הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   המשטרה עצרו צעירים נאו-נאצים מאזור המרכז (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=53463)

syn 09-09-07 17:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 554058)
עד כמה שהדעה שלי תהיה קיצונית עכשיו (במיוחד בהתחשב בזה שאני גם מחבר העמים), גזר דין הוצאה להורג זה משהו שיתאים להם בדיוק.

תחשבו, מה שונה בהם מאשר באדולף אייכמן?

|...|
זה בדיוק מה שכתבתי בתגובה שלי ב-ynet, וגם אני עולה מחבר העמים.
לפי החוקים במדינת ישראל, אפשר להוציא להורג רק במקרה של נאזיצם עד 1948 אם אני לא טועה.
צריך לשנות את החוק הזה.

ozsason, גם אם זה היה בגלל שאנחנו במדינה דמוקרטית, ברגע שהם פוגעים בחוקי היסוד של הדמוקרטיה הם מאבדים כל זכות דמוקרטית.

מצורפת תמונה של החלאה שהנהיג את הכנופיה.
http://img127.imageshack.us/img127/1227/76605445ia0.jpg

Illusion 09-09-07 17:35

אם מביאים לי תאלי הזה המנהיג שלהם

אם מביאים לי אותו ככה קשור

נשבע לכם לוקח סכין

מתחיל לחתוך לו אצבע אצבע מסים עם הרגלים אז הידים אחרי זה מוריד לו תאוזנים ומתחיל לעשות לו מלא חתכים שימות בסבל הגועל נפש הזה

Alon.R 09-09-07 17:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 554058)
עד כמה שהדעה שלי תהיה קיצונית עכשיו (במיוחד בהתחשב בזה שאני גם מחבר העמים), גזר דין הוצאה להורג זה משהו שיתאים להם בדיוק.

תחשבו, מה שונה בהם מאשר באדולף אייכמן?

שאייכמן אשכרה פעל בהיקף ענק למימוש אותו חזון?
לדעתי צריך לתת להם להירקב בכלא...

dvirhazout 09-09-07 17:53

הלאאאה שלילת אזרחות ממה שראיתי בוואלה.

DanielS 09-09-07 17:53

כל אחד פה היה חותך להם את האצבעות מוציא להם את האף דרך התחת חותך את הטחול ומציא מהאוזן..

אם הייתם רואים אותו הייתם מזהים שהוא נאו נאצי ?!

rtyewsz 09-09-07 17:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dvirhazout (פרסם 554093)
הלאאאה שלילת אזרחות ממה שראיתי בוואלה.

זה עונש קטן מידיי צריך 12 מאסרי עולם

hhaifa 09-09-07 17:58

שמעתי על זה בחדשות בבוקר,
לא להאמין שמדובר בנוער במדינת ישראל.
אנשים כאלה צריכים לסבול במשך 20 שנה לפחות בכלא ואחר כך להיות מגורשים מהארץ לתמיד, זאת דעתי לפחות.

EpsilonTal 09-09-07 18:16

אני לא מאמין..הנזק שהם גרמו הוא ענק
שיאכלו אחד את השני בכלא
הראו בחדשות בבוקר תמונות..היה להם נשק..מקועקעים בסמלים של צלבי קרס..
הראו איך הם מרביצים לאנשים

שיעשו את זה בכלא אחד לשני..

Kfir.G 09-09-07 18:22

קודם כל אני רוצה להבהיר שבהודעה הבאה אני לא מתכוון לפגוע באף אחד!

לדעתי מקרים שכאלה הם צפויים וסביר מאוד להניח שיחזרו על עצמם. תחשבו על זה למה היה בעצם צורך למדינה לעם היהודי? מאחר שבכל מקום הם נתקלו באנטישמיות! (לא רק אני יודע אבל אחת הסיבות) אז למה אתם חושבים בדיוק שכשמעלים לפה אנשים שאין להם זיקה לדת היהודית כלל זה לא יקרה? זה יקרה וכמו שראיתם זה כבר קרה! גם אם מגיעה לארץ משפחה של אמא יהודיה, אבא לא יהודי ומספר ילדים אתם חושבים שהכל יהיה בסדר עם הילדים הללו? במקרה ולדוגמה ההורים מתגרשים אתם חושבים שהילדים לא יכולים לתפוס את זה כמשהו שלילי ביהדות? לדעתי צריך להעלות לארץ אנשים יהודים ותו לא. אם יש משפחה שרוצה לעלות ארצה כאשר אחד מבני המשפחה הוא אינו יהודי אסור לאפשר לאותו אדם לא יהודי לעלות לארץ עד שיתגייר ולא משנה מי הם בני המשפחה שלו. תבינו שזאת אמורה להיות מדינה של העם היהודי! אני מסכים שאנחנו לא צריכים וגם אין לנו את הזכות להוציא את הערבים, הדרוזים והצ'רכסים שחיו פה לפני הקמת המדינה אבל למנוע עלייה של חלאות כמו הנאו נאצים האלה אנחנו בהחלט יכולים!

מנגד אתם יכולים לומר כמובן שיש הרבה מאוד עולים מחבר העמים שאינם יהודים והם אזרחים למופת אבל בכל מקרה הסבירות שהם או כל אדם לא יהודי אחר להיות נאו נאצי גדולה בהרבה מהסבירות שאדם יהודי יהיה נאו נאצי.

זה דיי מסכם את הדעה שלי בנושא חוץ מדבר אחד שיש לי להוסיף. את אייכמן הוציאו להורג על חיסול בעקיפין של מספר עצום של יהודים אבל אני חושב שבני אדם שמצהירים בגאון שהם נאצים כמו החשודים המופעים בסרט אינם פחות גרועים מאחר והשאיפה שלהם היא להיות בדיוק כמו אייכמן או יותר גרועים. ככה שלכל אחד מהם מגיע אותו העונש שהגיע לאייכמן - הוצאה להורג.

נמרוד 09-09-07 18:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי kfir_dnd (פרסם 554104)
קודם כל אני רוצה להבהיר שבהודעה הבאה אני לא מתכוון לפגוע באף אחד!

לדעתי מקרים שכאלה הם צפויים וסביר מאוד להניח שיחזרו על עצמם. תחשבו על זה למה היה בעצם צורך למדינה לעם היהודי? מאחר שבכל מקום הם נתקלו באנטישמיות! (לא רק אני יודע אבל אחת הסיבות) אז למה אתם חושבים בדיוק שכשמעלים לפה אנשים שאין להם זיקה לדת היהודית כלל זה לא יקרה? זה יקרה וכמו שראיתם זה כבר קרה! גם אם מגיעה לארץ משפחה של אמא יהודיה, אבא לא יהודי ומספר ילדים אתם חושבים שהכל יהיה בסדר עם הילדים הללו? במקרה ולדוגמה ההורים מתגרשים אתם חושבים שהילדים לא יכולים לתפוס את זה כמשהו שלילי ביהדות? לדעתי צריך להעלות לארץ אנשים יהודים ותו לא. אם יש משפחה שרוצה לעלות ארצה כאשר אחד מבני המשפחה הוא אינו יהודי אסור לאפשר לאותו אדם לא יהודי לעלות לארץ עד שיתגייר ולא משנה מי הם בני המשפחה שלו. תבינו שזאת אמורה להיות מדינה של העם היהודי! אני מסכים שאנחנו לא צריכים וגם אין לנו את הזכות להוציא את הערבים, הדרוזים והצ'רכסים שחיו פה לפני הקמת המדינה אבל למנוע עלייה של חלאות כמו הנאו נאצים האלה אנחנו בהחלט יכולים!

מנגד אתם יכולים לומר כמובן שיש הרבה מאוד עולים מחבר העמים שאינם יהודים והם אזרחים למופת אבל בכל מקרה הסבירות שהם או כל אדם לא יהודי אחר להיות נאו נאצי גדולה בהרבה מהסבירות שאדם יהודי יהיה נאו נאצי.

זה דיי מסכם את הדעה שלי בנושא חוץ מדבר אחד שיש לי להוסיף. את אייכמן הוציאו להורג על חיסול בעקיפין של מספר עצום של יהודים אבל אני חושב שבני אדם שמצהירים בגאון שהם נאצים כמו החשודים המופעים בסרט אינם פחות גרועים מאחר והשאיפה שלהם היא להיות בדיוק כמו אייכמן או יותר גרועים. ככה שלכל אחד מהם מגיע אותו העונש שהגיע לאייכמן - הוצאה להורג.

נו באמת.. כל מי שרוצה לעלות לארץ ויש לו קשר לארץ יכול. אתה רוצה עוד שונאים? ואם נוציא אותם להורד לא נהיה יותר טובים מהאיראנים והעיראקים. צריך לתת להם עונש, אבל אנחנו לא ברברים שתולים אנשים.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:58.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ