![]() |
אוקי...תודה רבה
שאלה אחרונה... ע"פ מה שרועי אמר - ציטוט:
|
השאלה היא מה?
מה אתה רוצה לחסום? לוח בקרה? api של שליטה מרחוק שיש גישה רק לשרת מסויים?? |
אני דיברתי על שני מקירם שונים..
עכשיו אני מצדבר על משהו אחר.. כיצד אני יחסום כניסה לדף מסויים ע"י הקלדתו בשורת הכתובות (הכווהנ שלי היא כזו כאשר אני יקליד - admin.php?act=pages הוא יכנס לי לדף sources/pages.php אבל, כאשר אני יקליד sources/pages.php בשורת הכתובות שלא יכנס... מדוע אני צריך את זה? ע"מ לחסוך לעצמי את בדיקת הרשאות המשתמש בכל דף ודף..) |
תעשה בקובץ admin.php איזשהו define והערך שלו יהיה true
ובכל דף ודף שאתה לא רוצה שיכנסו דרך הכתובת אלא דרך admin.php תעשה: PHP קוד:
|
אני לא מבין, כאילו אנחנו בונים לך את המערכת?
תחשוב קצת!- אם אתה עובד עם לקוחות זו לא צריכה להיות בעיה בשבילך!.. קודם תנסה לפתור בעצמך לפנה שאתה פונה לפה, אחרת לא יצא מזה כלום. |
אז לא יותר פשוט לעשות include לקובץ שבודק הרשאה?
עריכה Bakuאתם לא בונים לי את המערכת.. לא סתם אני שואל פה..הרי יכולתי למצוא הכל באתר php אני שואל כאן שאלות שיש מאחוריהם רעיון לשאר האנשים. כמו כן אני לא ביקשתי קודים אלא רעיונות כיצד לעשות את זה.. |
אני לא מתכוון לפגוע או משהוא, אבל הדברים האלו מאוד בסיסיים...
בכל אופן, בהצלחה. |
ציטוט:
אז למשל במקרה שלך אתה יכול לעשות אינקלוד לקובץ logincheck.php שככה אני קורא לו אצלי ^_^ וקודם כל אתה בודק אם המשתמש קיים ואז משווה את הסיסמה שלו בעוגייה לסיסמה שבמסד... ואז בקוד שהביא לך רועי נוי בעמוד הראשון אתה עושה באותו קובץ logincheck שימוש באותו תנאי רק שאתה לא מביא שגיאה בקובץ בדיקה אתה רק נותן ערך true/1 למשתנה $pages למשל ואז התנאי הראשי אחרי שאתה עושה אינקלוד לקובץ logincheck.php בקובץ page.php הוא if ($page=1) למשל... ואם לא אתה מביא לו שגיאה שאין לו הרשאה לעמוד המסוים... ככה אתה גם חוסך לעצמך בשלבים מאוחרים יותר אם אתה רוצה לשנות משהו בתנאי את הלעבור בכל הקבצים ולשנות את התנאי... ואתה פשוט משנה את הקובץ logincheck.php |
ככה פעלתי עד היום..
ניסתי לחסוך לעצמי את זה;) תודה בכל מקרה..עניתם על הכל.. |
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ