הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ביקורת אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=18)
-   -   איך העיצוב החדש לאתר שלי ...? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=5456)

Eye-Soft 13-11-05 16:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי hi_sorie
אי אפשר לעמוד בתקן כי זה אתר דינאמי והעורך לא עומד בתקן ...

אבל הוא קרוב לתקן :)

שטויות ! כל האתרים שאני מתכנת דינמים לחלוטין ואם העורך לא עומד בתקן, יושבים ומסדרים לא את האמאמא שלו, עד שהוא יעמוד בתקן. העובדה שאתה אומר את זה מוכיחה את מה שתמיד אמרתי, אתה לא מתכנת, אתה ילד שקרא כמה מדריכים וחש את עצמו.

hi_sorie 13-11-05 16:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
שטויות ! כל האתרים שאני מתכנת דינמים לחלוטין ואם העורך לא עומד בתקן, יושבים ומסדרים לא את האמאמא שלו, עד שהוא יעמוד בתקן. העובדה שאתה אומר את זה מוכיחה את מה שתמיד אמרתי, אתה לא מתכנת, אתה ילד שקרא כמה מדריכים וחש את עצמו.

דעתך מתקבלת אני סתם מפתח מערכות שבחיים שלך לא תצליח לתכנת
מעניין שכל מי שקורא לי נוב בסוף מעריך אותי מאוד אחרי שהוא רואה את המערכות שלי ...

ואם הסטיית תקן היא קטנה אני מקבל אותה , לקוח שירצה שהאתר שלו יעמוד בתקן - האתר יעמוד .

יום טוב .

eliav12 13-11-05 17:34

ציטוט:

מחזק,

חי לא חיבבתי אותך מההתחלה.

Ori 13-11-05 19:00

אם האשכול גולש למקומות שהוא לא צריך לגלוש,
כמו שכשאני מכין ביצה קשה והמים גולשים לגז,

המים הגולשים, יכבו את הגז ובנוסף לכל !!! ילכלכו את הכריים.

ואחרי זה אמא שלי באה אליי ואומרת, "אורי, למה אתה עשית לי לכלוך בכריים היפות שלי" ?

בכל מקרה,

מקווה שהבנתם ת'פואנטה.

לא רוצה סטיות ללא הקשר.

crazy 13-11-05 19:24

חחחח ככה מתכנתים מה אתה עושה עמודים index.php?act=projects ועושה את זה בתור לינק :-)

Eye-Soft 13-11-05 23:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי hi_sorie
דעתך מתקבלת אני סתם מפתח מערכות שבחיים שלך לא תצליח לתכנת
מעניין שכל מי שקורא לי נוב בסוף מעריך אותי מאוד אחרי שהוא רואה את המערכות שלי ...

ואם הסטיית תקן היא קטנה אני מקבל אותה , לקוח שירצה שהאתר שלו יעמוד בתקן - האתר יעמוד .

יום טוב .

מוזר, חשבון הבנק שלי, שכולו מהכסף שהרווחתי מתכנות חושב אחרת, במיוחד בגלל העובדה שהוא כולל 5 אפסים...

hi_sorie 14-11-05 00:03

ציטוט:

מוזר, חשבון הבנק שלי, שכולו מהכסף שהרווחתי מתכנות חושב אחרת, במיוחד בגלל העובדה שהוא כולל 5 אפסים...

שיהיה ....

אל תזלזל במי שאתה לא מכיר ...

זה המשפט היחידי שיש לי לומר לך , ואם אתה כל כך עשיר ויש לך לפי מה שאתה אומר יותר ממאה אלף שקל מתכנות אתרים אז מה אתה עושה בהוסטס? חחחחח

עשה לי טובה את גיל 12 עברתי ...

לך תזיין תשכל למישהו אחר... קלק 5 אפסים ...

hi_sorie 14-11-05 00:03

אולי 00000 זה שמע יותר טוב .. חחחח

zurih 14-11-05 00:08

עיצוב גרוע לדעתי.
האתר חמוד.

hi_sorie 14-11-05 00:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי zurih
עיצוב גרוע לדעתי.
האתר חמוד.

תודה .
חבר עכשיו מכין לי משהו אחר , נקווה לטוב.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:39.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ