![]() |
אני חושב שלא ראית שאני הכנסתי לו שם מחשב די נחמד עם 8800GTS
המארז פחות טוב מהטריניטי אבל עדין מחשב סבבה |
ציטוט:
זה מזכיר לי את התקופה שבה אני קניתי את המחשב..כשאז יצא ה DX9 וסדרת ה FX..וכולם אמרו ללכת על כרטיסי DX9 כי זוהי "טכנולוגיה חדשה וזה צריך לסחוב משחקים עתידיים", עכשיו, אני עם ה FX5900XT שלי לא מצליח לסחוב משחקי DX9 כמו שצריך, ושילמתי על כרטיס המסך הזה המון כסף..על מה? |
איך ה8800 מחזיקים משחקים כבר יודעים בגלל הדמוים של כמה משחקי DX10
נכון שהם לא הכי טובים כי יצאו כרטיסים חדשים אבל חובה לקנות כרטיסי DX10 כי זה כבר קיים-WINDOWS VISTA |
אני חושב שפשוט צריך ללמד אותו לעשות OC, שיעשה OC ל8500GT ולE4300, ויגיע לרמות של 8600GT-GTS ושל E6400-E6600.
חבל לבזבז את הכסף על הכרטיס הזה, באמת חבל. אתה חורג מהתקציב שלו ב200 שקל שגם את ה3500 האלו הוא הוציא בקושי. |
אם הוא יעשה OC תלך לו האחריות לעזזל אבל אם זה לא אכפת לו שיהנה ואז כן צריך ללמד אותו
|
ציטוט:
והטכנולוגיה תשתפר..שים לב שמאז שיצאה "סדרת הדגל" הראשונה של DX9 כבר יצאו 2 סדרות מעליה וידעו להסתדר עם משחקי ה DX9 הרבה יותר טוב.. לדוגמא שים לב שאפילו ה 6200 הצליח להביס את ה FX5950Ultra שהיה כרטיס הדגל של סדרה זו. אז הייתי ממליץ לבנאדם לקחת כרטיס מסך כמו 1950GT/PRO/XT ושיהנה כרגע מביצועים גבוהים..אולי עוד שנה שנתיים הוא יוכל להחליף לכרטיס DX10 הרבה יותר חזק ובמחיר הרבה יותר זול. |
ציטוט:
המחשב שאני רוצה לעשות עליו הוא: p4 2.0 256RDRAM 800 כרטיס מסך ג'יפורסט 2 היה לי את ה440mx אבל הוא התחמם ונשרף.. |
ציטוט:
מה הלוח אם שלך? |
ממ המעבד יש לו את המאוורר המקורי של אינטל שמקבלים איתו, והכרטיס מסך מקורר ע"י הברזלים האלו..
סליחה על הבורות.. שניה אני יגיד לך מה הדגם של הלוח אם.. intel D850MV |
אתה לא יכול לעשות לו אוברקלוקינג.
זה לוח של אינטל והם לא תומכים בזה. כל לוח אחר כן (כמעט), אבל של אינטל לא. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ