הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   מחפש ביקורת על http://www.nyotron.co.il/ (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=5134)

Zvaim 11-11-05 16:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי 911fm
וואלה יש פה עוד חברות כאן אם אני לא טועה בסט סרב הזכירו פעם פה שיש לה תמיכה רק בטלפון ובמייל

אז לא תלך לבסט סרב אני רואה שהרבה פה לקוחות אצל בסט סרב וגם ישראל סרב אמר שהוא מתכוון ללכת לבסט סרב

אני מקווה שגילעד מבסט סרב לא כועס שנתתי אותו דוגמא, ולהפך זה מחמאה אפילו.

בכל מקרה יש המון חברות שגם לא מדברות איתך אפילו בטלפון כמו SRV שהם נותנים תמיכה רק דרך אימיילים או המערכת תמיכה שלהם.

אז גם SRV.co.il לא מומלצת?
אין מה לעשות שאתה צריך תמיכה בקשר לבעיות באינטרנט שלך אתה ממתקשר עם הספקית שלך (בזק\ אינטרנט זהב\012 נט\נט ויג'ן\ברק) גם בתוכנות מסרים?
נכון שלא אז מה שונה?
אתה זקוק לתמיכה לא החברה זקוקה לתמיכה.

גלעד נותן תמיכה גם במסנג'ר אולי הוא לא כל היום שם אבל הוא שם

ומזה המשפט הזה "אתה זקוק לתמיכה לא החברה זקוקה לתמיכה" אני משלם כסף אני רוצה בדיוק את מה שמגיע לי, נכון לא חייב תוכנת מסרים אבל אני מעדיף למה שילך לי יותר כסף על שיחות יותר מאשר שאני משלם על האיחסון? אז יוצא שאני משלם על איחסון במקום 50 נגיד 200 אם כל השיחות.
אז שיש לך תמיכה באיי סי או במסן הולך לך כסף על האיחסון וגם אתה מקבל אחלה תמיכה, אני לא אמר שאי אפשר להתקשר אבל יש כאלה שמתקשרים 4 שעות ביום.

וזה שאם אין תמיכה בתוכנות המסרים זה לא אומר שהם לא מומלצים פשוט אני רוצה לקבל תמיכה ישירה ולא לחכות באימייל 900 שעות, ואז אתה שולח עוד הודעה וההוא לא נימצא ואתה תקבל תשובה עוד 5 שעות.

sUP 11-11-05 17:57

מממ הבאת פה הגזמה 200 שקל?! :|
כמה כבר עולה לדבר בטלפון הביתי..

חוץ מזה שאם תשים לב יש להם קו 1-800.. שיחת חינם.
שימו לב לדברים הקטנים.

ShAkShUkA 11-11-05 23:05

הם סוסים אם מייקרוסופט מתאכסנים אצלהם
לך על זה

911fm 12-11-05 00:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sUP
מממ הבאת פה הגזמה 200 שקל?! :|
כמה כבר עולה לדבר בטלפון הביתי..

חוץ מזה שאם תשים לב יש להם קו 1-800.. שיחת חינם.
שימו לב לדברים הקטנים.

אהמ אהמ....................

EDWS מקווה שזה ענה לך על התשובה.

בדרך כלל לרוב החברות האלה יש קו חינם ככה שזה בסדר.

אגב גם לספקית אינטרנט אתה משלם כסף אז מה?... ואתה בכל זאת מתקשר אליהם בשביל לקבל תמיכה
ויותר מיזה אתה מחכה איזה שעה גם עד שיענו לך וגם עוד איזה 10 דקות לפחות עד שפותרים את בעיה ומשלם על השיחה כמו ילד טוב ... ואם אתה רוצה לעזוב אתה לא מפחיד אותם.. אתה מוזמן לעזוב כמוך יש עוד 213123123 אנשים באותה ספקית, אני מאמין שגם ל NYTRON יש המון לקוחות ככה שאתה לא ממש מזיז להם אם תלך או תישאר. ועוד לא ציינתי את העובדה שהבעיה יכולה להמשיך אחרי 10 דקו תשניתקת את השיחה ואז כל התהליך שוב...

אתה יודע מה אמרו לחבר שלי שהיה אצל SRV שהוא אמר להם למה אי אפשר לקבל תמיכה בטלפון ?
לא מדבר איתך על תוכנות מסרים על טלפון שהוא מתקשר ומשלם.
התשובה של SRV :
ציטוט:

אנחנו תומכים רק דרך מערכת התמיכה ואימיילים
הכל חייב לעבור מישם, אם אנחנו רואים לנכון שיש צורך בטלפון תקבל זה מה שיש כרגע, אתה לא חייב להשלים עם זה.
אם אתה לא מרוצה אתה יכול לעזוב אנחנו לא מכריים אנשים להישאר בכוח זה הדרך תמיכה שלנו נכון לעת עתה

psycho 12-11-05 10:40

אני זוכר שלפני שהם נכנסו לתחום של ההוסטינג הם דיברו איתי
המנהל שם פשוט אדם תותח
מחזיק מהם

Dodem 12-11-05 10:42

האתר נראה טוב, חברה רצינית גם.

Neoteric 13-11-05 08:37

תודה לכולם אני חושב שאני אפנה אליהם.
זה שאמר שעדיף חברה שמותמת תמיכה בתוכנות מסרים, זה ממש לא מקצועי. מתי לאחרונה ראית ספקית או חברה גדולה מספקת תמיכה בתוכנות מסרים?
זה פשוט לא נראה מקצועי.

בן.נ. 13-11-05 08:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי PhoenixBoy
תודה לכולם אני חושב שאני אפנה אליהם.
זה שאמר שעדיף חברה שמותמת תמיכה בתוכנות מסרים, זה ממש לא מקצועי. מתי לאחרונה ראית ספקית או חברה גדולה מספקת תמיכה בתוכנות מסרים?
זה פשוט לא נראה מקצועי.

אז תהיה מופתע לשמוע שכיום רוב החברות עובדות ככה חוץ מהגדולות וה"מכובדות" יותר.
ול012 למשל - יש צ'אט אונליין - קרוב :)

freebsd 13-11-05 13:40

אנחנו מספקים תמיכה גם ב MSN
אבל לא מתחייבים להיות שם 24 שעות

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:40.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ