הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Domains - שמות מתחם (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=47)
-   -   דומיין חדש ומחודש: Yea.co.il (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=57569)

Or 08-12-07 12:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ranker (פרסם 588359)
תודה, אך אני לא מחפש שותף.

כן, זה הולך להיות פורטל ילדים \ נוער.
(משהו בסגנון של מומו הפרה, טיפו. על אותו העקרון עם כל מיני פינות, פתיחת דפים אישיים, בעתיד גלריות וכו')

יפה זה בדיוק התוכן שאתה צריך לדומיין שכזה, אם תירצה לעבוד איתי בשיתוף עם הדומיין Photogallery.co.il או לקנות אותו תגיד לי.

RAS 08-12-07 16:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Or (פרסם 588474)
יפה זה בדיוק התוכן שאתה צריך לדומיין שכזה, אם תירצה לעבוד איתי בשיתוף עם הדומיין Photogallery.co.il או לקנות אותו תגיד לי.

תודה,
אך אני לא מעוניין בהצעה.

רוי.

idan-levi 18-12-07 15:12

מזה???? מה אתה חושב שאתה עושה זה הדומיין שלי!!!

אני פתחתי את האתר Yea ..שנפתח תחת הרדיו ריספקט ואז עבר לאתר רישמי של הורדות מוזיקה ישירות מכל הסוגים בחודש יולי 07 ..

עבד חודשיים וחצי ואז נסגר לשבועיים-שלוש והשתנה לאתר מוזיקה הורדות ישירות רק בסיגנון היפ הופ ואלקטרו האוס.

הוא פעל עד אמצע חודש 11 וקיבל תגובות רציניות וטובות, לינקים שלו פורסמו באתרים מחו"ל ובארץ ללא הפסקה והיו כמויות של הורדות ענקיות! כי היינו שמים מוזיקת אלקטרו האוס והיפ הופ שאין באינטרנט שיחרורים ענקיים.

הוא נסגר בגלל שהחשבון האיחסון שלו הושעה בגלל שלא שולם, כי זה חבר שלי מטפל בזה והחברה סגרה סתם, אני עובד על זה.

והמון שואלים מה קורה עם האתר ומתים שהוא יחזור...מה אתה בא ומנסה לקחת את הודמיין? ואיך זה אפשרי בכלל?? הוא נקנה כבר לפני חצי שנה איך אתה לוקח?

בקיצור תעביר חיפוש בגוגל תראה שהוא היה אתר מוזיקה אני מקווה שלא תפתח שום אתר ושום דבר זה שלי.

RAS 19-12-07 22:03

א' הדומיין שלי, הוא לא שלך.
ב' למה שאני לא אפתח עליו אתר? עשיתי חיפוש ובמקרה הדומיין היה פנוי -> אז קניתי אותו.

Shart 19-12-07 22:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי idan-levi (פרסם 592321)
מזה???? מה אתה חושב שאתה עושה זה הדומיין שלי!!!

אני פתחתי את האתר Yea ..שנפתח תחת הרדיו ריספקט ואז עבר לאתר רישמי של הורדות מוזיקה ישירות מכל הסוגים בחודש יולי 07 ..

עבד חודשיים וחצי ואז נסגר לשבועיים-שלוש והשתנה לאתר מוזיקה הורדות ישירות רק בסיגנון היפ הופ ואלקטרו האוס.

הוא פעל עד אמצע חודש 11 וקיבל תגובות רציניות וטובות, לינקים שלו פורסמו באתרים מחו"ל ובארץ ללא הפסקה והיו כמויות של הורדות ענקיות! כי היינו שמים מוזיקת אלקטרו האוס והיפ הופ שאין באינטרנט שיחרורים ענקיים.

הוא נסגר בגלל שהחשבון האיחסון שלו הושעה בגלל שלא שולם, כי זה חבר שלי מטפל בזה והחברה סגרה סתם, אני עובד על זה.

והמון שואלים מה קורה עם האתר ומתים שהוא יחזור...מה אתה בא ומנסה לקחת את הודמיין? ואיך זה אפשרי בכלל?? הוא נקנה כבר לפני חצי שנה איך אתה לוקח?

בקיצור תעביר חיפוש בגוגל תראה שהוא היה אתר מוזיקה אני מקווה שלא תפתח שום אתר ושום דבר זה שלי.

חח מה אתה רוצה?הרגת אותי..
הדומיין הזה רשום על שמו|דמעות|

SlideR 19-12-07 22:22

מה אתה רוצה להגיד?
הוא קנה את הדומיין , אתה רוצה אותו? תציע לו הרבה כסף בשביל הדומיין.

idan-levi 20-12-07 20:03

^ מה קשור אחי...
איך זה אפשרי שהוא קנה בכלל? קניתי את זה לפני חצי שנה....עוד לא נגמר לזה אפילו..
רציתי לקנות בחזרה את האיחסון וככה האתר היה עולה שוב פתאום הוא בא ואומר שהוא קנה איך זה אפשרי..
ונו מה יצא בחיפוש בגוגל? ראית כבר את מה שהיה??

RAS 20-12-07 20:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי idan-levi (פרסם 593062)
^ מה קשור אחי...
איך זה אפשרי שהוא קנה בכלל? קניתי את זה לפני חצי שנה....עוד לא נגמר לזה אפילו..
רציתי לקנות בחזרה את האיחסון וככה האתר היה עולה שוב פתאום הוא בא ואומר שהוא קנה איך זה אפשרי..
ונו מה יצא בחיפוש בגוגל? ראית כבר את מה שהיה??

עובדה שנגמר.
ובסדר אז מה אם הוא היה שלך? עכשיו הוא שלי.

Opacity 20-12-07 20:57

חחח עידן נגמר לך אין מה לעשות אתה יכול להמשיך לבכות

Tomer 20-12-07 23:57

אדון עידן לוי,

לא יפה לצאת ככה על אנשים בפומבי. יש לך אזהרה,
ואני מקווה שזו הפעם האחרונה.

עד כאן הגנון להיום.

תמשיכו בדיון.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:41.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ