![]() |
בכדי להתקבל לממר"מ, עדיף* שיהיה לך ידע מוקדם במחשבים, כמו קורסים או לימוד בבית ספר של שפת C, וכד', ככה יש לך כבר צעד קדימה אצלם .
פרופיל 97 וקב"א גבוה . אתה רק בתחילת הדרך, צו ראשון וכו' .. תעשה רושם טוב ומכובד ברעיונות.. הם קוראים את שפת הגוף שלך וכותבים עליה דברים וכו'.. בהצלחה :] . |
ציטוט:
ציטוט:
מה כדי לומר ומה לא? אם אני רוצה ללכת ליחידות מחשבים.. |
שמע, לא קראתי את כל התגובות כאן, אבל חלק ממה שכן קראתי לא נכונות.
בתור אחד שהיה במיונים לתוכניתן, שלא קוראים לזה בכלל ממרם, קוראים לזה בסמ"ח (בית הספר למקצועות המחשב), פעם היו קוראים לזה ממר"ם, שינו לזה את השם אבל זה לא תפס. המיונים הם גם לתוכניתן וגם למנהל רשת מחשב ומגוון תפקידים נוספים. בשביל להגיע למיונים, אתה צריך להגיד בראיון האישי שלך שאתה מאוד רוצה להיות במשהו שקשור למחשבים, שאתה מבין בנושא והוא מושך אותך. אני אישית אמרתי שאני לא מעוניין להיות קרבי ובוא נגיד שאני לא מתחרט על זה. חוץ מהראיון האישי שלך בצו ראשון, יש את הנתונים האישים, בשביל להגיע לממרם צריך קבא גבוהה (אני מאמין שמעל 52ופרופיל עורפי (64-45). אם יש לך פרופיל קרבי (72,82,97) תוכל להגיע לתפקיד רק אם אתה בן יחיד להורים שלך. חוץ מזה, אין שום דרך להגיע לשם (פרוטקציות מבחינתי זה לא דרך הגיונית בצבא :-) ) המיונים עצמם לא קשים כמו שאמרו פה, אבל צריך ידע מקדים במחשבים בשביל שיהיה אפשר לעבור. שאני הייתי במיונים היינו באיזור ה30 ח'ברה. אני בטוח שלפחות חצי לא עברו. הם לוקחים את האיכותיים ביותר עם הראש המתאים ביותר בשבילם. גם אם לא תגיע למשהו עם מחשבים אל תתבאס, יש עוד מספיק דברים בצבא שאפשר לעשות שלא קשורים למחשבים ולהנות מהם , גם מבחינת התנאי שירות וגם מבחינת האנשים שאתה עובד איתם. אישית, לא הגעתי למה שרציתי לפני הגיוס אבל אני לא מתלונן עכשיו ואני די מרוצה שאני רואה את החברים שלי מהתיכון והטירונות שמנסים לצאת מהמקומות שהם הגיעו אליהם וזה מאוד קשה להם ומשביז אותם. אם יש לך סעיפים בריאותיים שבאמת יכולים להשפיע על התיפקוד שלך, עדיף שתדווח עליהם כבר עכשיו בשביל למנוע בעיות בעתיד. אם תגיע ליחידה קרבית והם יתגלו אתה תתבאס עוד יותר בגלל שברגע שאתה נכנס לקרבי אתה רוצה להשאר שם, ואתה תאלץ לעזוב רפואית. שאלות נוספות? אתה מוזמן לשאול גם פה וגם בפרטי. שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
אז הדרך היחידה אפילו לחשוב על ממר"ם זה פרופיל 64 אני צודק? למדתי C בבית ספר (עדיין לומד) וPHP וכו' מה שלא למדתי במסגרת כל שהיא נותן לי משהו ומה כדי לדעת יש לי עוד זמן ואין לי בעיה להתחיל ללמוד דברים חדשים |
ציטוט:
מה שכן, אתה צריך להוריד פרופיל ל64. בהצלחה עם זה, שתדע שזה לא פשוט כל כך כמו שזה נשמע , אלא אם יש לך סעיפים שמצדיקים את זה.. תלך לרופא שלך ולרופאים מומחים שקשורים לסעיפים שאתה רוצה להוציא (אורטופד לנושאים אורטופדים וכ'ו) ותבקש מהם המלצות רפואיות על הבעיות שלך, עם זה אתה מגיע לצו ראשון ואז יזמנו אותך עוד כמה פעמים בשביל לעשות לך את הבדיקות הרפואיות שצריך לעשות. אני קיבלתי זימון לממרם שנה אחרי שהייתי בצו ראשון בערך, אז אל תלחץ אם אתה לא תקבל אותו זמן קצר אחרי הצו ראשון :-) |
משקפיים מוריד פרופיל? (בבקשה תגידו כן) יש לי מספר 6!
|
ציטוט:
אם זה משהו מזערי (מספר 6 לא אומר לי כלום, אני לא ממש מבין בזה..) אז זה לא מוריד פרופיל במקרים מסויימים. |
להוריד פרופיל זה לא בעיה מבחינתי
אני יכול לשחק איתו איך שבא לי מה שמעניין אותי יותר הידע שצריך לדעת או כל דבר שיעזור לי הלאה לקבל את הזימון ולעבור את המיונים אני חזק בלוגיקה מבחני IQ הפסיכוטכני לא בעיה עכשיו אני יודע C מבית ספר וזהו בגדול למדתי לבד PHP פוטושופ וכו' לא מעמיק לתוך התוכנה והבנתי שאני תריך ללחוץ על המרייאנת שאני רוצתה מחשבים ואני טוב בזה וכו' |
משקפיים לא מוריד פרופיל, פעם הוריד
|
מעל 5 מוריד פרופיל
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ