הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   עצומה למען איצטדיון חדש בחיפה, בואו לחתום ! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=60554)

Oren2 06-03-08 14:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Assaf772 (פרסם 614275)
לא חותם! ביתר אלופה !!!

בוגר :-/

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SlipY (פרסם 614278)
אז אני לא אוהד כבר מזמן קבוצה.. אבל פעם הייתי אוהד של חיפה ועכשיו השאלה, לבנות איצטדיון חדש דנדנש, לא נשמע מיותר ? לא חבל על הכסף ?

יש לנו איצטדיון אחד בינלאומי שעושה את העבודה שלו כמו שצריך והוא נמצא במרכז הארץ (רמת גן) אם זה היה לגבי שיפוץ האצטדיון מסיבה אחת או אחרת זה היה נשמע הגיוני אבל לבנות איצטדיון חדש לחלוטין ? זה אגב כן מכספי משלם המיסים ולא יעקב שחר הוא זה ששולף את העט וחותם על הצ'ק..

בכל מקרה לדעתי צריך לבטל את העצומה הזאת.. (לא שאני יעשה משהו בנוגע לזה )

סמי עופר משלם את רוב הסכום, ורמת גן באמת לא כל כך ראוי..

WebPower.co.il 06-03-08 14:46

האתר לא עולה..

yNaxon 06-03-08 14:50

לא חותם, אוהדי חיפה עם כל הכבוד לא ממלאים את קרית אליעזר, אין לכם צורך באיצטדיון ענקי. (ו - 14,000 זה מספר מכובד מאד בישראל)

Elior 06-03-08 19:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי YsTyle (פרסם 614329)
לא חותם, אוהדי חיפה עם כל הכבוד לא ממלאים את קרית אליעזר, אין לכם צורך באיצטדיון ענקי. (ו - 14,000 זה מספר מכובד מאד בישראל)

גם נבחרת ישראל לא ממלאת את איצטדיון ר"ג, למה הם לא עוברים לשחק בקריית שמונה, לויטה, דוחא, וסרמיל?

אני לא מאמין שיש פה אשכרה אנשים שנגד מתקן אימונים ואיצטדיון חדשים, רק כי הוא לא יבנה לקבוצה שהם אוהדים.

לכו תתלוננו אח"כ בתור קבוצה אורחת שהאיצטדיון מגעיל ואתה צריכים לשבת ביציע ב'...קנו משקפות בדרך...

Jonathan 06-03-08 19:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior (פרסם 614422)
לכו תתלוננו אח"כ בתור קבוצה אורחת שהאיצטדיון מגעיל ואתה צריכים לשבת ביציע ב'...קנו משקפות בדרך...

סיכמת את הנושא בדרך הכי טובה שיכולה להיות .
גם אוהדי ביט"ר לא ממלאים לרוב את טדי ...

רותם 06-03-08 19:47

לא חותם!
יש כבר איצטדיון יפה בחיפה וצריך להשקיע במקומות שאין בהם איצטדיונים לדוגמא קריית שמונה ששם באמת ראוי לבנות איצטדיון חדש!

Elior 06-03-08 20:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי רותם (פרסם 614442)
לא חותם!
יש כבר איצטדיון יפה בחיפה וצריך להשקיע במקומות שאין בהם איצטדיונים לדוגמא קריית שמונה ששם באמת ראוי לבנות איצטדיון חדש!

לא הבנת את עניין העצומה. איצטדיון וקרקע ותוכניות כבר יש. יכלו להתחיל בבניה שלו עוד מזמן, מה שמונע זה רק תושבי השכונה שמפחדים מהפקקים שיווצרו בשעות משחקים.

ואני מסכים איתך, שאיצטדיונים כמו בקריית שמונה זקוקים לשיפוץ, אבל אפשר גם וגם. הטוטו משקיע בעשרות מקומות בו זמנית...זה שיבנו איצטדיון חדש בחיפה, לא אומר שאי אפשר לבנות גם במקום אחר בארץ...

אני לא מבין מאיפה אתם מביאים את השטויות האלו...

Assaf772 09-03-08 20:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior (פרסם 614279)
ילד...

זה לא בא מכספי משלם המיסים. זה בא מכספי ההימורים (טוטו), ובא מתרומה של סמי עופר.
מיותר? בטוח לא.
איצטדיון ר"ג ראוי? הצחקת אותי.

ומה לעשות - בדיוק כמו שבונים דירות חדשות ולא משפצים ישנות, בדיוק כמו שבונים אולמי כדורסל, מגרשי טניס ובריכות שחייה - גם מגרשי כדורגל בונים חדשים.

איזה ילד אני בידיוק ? שתורם לקבוצה שאני שונא שיהיה להם איצטדיון ?

רותם 09-03-08 21:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior (פרסם 614449)
לא הבנת את עניין העצומה. איצטדיון וקרקע ותוכניות כבר יש. יכלו להתחיל בבניה שלו עוד מזמן, מה שמונע זה רק תושבי השכונה שמפחדים מהפקקים שיווצרו בשעות משחקים.

ואני מסכים איתך, שאיצטדיונים כמו בקריית שמונה זקוקים לשיפוץ, אבל אפשר גם וגם. הטוטו משקיע בעשרות מקומות בו זמנית...זה שיבנו איצטדיון חדש בחיפה, לא אומר שאי אפשר לבנות גם במקום אחר בארץ...

אני לא מבין מאיפה אתם מביאים את השטויות האלו...

צודק! אני חוזר בי, לא קראתי בכלל וישר הסקתי מסקנות אבל אני עדין חושב שעדיף להיתרכז במקומות בארץ שאין בהם איצטדיונים סבירים ואז בכיף לעלות את רמת שאר האיצטדיונים בארץ עד אז צריך להשקיע את מרבית הכסף במקומות שרואיים קצת יותר לקבל איצטדיון ראוי לעיר! (אחת מהן היא לדעתי ק"ש - אגב שלא תסיקו דברים אני אוהד בית"ר וגר בצפת).
וגם בצדק יש לתושבי השכונה מימה לפחד, אפחד לא רוצה ביום מוצ"ש או במהלכה להיות מפוקק ואני בטוח שזה גם מפריע לרווחת השכנים הרעש והתהמולה שתהיה מתחת לחלונם.

Jonathan 09-03-08 22:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Assaf772 (פרסם 615183)
איזה ילד אני בידיוק ? שתורם לקבוצה שאני שונא שיהיה להם איצטדיון ?

סתם לידע כללי : מגוש א' וגוש ג' רואים לא רע .. אבל אי אפשר לראות משחק מגוש ב' (החלק שנותנים לאוהדים של הקבוצה האורחת).

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:36.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ