![]() |
ציטוט:
אגב - דור 3 - רמות הקרינה הגבוהות ביותר. |
אם כל הכבוד, אני לא מדבר שעות ביום, אולי בחודש.
חשבון הטלפון שלי לא עבר בשלוש שנים האחרונות את ה120 ש"ח :) חוץ מזה שיש מדבקות נגד קרינה. |
ציטוט:
בקשר למדבקות, זה די בדיחה, זה לא באמת עובד. אם זה היה עובד היו מכניסים דברים כאלה בתוך המכשיר וכל העסק של הקרינה לא היה עולה לתודעה מלכתחילה. |
ציטוט:
|
אני משתמש באוזיינה רגילה בד"כ, ושיהיה לי דור שלוש אשתמש בבלוטוס.
|
K800i, רק שתידע, הרמקול לא "באמת" חלש כ"כ, ניתן להגביר אותו דרך המחשב ואל תשגעו אותי.
|
תקנה את הפלאפון ותשים על מצב טיסה=]
ככה לא יהיה ויכוח על קרינה חח |
שמע אישית בחיים לא הייתי בוחר משהו שהוא שונה מנוקיה. הכי ידידותי ואיכותי שיש.
אם הייתי צריך לשדרג את המכשיר הנוכחי שלי הייתי משדרג לE65 נראה בובה של מכשיר. עד כמה שאני יודע 6280 הוא היה נפילה של נוקיה... מעניין אם שיפרו אותו משמעותית בגירסה החדשה שהיא ה6288. קנייה מהנה. |
תודה לכולם, החלטתי ללכת על 6288 :)
יש לי שתי הצעות, אחת מסלקום ואחת מאורנג', אורנג': 30 ש"ח על מכשיר לחודש, במידה ואני עובר את ה50 שקלים בחודש, אני מקבל זיכוי מלא על המכשיר. כמובן שאני מחוייב גם באינטרנט שזה 20 שקלים בחודש, וזה נחשב חלק מהחמישים ש"ח, ככה שמצידם אני אדבר ב30 שקל (די ברור) ואקבל את המכשיר חינם. בנוסף, 20 SMSים ליום חינם. ו49 אגורות לדקת שיחה למשך 150 דקות בחודש (אני לא עובר את זה), לאחר מכן 69 אגורות. סלקום: מקבל מכשיר דור שלישי נוסף - מתנה, 51 שקלים לחודש, במידה ואני עובר את ה200 שקלים (מה שלא נראה לי) אני מקבל זיכוי על המכשיר. 60 אגורות לדקת שיחה. ובכן, דעתכם? על איזו ללכת? |
6288.
בתור אחד שיש לו ת'מכשיר אני מרוצה עד השמיים :] |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ