הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   אוהדי אחי נצרת ביזו את דקת הדומייה להרוגי הפיגוע אמש בירושלים (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=60748)

nanadav 08-03-08 12:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior (פרסם 614850)
בוא אני אקח דוגמה קיצונית להראות לך כמה אתה טועה...

למה מקיימים טקסי יום הזיכרון ביום השואה? 6 מליון האנשים שנרצחו לא נרצחו אתמול או שלשום, אלא לפני הרבה מאוד שנים.

כמובן שסתם נתתי דוגמא קיצונית, אני לא באמת מתכוון לזה.

בכל מקרה כבודם במקומם מונח של הנפגעים, ויהי זיכרם ברוך. וכמובן, החלמה לכל הפצועים. אני גם כן חושב שצריך לקיית דקות דומיה, אך צריך להעיף את הפוליטיקה מהכדורגל, ובזה אני מתכוון לפרק את אחי נצרת ולא לתת להם זכות קיום בספורט הישראלי אחרי ביזיון כזה, להעיף את סכנין בשניה שהם שוב יעמידו דגלי חמאס ביציע שלהם וכו'...

בוא אני אביא לך דוגמה מה ההבדל, לא יעשו את טקס יום הזיכרון במשחק כדורגל בגרמניה שידוע שהאידיולוגיה של הקהל הביתי היא נאצית.

shoul16 08-03-08 13:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TelecarT (פרסם 614683)
אפשר להוסיף לזה את הבבונים בטוקבקים בynet על ביטול השידור של המשחק של מכבי ת"א בערוץ 10,
ביזיון.

בדיוק אותו דבר בזיון

syn 08-03-08 15:16

להוריד את נצרת מהמפה. אין לכם מושג איזה סוג של אנשים מתגוררים שם.

Elior 08-03-08 16:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי nanadav (פרסם 614867)
בוא אני אביא לך דוגמה מה ההבדל, לא יעשו את טקס יום הזיכרון במשחק כדורגל בגרמניה שידוע שהאידיולוגיה של הקהל הביתי היא נאצית.

סליחה? העיר נצרת נמצאת בתחומי ארץ ישראל, ז"א שהם כפופים לחוקים ולנורמות שהמוסדות השולטים קובעים, לא?

עד שנצרת לא יהיו חלק מפלסטין, אין להם שום זכות להתנהג כך, ואם הם מתנהגים כך - העונש צריך להיות בהתאם.

אין שום קשר לגרמניה, לשואה, ולנאצים פה, אתה מערבב חלב ובשר ואיבדת את כל הפואנטה של הדוגמא שלי.

אתה בקרייה היום גיא?

nanadav 08-03-08 16:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior (פרסם 614901)
סליחה? העיר נצרת נמצאת בתחומי ארץ ישראל, ז"א שהם כפופים לחוקים ולנורמות שהמוסדות השולטים קובעים, לא?

עד שנצרת לא יהיו חלק מפלסטין, אין להם שום זכות להתנהג כך, ואם הם מתנהגים כך - העונש צריך להיות בהתאם.

אין שום קשר לגרמניה, לשואה, ולנאצים פה, אתה מערבב חלב ובשר ואיבדת את כל הפואנטה של הדוגמא שלי.

אתה בקרייה היום גיא?

זה בדיוק מה שאני אומר.
אני הגבתי לתגובה שלך שהגיבוי לגבי רבין.
ציטוט:

רבין זה עניין של פוליטיקה!
אין שום סיבה לקיים דקת דומיה לרבין כי מתחשק להתאחדות, הוא לא נרצח אתמול ולא שלשום, עברו הרבה מאוד שנים מאז.
פה מדובר על רצח יהודים שקרה אתמול!

Elior 08-03-08 17:19

וזה מה שאני מסביר לך, המגרש של נצרת (עילוט, לא?) נמצא בתחומי מדינת ישראל. גם אם המשחק היה נערך בין 2 קבוצות ערביות, עליהן היה לכבד את זכרם של הנרצחים.

ואוהדי בית"ר (וגם חלק של חיפה...וידוע שהיו כאלה) שביזו את זכרו של רבין, גם הם טעו. גם עליהם היה לכבד את זכרו למרות שאינם מסכימים איתו.

x-ray 08-03-08 17:31

אולי לא הבהרתי את עצמי, אני נגד הכנסת פוליטקה לכדורגל, רבין הוא אישיות פוליטית.
אני לא רואה את ההתאחדות מחליטה על דקת דומיה לגנדי בזמן משחק, במה הוא שונה מרבין? (ועשו טובה, אל תגידו לי כמה רבין תרם, אני מכיר את ההיסטוריה).

טבח ביהודים על רקע לאומני זה אסון בכל קנה מידה, כל אזרח ישראלי צריך לכבד את המתים שמתו על לא עוול בכפם (אלא אם תגדירו את היהדות כפשע).

Elior 08-03-08 17:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי x-ray (פרסם 614922)
אני לא רואה את ההתאחדות מחליטה על דקת דומיה לגנדי בזמן משחק, במה הוא שונה מרבין? (ועשו טובה, אל תגידו לי כמה רבין תרם, אני מכיר את ההיסטוריה).

גנדי לא היה יהודי ולא היה ראש ממשלת ישראל. עכשיו בדיעבד כולם חכמים, וכולם מסכימים שפוליטיקה לא צריך להיות מעורבת בשום אופן בכדורגל...

hod206 08-03-08 18:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior (פרסם 614927)
גנדי לא היה יהודי ולא היה ראש ממשלת ישראל. עכשיו בדיעבד כולם חכמים, וכולם מסכימים שפוליטיקה לא צריך להיות מעורבת בשום אופן בכדורגל...

לא גנדי הזה, רחבעם זאבי, גנדי.

דניאל 08-03-08 18:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי hod206 (פרסם 614938)
לא גנדי הזה, רחבעם זאבי, גנדי.

הוא לא היה ראש ממשלה,

באותו אופן, לא עומדים דקת דומייה לכבודו של ארלוזורוב.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:50.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ