הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   פורום תיכנות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   [מתועד] חיתוך אתר (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=56311)

Cream 11-11-07 13:15

ואללה יפה מאוד אחי! באמת אם היית עושה את זה יותר בתור מדריך ולא בתור תצוגה של הידע זה היה עוזר פה להרבה חבר'ה..
בכל מקרה באמת יפה מאוד.

tsART 11-11-07 14:14

תודה רבה , הורדתי את הכלים (התוספים לפיירפוקס) שוב תודה !

BlueNosE 11-11-07 15:25

אני חייב לציין שאף פעם לא עבדתי עם הCROP TOOL..
אני חותך בצורה שונה לגמרי ואני יכול להתאים את זה לSTRICT בקלות (אם כי אני מעדיף את תקן הTraditional, בגלל מגבלות שלא קשורות לעיצוב).
עיצוב כזה אפשר לעשות בפחות משעה בלי הCROP TOOL, אבל כל אחד והשיטה שלו.

יוזמה יפה.

WebProject 11-11-07 16:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BlueNosE (פרסם 577593)
אני חייב לציין שאף פעם לא עבדתי עם הCROP TOOL..
אני חותך בצורה שונה לגמרי ואני יכול להתאים את זה לSTRICT בקלות (אם כי אני מעדיף את תקן הTraditional, בגלל מגבלות שלא קשורות לעיצוב).
עיצוב כזה אפשר לעשות בפחות משעה בלי הCROP TOOL, אבל כל אחד והשיטה שלו.

יוזמה יפה.

ככה אני עובד, פחות משעה מבחינתי זה פשוט חיפוף, אני עובד לאט ויסודי, לא רואים את זה בסירטון בגלל שהוא מואץ.

אני לא יודע איך אתה עובד, אני עובד עם הCROP TOOL, לוקח את כל התמונות שחתכתי, ומצרף אותן ביחד כXHTML STRICT.

אין טבלאות, אני חוסך בתמונות, אם תשים לב גם אני משתמש כל הזמן בהגדלה כדי לראות שאני יושב בידיוק על הפיקסלים.

BlueNosE 11-11-07 17:00

אתה לא מיוחד בקטע של ההגדלה,
וזה שבשבילך זה חיפוף זה לא אומר כלום.
בשבילי לחתוך זה סיוט ובכל זאת אני עושה את זה יותר מהיר ממך כנראה, אז זה לא קשור בכלל.
ולמען השיחה אני יכול לומר שגם אני מקודד בDIVים. טבלאות צריך רק כדי למשוך את העיצוב באופן שווה מ2 הכיוונים.

WebProject 11-11-07 18:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BlueNosE (פרסם 577655)
בשבילי לחתוך זה סיוט ובכל זאת אני עושה את זה יותר מהיר ממך כנראה, אז זה לא קשור בכלל.
ולמען השיחה אני יכול לומר שגם אני מקודד בDIVים. טבלאות צריך רק כדי למשוך את העיצוב באופן שווה מ2 הכיוונים.

אתה מתחיל לעלות לי על העצבים.. אתה מתנהג כמו ילד קטן, ואני לא אוהב את זה, לא נראה לך? אל תגיב.

ואם לא הבנת על מה אני מדבר, "ובכל זאת אני עושה את זה יותר מהיר".

יום טוב.

Daniel 11-11-07 18:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BlueNosE (פרסם 577655)

אז אולי תשתף אותנו בשיטת החיתוך שלך?

mayden 11-11-07 18:33

כל הכבוד, אחלה יוזמה.

אבל בשביל מה אתה משתמש בכלים למדידות? הרי רשום לך את הגובה\רוחב של התמונה עצמה, אז אתה פשוט מציב את זה.

WebProject 11-11-07 19:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mayden (פרסם 577691)
כל הכבוד, אחלה יוזמה.

אבל בשביל מה אתה משתמש בכלים למדידות? הרי רשום לך את הגובה\רוחב של התמונה עצמה, אז אתה פשוט מציב את זה.

לפעמים מהר יותר לעבוד ככה, ולפעמים יש רווחים שכמובן אני לא חותך, אז כדי לדעת את הmargin\padding אני משתמש במדידה.

BlueNosE 11-11-07 22:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי WebProject (פרסם 577686)
אתה מתחיל לעלות לי על העצבים.. אתה מתנהג כמו ילד קטן, ואני לא אוהב את זה, לא נראה לך? אל תגיב.

ואם לא הבנת על מה אני מדבר, "ובכל זאת אני עושה את זה יותר מהיר".

יום טוב.

אוי, ואני ילד קטן.
תגובה פרופרציונלית בהחלט. |Rolleyes|
בסה"כ לא הצלחת לקרוא את מה שאמרתי כמו שצריך. ואני אסביר שוב כמו שצריך.

אתה באת בגישה של "יותר זמן זה יותר טוב". ניסיתי להבהיר לך שזה לא בהכרח ככה. לומר שאתה "לא מחפף" זה בעצם לומר שאני כן, ובסה"כ ניסיתי להציג לך נקודה אחרת שלא שמת לב אליה והיא שלא בהכרח צריך לבצע את זה בדרך הארוכה הזאת בשביל להגיע לאותה תוצאה.

ילד קטן, האמנם? מי זה שיצא כאן עצבני וחסר פרופורציות בתגובה שלו? בכלל לא התכוונתי לעצבן אותך.

ציטוט:

אז אולי תשתף אותנו בשיטת החיתוך שלך?
דניאל,
השיטה שלי הרבה יותר פשוטה. אולי הדרך קצת פחות ברורה אבל כשמתרגלים לשיטה זה מאוד פשוט.
אתה מוזמן לבוא אלי למסנג'ר ולשמוע הסבר מקיף, כי לצלם אני לא אצלם.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:58.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ