמודעת עמוד צבעונית במגזין הנייר של THEMARKER ... אז אלא אם כן הרמאי עושה את העוקץ הכי מטורף בתולדות התקשורת האלקטרונית ... |
ציטוט:
עריכה: אחרי שאתה סוף סוף מציג פה לינקים אז אפשר להירגע. סבבה זה אמין.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ