הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   איזה פלאפון לדעתכם יותר טוב? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=55257)

Dennis Ray 18-10-07 21:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי WoTC (פרסם 568730)
מה נראה לך? :S
שאני אהיה בלי פלאפון?
תחיה אתה בלי פלאפון, יום אחד.

אני חי כבר כמה חודשים בלי פלאפון, זה לא קריטי. נכון שזה לא נוח בהרבה מצבים אבל לפחות אני מרגיש טוב עם עצמי. אם אתה עדיין מרגיש טוב עם עצמך למרות שאתה יודע שאתה (ומליונים רבים) הורסים באופן קטלני את הבריאות שלהם, וזה לא מפחיד אותך - תדבר שעות על גבי שעות כל יום בפלאפון. תמשיך להקרין קרינה בלתי מייננת למוח בפנאן. כמו שאומרים "אם תתעלם, הבעייה לא תיעלם". יום טוב ;)

אגב - דור 3 - רמות הקרינה הגבוהות ביותר.

Qweb 18-10-07 22:10

אם כל הכבוד, אני לא מדבר שעות ביום, אולי בחודש.
חשבון הטלפון שלי לא עבר בשלוש שנים האחרונות את ה120 ש"ח :)
חוץ מזה שיש מדבקות נגד קרינה.

Dennis Ray 18-10-07 22:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי WoTC (פרסם 568787)
אם כל הכבוד, אני לא מדבר שעות ביום, אולי בחודש.
חשבון הטלפון שלי לא עבר בשלוש שנים האחרונות את ה120 ש"ח :)
חוץ מזה שיש מדבקות נגד קרינה.

יופי, לפחות תנסה לדבר כמה שיותר בטלפון כשאתה יכול ולהשתמש בדיבורית או ברמקול בפלאפון כשאפשר (למרות שזה רק מפחית מהקרינה ולא מבטל לחלוטין).

בקשר למדבקות, זה די בדיחה, זה לא באמת עובד. אם זה היה עובד היו מכניסים דברים כאלה בתוך המכשיר וכל העסק של הקרינה לא היה עולה לתודעה מלכתחילה.

נמרוד 18-10-07 22:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kazuma (פרסם 568772)
אני חי כבר כמה חודשים בלי פלאפון, זה לא קריטי. נכון שזה לא נוח בהרבה מצבים אבל לפחות אני מרגיש טוב עם עצמי. אם אתה עדיין מרגיש טוב עם עצמך למרות שאתה יודע שאתה (ומליונים רבים) הורסים באופן קטלני את הבריאות שלהם, וזה לא מפחיד אותך - תדבר שעות על גבי שעות כל יום בפלאפון. תמשיך להקרין קרינה בלתי מייננת למוח בפנאן. כמו שאומרים "אם תתעלם, הבעייה לא תיעלם". יום טוב ;)

אגב - דור 3 - רמות הקרינה הגבוהות ביותר.

אוזניות בלוטוס?

Qweb 18-10-07 22:44

אני משתמש באוזיינה רגילה בד"כ, ושיהיה לי דור שלוש אשתמש בבלוטוס.

ikkon8 18-10-07 23:05

K800i, רק שתידע, הרמקול לא "באמת" חלש כ"כ, ניתן להגביר אותו דרך המחשב ואל תשגעו אותי.

maor 19-10-07 00:58

תקנה את הפלאפון ותשים על מצב טיסה=]
ככה לא יהיה ויכוח על קרינה חח

Peleg 19-10-07 01:32

שמע אישית בחיים לא הייתי בוחר משהו שהוא שונה מנוקיה. הכי ידידותי ואיכותי שיש.
אם הייתי צריך לשדרג את המכשיר הנוכחי שלי הייתי משדרג לE65 נראה בובה של מכשיר.
עד כמה שאני יודע 6280 הוא היה נפילה של נוקיה... מעניין אם שיפרו אותו משמעותית בגירסה החדשה שהיא ה6288.
קנייה מהנה.

Qweb 19-10-07 09:51

תודה לכולם, החלטתי ללכת על 6288 :)
יש לי שתי הצעות, אחת מסלקום ואחת מאורנג',
אורנג':
30 ש"ח על מכשיר לחודש, במידה ואני עובר את ה50 שקלים בחודש, אני מקבל זיכוי מלא על המכשיר.
כמובן שאני מחוייב גם באינטרנט שזה 20 שקלים בחודש, וזה נחשב חלק מהחמישים ש"ח, ככה שמצידם אני אדבר ב30 שקל (די ברור) ואקבל את המכשיר חינם.
בנוסף, 20 SMSים ליום חינם.
ו49 אגורות לדקת שיחה למשך 150 דקות בחודש (אני לא עובר את זה), לאחר מכן 69 אגורות.

סלקום:
מקבל מכשיר דור שלישי נוסף - מתנה, 51 שקלים לחודש, במידה ואני עובר את ה200 שקלים (מה שלא נראה לי) אני מקבל זיכוי על המכשיר.
60 אגורות לדקת שיחה.

ובכן, דעתכם?
על איזו ללכת?

DaNieLLL 19-10-07 09:57

6288.
בתור אחד שיש לו ת'מכשיר אני מרוצה עד השמיים :]

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:56.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ