![]() |
ציטוט:
אני לא יודע לאיזה מגמה מכיוון שהם ממש סודיים שם, הם לא מספרים כלום. |
ציטוט:
|Rolleyes| |
ציטוט:
אני יודע עכשיו ASM PASCAL SQL ואני חייב לדעת גם סי וסי שארפ כדי שיהיה לי סיכוי כלשהוא, גיא אתה מוכן להביא לנו כמה דוגמאות של שאלות שאתה זוכר? בלינוקס? ווינדואס? תכנות? כל דבר שאתה זוכר יהיה מבורך, תודה רבה. |
שלחו לי ת'מיונים
אבל למי יש כוח לשבת כל יום 3 שנים מול מחשב בצבא ? איכסה |
בקשר ליום הפתוח בעתודה, הרבה אנשים קיבלו הזמנה בלי קשר כל כך לקב"א.
העיקר שמי שהגיע זכה בבלוק שורות ובעט :) |
ציטוט:
|
העניין הוא כזה,
אני לא יפרט על המסלולים כי בכל זאת, זה פורום באיטנרנט. אבל בגדול, זה אומר לתכנת, בעיקר C#, בעיקר לעשות יומיות במרכז. ועוד לחתום שנה וחצי קבע מראש. הקורס הוא שלושה חודשים והוא לא ממש מקיף, רוב הלמידה היא תו"כ התפקיד. אם אתם בקטע של להיות ראש קטן, לשבת ולכתוב קוד כל היום, בלי הקשר, בלי הזדמנות לחשוב מעבר, לקחת חלק בעיצוב המערכות ובפיתוח הפרוייקט עצמו, אלא להיות "סתם" עוד מתכנת, אז לכו על זה. אני עברתי את המיונים האלה, ובגלל שהכרתי אנשים שהתקבלו ורק בכו, בחרתי לוותר על זה, בנוסף גם יש לי פרופיל 97 והייתי כמה שנים בכושר קרבי, ככה שלהיות ג'ובניק גם לא הייתה בראש סדר העדיפויות שלי. אבל אחרי שסירבתי, הגיעו אלי מהיחידה שלי, ראינו אותי, ולקחו אותי לתפקיד שאני נמצא בו היום. אני פשוט לא בנאדם שמסוגל לשבת כל היום על הכסא ולקבל הוראות מלמעלה ולתכנת דברים חסרי הקשר בלי משמעות אמיתית למה שאני עושה, ואם כבר לחתום שנה וחצי קבע (שאני הולך לחתום מרצון דרך אגב), אז על משהו משמעותי. לא לחתום שנה וחצי בגלל שלושה חודשים קורס.. אלה הכמה מילים שהיה לי להגיד על הנושא, אם אתם רוצים לסיים את השירות בהרגשה שעשיתם משהו משמעותי, חפשו את עצמכם במקום אחר. ציטוט:
עתודה זה משהו אחר לחלוטין, זה ללכת לעשות תואר 3 או 4 שנים ואז עוד שלוש שנים סדיר, ועוד שלוש שנים קבע. אם אתה רוצה ללמוד כבר עכשיו, במקום אחרי הצבא, אז לך על זה, זה בגדול דיי משתלם. אני אישית בחרתי שלא ללכת לעתודה כי לא הייתי מסוגל אחרי התיכון ללכת ללמוד עוד, בוא נגיד שלא הייתי מהמצטיינים בלימודים ;) |
psycho
אם אתה בעד לנחש ולעשות רושם מוטעה, לך על זה. מה שאמרתי זה לא בולשיט, רק מוכיח על החוסר ידע שלך בנושא. שיהיה לך המשך מסלול מיונים מהנה. |
מה צריך לדעת במערכות הפעלה וברשתות ובמסדים?
SQL אני יודע ממש טוב C ו JAVA גם , אני מתחיל לפתח את כישורי ה OOP. וכמו כן קיבלתי המלצה ללמוד PYTHON והתחלתי ללמוד. אבל בקשר לרשתות ומערכות הפעלה אין לי שמץ של מושג מה צריך ללמוד. |
תשמע, מניסיוני איתם, היה עדיף להתמקצע בתחום כלשהו, ולא לקפוץ לתחומים שונים.
אם הייתי במקומך, הייתי ממשיך להשקיע ולפתח את כישורי הOOP, ולא מתחיל ללמוד פייטון. אגב, אין הרבה מה ללמוד, מבחינה תחבירית השפה מאוד דומה לשפות אחרות שאתה בטח מכיר. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ