![]() |
אחח סנדוקן...אחד מהסדרות!! (יש לי מוקלט משהו כמו 4-5 פרקים...).
מייטימקס...גם אחת מהטובות...מת על הרשע שם (בנוי מעצמות). הנסיך המדליק מבלאייר - אחלה של סדרה !!! (ראיתי כשהיה בערוץ הילדים ולא בערוץ אחד). אגב זכרונות...ידעתם שבערך שבוע לסיום השביתה (חנוכה) היה בג'טיקס יום שלם של פאוור-רינג'רס העונה ה1? ראיתי :). |
ציטוט:
חחחח גם לי יש וגיליתי שלעוד כמה חברים שלי חחח וכמעט על הכל עניתי נכון חח זה פשוט ענק אבל לא נולדתי באייטיז.. נולדתי בניינטיז (91) ווואלה אני זוכר כאן כמעט הכל.. בסדרות היה גם את קרמן סנטיאגו ועוד כמה שלא קופצים לי עכשיו שהיו פשוט סדרות מטורפות.. אני אישית הכי אהבתי את המומינים.. אגב לפי דעתי בסעיף של המשחקים חובה להוסיף את כל הרשימה הארוכה של המשחק קין...(1,2,3,4,5,6,7,8,9...) |
ציטוט:
2) קראו לתוכנית סימבה חחחחח גם אני הייתי רואה אותה נראה לי שגם במבי היה שמה בתוכנית חחח תוכנית חזקה ביותר |
שטויות , נולדתי ב94' ואני עניתי על 20 :P
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
וכן אכן משחקים נוסטלגים |
ציטוט:
והתמונה, אין ממש מה לתאר, תמונה ירוקה של דשא, יש מעין כלוב מאבנים בצד ובפנים יש שני אנשים מוזרים שמתרוצצים. והמבט על המשחק הוא מבט על כזה כמו במשחקים של פוקימון לגיים בוי (שגם זה אגב מעלה בי זכרונות |לב| ) |
במבי:
http://www.anonymous.org.il/pic/bambi.jpg וגם אני ראיתי את הזה עם העלים .. רק שכחתי איך קוראים לזה. אגב, רובינזון קרוזו |לב| |
חח זוכרים את אוליבר טוויסט ?
ומי שזוכר גם את עלובי החיים |
ואם כל התשובות שלי יצאו חיוביות?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ